Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ar efekt programı daha tam anlamı ile oturmadığından dolayı telefonu bayağı yoruyor takılma da ara ara olmakta tam performans vermiyor anlayacağın...

Telefonu alan arkadaşlar ilk 1 ay içinde telefonda sorun görürseniz kesinlikle servise gönderin değiştiriyorlar benim 1 ayı geçtiğinden dolayı hata bulanamadı denerek geri gönderdiler kasa açıklığı nedeni ile göndermiştim(benim seride açıklık sorunu varmış ) , presle basarsak ekranı çatlatırız diye bilgi bile verdiler herhangi bir sorunu da yok telefonun kılıfı ile canavar gibi kullanıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riza_azir -- 4 Eylül 2015; 17:17:44 >
  • MEKA_CRAZY kullanıcısına yanıt
    Hocam en osuruk telefonlar için bile 50-60 sayfa şeyler yazılıyor, bunun için sadece 14 sayfa... Aslında anlayabiliyorum. Sony alıcısı burada ergen ergen şeyler yazmaz yani. Gerek duymaz. Benim amacım almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışmak. Bilmediğim şeyler elbette vardır ama Galaxy SIII'den geçtim bu cihaza. Az çok akıllı telefon geçmişim var. Farkları söylemek, olumlu-olumsuz şeyleri söylemek benim boynumun borcu. Çünkü kanlı canlı kullanıyorum :)
  • eyes-on-you kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,

bir de pembe ekran testi vardı sanırım, onu nasıl test edebiliriz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Hocam en osuruk telefonlar için bile 50-60 sayfa şeyler yazılıyor, bunun için sadece 14 sayfa... Aslında anlayabiliyorum. Sony alıcısı burada ergen ergen şeyler yazmaz yani. Gerek duymaz. Benim amacım almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışmak. Bilmediğim şeyler elbette vardır ama Galaxy SIII'den geçtim bu cihaza. Az çok akıllı telefon geçmişim var. Farkları söylemek, olumlu-olumsuz şeyleri söylemek benim boynumun borcu. Çünkü kanlı canlı kullanıyorum :)

En iyisini yapiyorsunuz hocam zaten almak isteyen ve sorulari olan arkadaslara yardimci oluyorsunuz.

Dediginiz gibi de sacma sapan telefonlarin bile 40-50 sayfasi oluyor maalesef. Ama burda sony nin yine kalitesini gosterir hocam. Telefondan anlayanlar sony aliyor cunku anlamayan gidiyor magazaya adam ne gosterirse onu aliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    dinazor efekti xperia z3 de hemen açılıyordu bunda daha stabil olmalıydı diye düşünüyorum çünkü bir üst seviyede telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEKA_CRAZY

quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

Ya o değil de beyler konuyu açan arkadaş hiç ilgilenmiyor. Yeni bir anakonu mu açsak. Sizlerden ana konu açılırsa ben ilgilenirim diyen var mı? Gördüğüm kadarıyla aktif yazıyorsunuz siz de konuya.

Hocam bence konuyu acan arkadastan rica edip konuyu ikinizden birine vermesini istiyebiliriz. Siz baya aktifsiniz cunku.

Baska bir konu acmak olmaz cunku burda onca mesaj yazildi hepsinin kaybolmasi kotu olur bence

Konuyu açan arkadaşla iletişime geçeniniz oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: regu

Teşekkürler hocam,

bir de pembe ekran testi vardı sanırım, onu nasıl test edebiliriz acaba?

Pembe ekran testini ilk kez sizden duydum. Bu test ne ile alakalıymış acaba?
    telefona bir kod girilerek farklı yoğun renkler ekrana geliyor diye hatırlıyorum, yanlış da hatırlıyor olabilirim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regu

telefona bir kod girilerek farklı yoğun renkler ekrana geliyor diye hatırlıyorum, yanlış da hatırlıyor olabilirim hocam.

Aynı menüden Service Test- LCD Screen Test benzeri bir kısım olacaktı ordan yapılıyor sanırım.
    evet hocam bunu diyordum teşekkürler.
  • regu R kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi çok insan var aylardır bekleye bekleye telefon alamadılar. Biz aldık kullandık eskitiyoruz. Üçe beşe bakmamak gerek.

