Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gslicocuk

quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

quote:

quote:

quote:

Bu çöpe para kaptıranlara yazık oldu vallahi daha 1 ay önce tr ye gelmişti
    Telefon çıkalı 1 ay olmadan eskidi buda sony nin ne kadar çöp olduğunu gösterir

Sen hangi telefonu kullanıyorsun?

S6

Boştaki RAM miktarı kaç GB?

%56 (1.3 gb) şu an
     ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★

Sanırım Clean Master ile temizledikten 5 sn sonra baktın

http://www.teknolojice.com/samsung-tarafindan-dogrulanan-galaxy-s6-ve-s6-edge-ram-sorunu/

Bunlar da ekstrası:

http://www.petabayt.com/akilli-telefonlar/galaxy-s6-ve-galaxy-s6-edge-sahiplerinin-en-cok-yasadigi-8-problem/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 2 Eylül 2015; 23:35:41 >

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi mağazada güncel olmayan versiyon var ben aldığım gibi güncelledim yani güncellemeden sonra ısınma nasıldı bilmiyoırum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

S6

%56 (1.3 gb) şu an

http://www.teknolojice.com/samsung-tarafindan-dogrulanan-galaxy-s6-ve-s6-edge-ram-sorunu/

Bunlar da ekstrası:

http://www.petabayt.com/akilli-telefonlar/galaxy-s6-ve-galaxy-s6-edge-sahiplerinin-en-cok-yasadigi-8-problem/

Zaten o düzeltme güncellemesi çoktan geldi.
    Arkada ram canavarı Chrome açık
    Şu bir gerçek s6 kendi telefonundan
    Kamera ekran işlemci hız malzeme kalitesi tasarım vs her alanda z3+ dan önde. Kendin yazdığina göre batarya sorununa varmış.

Dostum Samsung tan ne çektiğimi bir ben bilirim. Arkadaşımda senin telefonundan da iyi s6 edge var. Telefon stabil değil. Her şey donanım değil. Ona bakarsan senin cihaz 6s ten
    İyi olacak demi, çünkü 3 gb ramin var. Geçiniz. Sen istediğin kadar bi taraflarını yırt. Buradaki herkes istese s6 alabilirdi, aynı fiyat ama almadı. Tercih meselesi. Ben seni s6 aldığın için de eleştiremem. Ama bana kimse Samsung aldırmaz şu saatten sonra.

Dipnot olarak ekleyeyim. Samsung un yeni çıkan son model telefonu Note 5 te bile kullanılan ram oranı yüzde 70. Hem de bu hiçbir uygulama kurulmadan oluşan durum. Merak eden shiftdelete incelemesini izleyebilir, orda da değinilmiş. Ki Note 5 de touchwizin daha iyi Sürümü var. O Yüzden kimse bana hikaye okumasın. Bir cihazı aldın diye onun fanı olmaya Ölümüne savunmaya gerek yok. Bak burdaki incelememe eksiği varsa var diyoruz, bitti. Kendini kandırıp ego tatmin etmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 3 Eylül 2015; 1:25:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eyes-on-you kullanıcısına yanıt
    helal olsun koca yürekli kardeşim..içimde olup yazmaya erindiğim herşeyi açıklamışsın
  • karadag55 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim amacım herkesin bilinçlenmesini Sağlamak. Faydalı olduysa ne mutlu bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

S6

%56 (1.3 gb) şu an

Bunlar da ekstrası:

Zaten o düzeltme güncellemesi çoktan geldi.
    Arkada ram canavarı Chrome açık
    Şu bir gerçek s6 kendi telefonundan
    Kamera ekran işlemci hız malzeme kalitesi tasarım vs her alanda z3+ dan önde. Kendin yazdığina göre batarya sorununa varmış.

Dostum Samsung tan ne çektiğimi bir ben bilirim. Arkadaşımda senin telefonundan da iyi s6 edge var. Telefon stabil değil. Her şey donanım değil. Ona bakarsan senin cihaz 6s ten
    İyi olacak demi, çünkü 3 gb ramin var. Geçiniz. Sen istediğin kadar bi taraflarını yırt. Buradaki herkes istese s6 alabilirdi, aynı fiyat ama almadı. Tercih meselesi. Ben seni s6 aldığın için de eleştiremem. Ama bana kimse Samsung aldırmaz şu saatten sonra.

Dipnot olarak ekleyeyim. Samsung un yeni çıkan son model telefonu Note 5 te bile kullanılan ram oranı yüzde 70. Hem de bu hiçbir uygulama kurulmadan oluşan durum. Merak eden shiftdelete incelemesini izleyebilir, orda da değinilmiş. Ki Note 5 de touchwizin daha iyi Sürümü var. O Yüzden kimse bana hikaye okumasın. Bir cihazı aldın diye onun fanı olmaya Ölümüne savunmaya gerek yok. Bak burdaki incelememe eksiği varsa var diyoruz, bitti. Kendini kandırıp ego tatmin etmeye gerek yok.

