Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sesi çok az çıkıyor isteyen varsa 1 haftalık 2 bine vereyim
  • İyi günler arkadaşlar ben de dün itibari ile aranıza katıldım 1 yıldır bu telefonu bekliyordum:) sonunda kavuşabildim.Soracağınız sorular varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacam.
  • Kulaklarınızı temizletin ben gayet yüksek duyuyorum, hatta benim ortalarda ses düzeyi :)

Bu arada bir iyileştirme güncellemesi yayınlamışlar:

quote:

Sony amiral gemisi akıllı telefon Xperia Z3 Plus’a yönelik iyileştirme güncellemelerini sürdürüyor. Japon üretici Hong Kong başta olmak üzere belirli bölgelerde Xperia Z3+ için yeni bir güncelleme başlattı. 28.0.A.7.31 yapı numarasına sahip yeni yazılım bir önceki sürümle (28.0.A.7.27) karşılaştırıldığında ufak çaplı iyileştirmelerin güncellemeye dahil edildiğini söyleyebiliriz.

OTA (şebeke) ve Sony PC Companion üzerinden dağıtımı sağlanan güncellemenin kısa süre içerisinde dünya genelinde Xperia Z3+ kullanıcılarıyla buluşacak. Güncelleme sonrası telefonun Android sürümü değişmiyor. Ayrıca güncelleme kontrolünü Ayarlar menüsünden gerçekleştirebilirsiniz.

• 28.0.A.7.31 bu telefon hakkında bölümünde derleme numarası değil mi?

bende 28.0.A.7.24 var 27 türkiyeye geldimi şuan sizin ki kça acaba?
  • Bende 28.0.A.7.24 var, sony sitesinde destek bölümünde bu cihaz için sürüm numarası 28.0.A.7.24.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 15 Ağustos 2015; 16:48:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6plus ı sattım s6 EDGE, EDGE Plus veya z3+ arasındayım sizce hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Ben sony ciyimdir ama EDGE plus değişik birşey olmuş bence... Ha okadar para verirmiyim; hayır:)

• Arkadaşlar benim telefonuma 5.0.2 kurulu geldi anlamadım açıkcası. Ve ısınma sorunu azda olsa bendede var ama rahatsız edici değil. Çok memnunum bu telefondan. s6 almak yerine iyi ki bunu almışım diyorum. Kamerasıda baya başarılı olmuş bu kez.

Sıfırlamak için ne yapmam gerek peki?
  • cxcaner C kullanıcısına yanıt
    Bende de 28.0.A.7.24 var biz daha 27'yi bile görememişiz. Kim aldı ki bu .27 ile biten güncellemeyi acaba? Dahası önce .27 sonra .31 mi alacağız yoksa doğrudan .31 güncellemesi mi alacağız biz
  • Benim sürümde aynı bize gelmemiş mi bu bir önceki iyileştirme güncellemesi.
  • Merhaba bir kac haftadir bu konuyu takip eduyirum hayirlisiyla insallah 2-3 ay icinde alacigim ve cidden cok isinma sorunu var haberi geliyor. Abimin s4 unde denemem sonucu yarim saat internette gezinme sorasinda telefonda hafif bi isinma basladi ki suan ordan yaziyorum telefonun alt kismndan tuttugum icin farketmedim ama avucumun iciyle ust kisma dokununca cidden isinmis oldugunu farkettim hemen cpu z yukeleyip biraz daha internette dolaştıktan sora hemen cpu z ye girip sıcaklığa bakinca 56 58 arasi degerleri gordum grupta bi arkadas z3+ un degerlerini gosterince 58 derecenin cok sicak olmadigini anladim. Yani demek istedigim şu yaz ayindayiz her telefon isinir bu z3+ a özel degil s4 de isiniyor baska telefonlar da isiniyor. Zaten telefonun altindan tutuyoruz pek fark ettirmez.

EDİT:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed99 -- 16 Ağustos 2015; 16:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed99

Merhaba bir kac haftadir bu konuyu takip eduyirum hayirlisiyla insallah 2-3 ay icinde alacigim ve cidden cok isinma sorunu var haberi geliyor. Abimin s4 unde denemem sonucu yarim saat internette gezinme sorasinda telefonda hafif bi isinma basladi ki suan ordan yaziyorum telefonun alt kismndan tuttugum icin farketmedim ama avucumun iciyle ust kisma dokununca cidden isinmis oldugunu farkettim hemen cpu z yukeleyip biraz daha internette dolaştıktan sora hemen cpu z ye girip sıcaklığa bakinca 56 58 arasi degerleri gordum grupta bi arkadas z3+ un degerlerini gosterince 58 derecenin cok sicak olmadigini anladim. Yani demek istedigim şu yaz ayindayiz her telefon isinir bu z3+ a özel degil s4 de isiniyor baska telefonlar da isiniyor. Zaten telefonun altindan tutuyoruz pek fark ettirmez.

EDİT:imla

Birde şu mesaji bi başa tuttursaniz da herkez gorup telefonun aslinda diger telefonlardan cok da isinmadigini anlasa çünkü cok kisi isindigini düşünüp vazgeciyor.

• Bugün bi hatayla karşılaştım kamerada fotoğraf özelliklerini incelerken kamera kapandı tekrar açtığımda kamera kullanılamıyor hatası aldım yarım saat sonra denedim gene aynı hataydı tel ac kapa yaptım çözüldü

• ÷100 şarjda 20 saat veriyor bendemi sorun var
     ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★

• cxcaner C kullanıcısına yanıt
    orada yazan değer geçmişteki kullanım tarzınıza göre size tahmini bir rakam veriyor,
    Eğer 20 saat doğruysa bu şuanlama geliyor,
    telefonu elinizden hiç bırakmıyorsunuz,oyun ,internet vs sürekli haşırneşir oluyorsunuz,şöyle kenara koyayımda dinlensin tarzı bir kullanımınız yok demek.
    Diğer marka androidlerdede kullanım süreniz 14-15 saatleri geçmiyordur.

2. bir olasılık,
    budaha ilk şarjınız telefona biraz zaman verin. (benimde 4. şarjımla beraber hissedilir bir bataryada performans artışı oldu,şarj daha uzun gidiyor fakat bir Z3C değil şarj olarak)

son olasılık,evet telefonda bir sorun var.(şahsen pek ihtimal vermiyorum)
  • merhaba arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum ama bende herşey kapalıyken ayarları açıyorum telefon hakkındaya gelmek için hızlıca kaydırma yapıyorum ama çok hafif bir takılma oluyor sonra aşağıya iniyor. Sizde denermisiniz arka planda çalışan birşey olmasın hepsini kapatmalısınız.
  • Generation Y kullanıcısına yanıt
    Arka plan boşken ve doluyken denedim bende olmuyor,cektiğim anda zınk diye dibe vuruyor takılmadan
    Evet benim de daha once dikkatmimi cekmisti bu durum. Tek degilmisim demek ki.
    İlk açılışta bende de var. Tekrar denemek için kapa aç yaparsam takılma yok. Sanırım ilk anda yüklenirken bir gecikme oluyor. Ayrıca 4 ncü şarjımda 1 gün 9 saat bekleme, 6 saat 15 dk. ekran süresi aldım. 45 dk. sı ModernCombat5 gerisi radyo, müzik, internet vs. Kalan pil % 8.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 17 Ağustos 2015; 12:48:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detaylı inceleme;

TeknoSeyiryoutube
    Sony Xperia Z3 Plus akıllı telefon incelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=1-7rgJ6xJnw
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.