Z3+, Z5 çıkınca ucuzlayabilir ama biz de o 5 aylık kullanımla amorti etmiş oluyoruz. Kararın varsa gider çat diye alırsın, karamsarlığa düşüyorsan gönlün yoktur.
  • Fanatik çocuk uzaklaştırılmış, sebep olandan Allah razı olsun

Bu arada Ar Effectlerde bende çok sıkıntı yaşıyorum. Telefon komaya giriyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEKA_CRAZY

quote:

Ya o değil de beyler konuyu açan arkadaş hiç ilgilenmiyor. Yeni bir anakonu mu açsak. Sizlerden ana konu açılırsa ben ilgilenirim diyen var mı? Gördüğüm kadarıyla aktif yazıyorsunuz siz de konuya.

Hocam bence konuyu acan arkadastan rica edip konuyu ikinizden birine vermesini istiyebiliriz. Siz baya aktifsiniz cunku.

Baska bir konu acmak olmaz cunku burda onca mesaj yazildi hepsinin kaybolmasi kotu olur bence

Konuyu açan arkadaşla iletişime geçeniniz oldu mu?

Yok hocam gecmedim

• Selam Cansu. 27 yaşındayım bekarım. Z3+ kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

Sizin gibi çok insan var aylardır bekleye bekleye telefon alamadılar. Biz aldık kullandık eskitiyoruz. Üçe beşe bakmamak gerek.

Z3+, Z5 çıkınca ucuzlayabilir ama biz de o 5 aylık kullanımla amorti etmiş oluyoruz. Kararın varsa gider çat diye alırsın, karamsarlığa düşüyorsan gönlün yoktur.

Hocam en gec bu hafta icinde aliyorum :)

• Arkadaşlar önemli bir konuya değinmek istiyorum, açıkcası Sony fanıyım ve akıllı telefon çıktı çıkalı Sony'den başka deneme dışında bir marka kullanmadım, Xperia Neo, Xperia İon, Xperia Z1, Xperia Z3 ve şimdi de Xperia Z4.
    Şunu söylemem lazım ki Sony gibi görüntüleme teknolojisinde çığır açmış ve tüm markalara kamera sensörü satan bir markanın telefonlarındaki kamera nasıl oluyor da bu kadar başırısız ve hantal oluyor, atıyorum ön kamerayla özçekim yapıcam, telefonun kendi
    kamera uygulamasındaki ön kamera fotoğrafı ayna taktiğiyle tam tersine döndürüyor ve bu özellik nedense kapatılamıyor, bende retrica gibi yan uygulamalar kullanıyorum bu sebeple, kuzenimin iphone 4 ön kamerası basar basmaz çıkaa diye çekerken bu z3+ butona bastıktan 3,4 saniye sonra fotoğraf çekiyor ve siz mal gibi aynı pozda kameraya bakıyorsunuz.
    Ayrıca telefonun arkasında 20 mp yazdığına bakmayın çünkü bu yazılım size o 20 mp i kullandırtmıyor, sırf 8 mp ile çekim yapan otomatik modu size kullandırtmak için manuel modun tüm ayarları kapatılmış durumda ve ne 15 ne de 20 mp de iso ayarı, hdr ayarı yapamıyorsunuz, kimse kusura bakmasın ama z serisi telefonların hepsi 8 mp kamera çekimi ile bize dayatılıyor, 20 mp yalan dolan ve aynı ön kamerada olduğu gibi de deklanşöre bastığınız zaman ölme eşşeğim ölme 2,3 saniye bekliyorsunuz, başarısız başarısız ve başarısız, cidden şu olay Sony gibi bir markanın yüz karası, ama gerek stabilitesi olsun, malzeme kalitesi olsun su geçirmezliği olsun yine Sony tercihimde etkili oluyor, ama şu kamera olayında çığır açmazsa ilerki modellerde, malesef İphone almayı ciddi ciddi düşünmeye başlıycam...

• enternight E kullanıcısına yanıt
    Hocam Z3+'da önce yarım basıp netlemeyi sonra çekmeyi denediniz mi? Deklanşörün öncelikle bir odak alması gerekiyor.