Kendimi kandırmak mı neye göre kendimi kandırıyorum
    Neymiş sdn incelemesiymiş o incelemede s6 yı kötüleyen adamın iphone fanatiği olduğunu herkes biliyor. Doğal olarak en büyük rakibini kötülüyor neymiş şarjı 4 saat gidiyormuş neymiş telefon takılıyormuş
    Senin telefonunu amiral gemisi gözüyle bile bakmıyorlar bilmem anlatabildim mi
    Donanımhaber de bile inceleme yapmadılar oysa s6 çıkar çıkmaz inceleme yapmışlardı note 5 çıkar çıkmaz inceleme yapmışlardı. Gelelim sdn ye orasına öyle. Adamlar incelemeyı bırak kıyaslama larda bile z3+ nın adını almadılar. Mazeretleri neydi sony telefonu bize gondermemişmış oysa samsungta note 5 i göndermemişti ama adamlar hemen 2700 lira verip satın aldılar ve inceleme yaptılar. Adamlar amiral gemilerin Isınmasını kıyasladılar şarj sürelerini kıyasladılar kameralarını kıyasladı lar batarya sürelerini kıyasladılar ama hiçbirinde z3+ yoktu
    Herneyse gelelim s6 ya bulmuşsun 1 kötü inceleme bana ondan bahsediyorsun. İngilizcen varmı bilmem ama varsa git yabancı forumlara girin ve oradaki s6 incelemelerini izle yada aç youtubeyi s6 yaz ordan çıkan incelemeleri izle.
    Ha bu arada 2 hafta önce 2500 liraya aldığın telefon bugün itibariyle amiral gemisi özelliğini kaybetti ve maalesef eskidi. 2 hafta sonra da telefonun 1800 liraya düştüğünü görünce şok olma
    Kaç sene kullancaksan bilmiyorum ama 2 sene içinde telefonunun en az 7-8 tane üst modeli olacak ve artık bir çöp olacak. Muhtemelen 2 sene önce çıkan xperia z gibi üretimi durçak ve satıştan kaldırılacak. 1.5 sene önce çıkan amiral gemisi z1 gibi 1.5 sene sonra alt segment ucuz bir telefon olacak. Tabi o zamana kadar sony bilgisayar pazarından çekildiği gibi telefon pazarından da çekilmezse

5-G sinifindan arkadasimiz gslicocugun yaptigi senoryayi dinledik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamera konusunda sony'i eleştiren mi var ? yıl 2015 ? ısınma sorununu bende eleştiriyorum ama çekim kalitesini eleştiren çarpılır
  • ben de aranıza yakında katılacaktım ama z5'in çıkması beni tekrar bir karamsarlığa ve kararsızlığa düşürdü. z5'i bekleyim mi yoksa bunu alayım mı? hatta z3+ yerine z3'mü alayım?

tavsiyelerinize göre karar vereceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: regu

ben de aranıza yakında katılacaktım ama z5'in çıkması beni tekrar bir karamsarlığa ve kararsızlığa düşürdü. z5'i bekleyim mi yoksa bunu alayım mı? hatta z3+ yerine z3'mü alayım?

tavsiyelerinize göre karar vereceğim :)

Hocam bende ayni dusuncelerdeyim ama z5in z3+ dan farklari cok az kamera ve parmak izi okuyucusu o kadar ama z5 ciktiktan sonrada z3+ ucuzlayabilir beklenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEKA_CRAZY kullanıcısına yanıt
    Aylardır zaten bekliyorum hocam. z5 geldikten sonra en fazla 100-200 tl bir indirim olacak z3+'da. Bunun için beklemeye değer mi bilemiyorum.
  • Donanım seviyesinde aynı oldukları için Z5 Premium'a gelecek güncellemelerin hepsi Z3+'ya da gelecektir. Aralarında 6 ay olan iki telefon için hangisi ucuzsa onu almak mantıklı olacaktır. Hiç sorun etmeyin.
    cevabınız için teşekkürler. ikisi de aynı işlemciyi kullandıkları için ısınma miktarları da aynı olur mu sizce? zira z5 4k çekim videolarında 10 dakikaya kadar görmüş ve ısınmamış. z3+ ise aldığı son güncellemeyle acaba çözdü mü bu sorunları?
  • regu R kullanıcısına yanıt
    Isınmayı çok dert etmeyin. Dert edecek kadar ısınma ben yaşamadım. Sürekli 4K çekim yapmayı düşünüyor musunuz? Z3+ en son rahat rahat 7 dk çekiyordu. Ben 2 dk çekmeyi denedim 1GB yer kapladı. Telefon için 4K çok fazla bana göre.
    evet haklısınız. 4k çok fazla çekmeyi düşünmüyorum en fazla 1-2 dk. ancak normal video çekiminde ve kamera kullanımında da ısındığı ve rahatsız ettiği söyleniyordu. bunun için de bir feedback verebilir misiniz?
    Şimdi rahatsız olan arkadaşlarımızda benim anlamadığım 1-2 husus var.

