Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cift tikalama ile ekran acilma ayarini yapinca her seferinde cebimde acildi. Hatta 2 gun o ayarda durdugunda 3 kere baskasini aradi. Bildirim cubugundaki ayarlardan da yanlislikla dunya kadar ayari acip kapamis cebimde kendi kendine. Cift tiklama ayari eger proxymity sensoruyle beraber calisirsa guzel olur. Ama tek basina calisinca cepte cok aciliyor.
  • kassatura kullanıcısına yanıt
    Belki "Ayarlar/Güvenlik/Ekran kilidi/Hızlı kaydırma" ayarı işinizi görebilir. Siz istemeden açılmasını önleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.O görevlininde kafayı sokmak lazım belki kendine gelir değil mi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sumple -- 20 Ağustos 2015; 12:35:49 >
  • sumple kullanıcısına yanıt
    hahahha :):) tabii
  • arkadaşlar suyun altında foto çekmek istiyorum lakin kamerayı açıp telefonu denize soktuğumda su ekrana dokunduğu için telefon benim kontrolüm dışında şeyler yapabiliyor. size sormak istediğim suyun altına girmeden önce dokunmatiği devre dışı bırakma imkanımız var mı? yani sadece yandaki tuş ile foto çekebilmeliyim. böyle bir şey mümkün mü?

edit: şimdi bu sorunu çözmek için googleplay marketten aqua camera pro diye bir uygulama indirdim su altı foto-video çekmek için oldukça kullanışlı bir programa benziyor herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 20 Ağustos 2015; 13:21:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth05fth

arkadaşlar suyun altında foto çekmek istiyorum lakin kamerayı açıp telefonu denize soktuğumda su ekrana dokunduğu için telefon benim kontrolüm dışında şeyler yapabiliyor. size sormak istediğim suyun altına girmeden önce dokunmatiği devre dışı bırakma imkanımız var mı? yani sadece yandaki tuş ile foto çekebilmeliyim. böyle bir şey mümkün mü?

edit: şimdi bu sorunu çözmek için googleplay marketten aqua camera pro diye bir uygulama indirdim su altı foto-video çekmek için oldukça kullanışlı bir programa benziyor herkese tavsiye ederim.

Ben yandaki uştan fotograf çekiyordum ama ona rağmen suya girince kamera kapanabilyordu bazen :)Bugün bir şey farkettim ama onla ilgili mi bilmiyorum ana ekranda kare ye dokunca kısayollar çıkıyor orda touch block diye birşey var o olabilir diye düşünüyorum.Dokunmatiği kilitliyor gibi

• Eyyyyyyyyy SONY!!!

Şu telefonu 2200-2250 TL yapta S6 ve G4 ile rekabete gir ki millet sana yönelsin.

Ayrıca tüm telefon üreticilerine kamera lenslerini sen satıyorsun ama S6 ve G4 nasıl senden daha iyi fotoğraf çekebiliyor ? Şu kamera yazılımını geliştir artık
  • Deniz suyuna sokulma gibi bir garantisi yok Sony'nin
  • Arkadaşlar sakın deniz suyuna sokmayın değmez cidden havuz neyinize yetmio :) telin şarjı biraz düzeldi ama halen z2 gibi değil ısınma devam edio

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'da ve pek çok Sony bayisinde 2249 - 2299 TL arasında fiyat zaten...
  • https://www.youtube.com/watch?v=pzcFo39djfg Değişik komik bir inceleme olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercer2005

Deniz suyuna sokulma gibi bir garantisi yok Sony'nin

sanki havuz suyuna sokma garantisi mi var ki kapaktan su girerse isterse buharla girsin farketmez, kapaktan su geçirmeyen telefon denizde de su geçirmez denizden çıkardıktan sonra tatlı suyla yıkadıktan sonra bir farkı yok
  • enternight E kullanıcısına yanıt
    Tuzlu suyun korozif etkisi var. Sadece su girmesi değil olay buna kimse garanti vermez. Ve evet tatlı suya garanti ediyorlar z3plus da zaten tek ve sabit kapak var şarj kısmı açık

• Merhabalar Z3 Plus ile S6 Edge arasında kalmıştım birkaç inceleme videosu ile Z3 Plus'a karar kıldım,
    fakat yorumlarda bazı konularda Z3 bazılarında Z3 Plus üstün geldiğini farkettim arada 500-600 TL oynuyor sanırım.
    Bu ikisi arasında kaldım sizce Z3 mü Z3 Plus mı?
    İlk kez Sony kullanacağım ve telefonumda sorundur kasmadır istemiyorum ayrıca işim gereğince pil olarakta daha güçlü olanı tercihimdir.
    Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim,

Saygılarımla..
  • hocam senin yerinde olsam 2 sinide almazdım bence z3ü al :) çok oyun oynuyorsan z3 daha az ısınıyor birde şarjı 1-2 saat daha iyi plustan
  • RebeLLion_TR kullanıcısına yanıt
    4-5 gündür z3+ kullanıyorum. Şarj aleti bana göre gayet iyi ama araştırdığım kadarıyla z3'ün şarjı daha iyiymiş. Ayriyetten telefon oyun oynarken hiç sorun olmadı ama belirgin bir şekilde ısınma sorunu var. Bunun dışında telefon gayet akıcı bir telefon ben beğendim.

• Note 5 ile arasında sadece 200 TL olması kafa karıştırıyor.
  • Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    Bu oluyor bende güncelleme sonrası
  • Tekrar denedim, bir hata mesajı almadım. İsterseniz tamamen kaldırıp tekrar kurun.

• Arkadaşlar güneşin altında telefonu ilk kez kullandım. Yalnız güneşin altında kullanırken ekranda yukarıdan aşağıya noktalar görünüyor aşırı güneşte gözlemledim bunu . Sizde de böyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 21 Ağustos 2015; 11:24:21 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.