Ön kamera hakkında ne derseniz haklısınız ama arka kamerası kötü değil... Bugün çektiğim bir fotoyu koyayım. Hem de tak diye çektim. Sizin neden 3.5 saniye falan dediğinizi anlayamadım açıkçası...

http://www.imgim.com/dsc_0011.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 4 Eylül 2015; 21:26:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Hocam Z3+'da önce yarım basıp netlemeyi sonra çekmeyi denediniz mi? Deklanşörün öncelikle bir odak alması gerekiyor.

Ön kamera hakkında ne derseniz haklısınız ama arka kamerası kötü değil... Bugün çektiğim bir fotoyu koyayım. Hem de tak diye çektim. Sizin neden 3.5 saniye falan dediğinizi anlayamadım açıkçası...

http://www.imgim.com/dsc_0011.jpg

Dostum ben kamera deklanşörünü kullanmıyorum, malum ois olmadığı için deklanşöre basarken titrediği için bulanık çıkabiliyor, ayrıca fotoğrafı güneşin göbeğinde çekmişsin. :)
    Kamera yeterli ışığı aldığı zaman isoyu otamatik yükselttiği için hızlı çeker tabi, bir de akşam denemeni tavsiye ederim.
    Ben Z1 telefonumda manuel modda iso ayarı yapabiliyorken bu telefonda bu ayarı yapma olanağımızı ortadan kaldırmışlar, bizi resmen 8 mp lik otomatik moda mahkum etmişler, ayrıca bugün denize gittiğimde arkadaşın iphone 6 telefonunun kamerası ile yan yana otomatik modda karşılaştırma yaptım, iphone direk hdr modu aktif hale getirirken benim telefon getirmedi ve kamera çekme tuşuna bastığım saniyede hdr açık olmasına rağmen şak diye çekti fotoğrafı, benim ki ise yanında hantal kaldı, yani demek istediğim şu an piyasadaki Android telefonların hangisini denediysem stabilite olarak hepsi Sony telefon kameralarından daha iyi, Ar modu açıyorsun 10 saniye sonra sıcaklık uyarısı veriyor, böyle saçma sapan iş mi olur, ben Z1 ile Ar modunda hiç uyarı aldığımı hatırlamıyorum, yani anlayacağın Sony bu işi beceremedi malesef.

• enternight E kullanıcısına yanıt
    Bence Iphone ile karşılaştırmanız biraz hatalı olmuş çünkü iphone kameradan değil yazılımdan kazanan bir alet. Ayrıca "telefon"dan bakarak karşılaştırma yapılmaz. İki telefonun da kullandığı çözünürlükler farklı olabilir, renk gammaları farklı olabilir, biri güneş altında sizin gözünüze daha hoş gelmiş olabilir vs vs. Eğer ciddi karşılaştırma yapacaksanız iki fotoğrafı da aynı monitörde incelemeniz gerekecektir. Ben nikon d7000 [5 yıllık neredeyse, sony sensör kullanıyor] kullanıyorum aynı zamanda. İnanın ikisi de aynı anda netliyor. Ben gece çok iyi çeken akıllı telefon görmedim şuanda kadar. LG G4 belki.. Fotoğraf kalitesi de genel olarak ortalama üstü hocam. Deklanşör netlemesi konusunda sadece 1 kere sıkıntı yaşadım, o da ilk aldığım gece makro yapmaya çalıştığımda. AR modunda 1 foto çektim. "Kim kullanır ki bunu?" dedim, demek siz kullanıyorsunuz :) Ben kullanmam açıkçası ama sorunsuz olsaydı daha iyi olurdu tabii ki.

http://www.phonearena.com/news/Sony-makes-20-every-time-an-iPhone-6-is-sold-is-by-far-the-largest-camera-sensor-supplier-in-the-world_id69012

Ayrıca yabancı diliniz varsa bi bakın derim. Yoksa da kısa olarak "Sony, satılan her iphone 6'dan 20 dolar kazanıyor..." diyor.

Sony sensörü z3+'da dandik değil, dandik olan şey yazılımsal problemler. Bu tür problemleri iphonelarda göremeyiz zaten biliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 4 Eylül 2015; 22:33:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ****

Fanatik çocuk uzaklaştırılmış, sebep olandan Allah razı olsun

Bu arada Ar Effectlerde bende çok sıkıntı yaşıyorum. Telefon komaya giriyor

Bugün aldığım en iyi haber. Fanatik değildi o maaşlı çalışandı resmen. Bloklamıştım zaten, iyi olmuş. Ben şikayet etmiştim en son.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.