1. Salak salak 3B maske modu var. Diğer telefonlarda var mı bilmiyorum. Yüzünü kedi, köpek, maymun falan yapabiliyorsun. Bu modda telefon ciddi ısınıyor çünkü olay hem 3 Boyut hem de yüksek çözünülüklü maske ürettiği için işlemciye falan yük biniyor. Bence bu ergen işlerini sony sadece ergenleri mutlu etmek için koyuyor. yoksa cidden uğraşılacak gibi değil.

2. 4K olayı. 4K film çekmeyecekseniz 5dk - 10dk arası çekimler yeterli. Zaten cihazınız doluyor. Neymiş efendim Samsung Galaxy Note 5 ile sınırsız 4K çekilebiliyormuş.. Tamam harika ama SD karta kaydedemiyorsan sınırsız olmasının ne faydası var? Bunların hepsi reklam ve birtakım trollerin sizi kandırma çabasından öte bir şey değil. Ayrıca merak etmeyin. Sony garantici bir firmadır. Eğer cihazın ısındığı zaman kendini kapatması gerektiğini söylüyorsa doğru söylüyordur. Sony cihazlarda ilk 1-2 ay içinde problem yaşamazsanız uzun seneler kullanırsınız. Pahalılık boş pahalılık değil.

3. Fotoğraf çekerken cihaz ısınmıyor.

4. 1080p video çekerken de ısınmıyor. Sizin için 10.36 dk kayıt aldım şimdi. Sıcaklık 41.3 derece. 1.3 Gb tuttu. Bitrate 17.5Mbit/saniye. Ses Bit hızı 156.0 kbit/saniye. Zaten 4K'daki gibi "Isınırsam kapatırım kendimi" gibi şeyler söylemiyor. İstesem devam ederdim.

hocam çok teşekkür ederim bilgiler için. O halde z5'i beklemeye hiç mi hiç gerek yok.

Bu yaptığınız testler son güncelleme (.251) için geçerli sanırım, önceki sürümlerde durum biraz daha farklı olabilir.
    Karar sizin artık hocam. Eğer z3+ ile z5 arasında 300-400 tl fark olursa inanın değmez. 100-200 olursa makul olur. Ben ilk etapta 2500'den aşağı geleceğini sanmıyorum.

Tek fark Z5 ile erkenden 5.1.1 sürüme kavuşacaksınız. O da tipik bir sony stratejisi. İlk gelen alete yüksek versiyonu verecekler 1 ay sonra da bizlere gelir. Performans aynı olacak. Aynı işlemci. Aynı ekran kartı. Aynı ram. Hangisini istiyorsanız onu alın, değişmeyecek.

Eski bir samsungçu olarak ben bu telefona hayran kaldım. Eskiden bir menüden geri dönerken bile telefonum takılırdı. Şimdi her istediğimi çok hızlı yapabiliyorum. Uzun mesafeler yürüyen biriyim. Biri aradığında terli terli rahatça konuşabiliyorum. Yaşadığım yer sağlam yağmur alıyor. Artık korkmak, telefonu buzdolabı poşetlerine sarmak yok :)

.251 sürümünü kullanıyorum.
    Sağolun hocam yardımınız için. Bi de acaba hangi rengi kullanıyorsunuz?

Siyah rengini almayı düşünüyorum ancak parmak izi ve çiziklerin çok belli olduğu söyleniyor. Bu konuda fikirleriniz nedir acaba? Hangi rengini almalı?
    Hocam ben siyah kullanıyorum, Spigen kılıf da aldım. Kılıf çok kaliteli. Çok şükür düşürmediğim için çizik yok. Parmak izi telefonun kendi ekran korucuyusunda çok görülüyor evet. Ama ben Buff kırılmaz ekran koruyucusu taktım. Ona da sararır falan diyorlar. Bulabilirseniz mat alın. Parmak yağının izi bazen can sıkıcı olabiliyor. Renk seçimi size kalmış. Bence siyah asil bir renk.
    aldığınız kılıfın linkini yollar mısınız hocam?

ben de şu metal kılıfı düşünüyordum.
    http://www.mobilcadde.com/motomo-round-sony-xperia-z3-plus-metal-lacivert-rubber-kilif-36837
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.