Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LGatakan

Bence Iphone ile karşılaştırmanız biraz hatalı olmuş çünkü iphone kameradan değil yazılımdan kazanan bir alet. Ayrıca "telefon"dan bakarak karşılaştırma yapılmaz. İki telefonun da kullandığı çözünürlükler farklı olabilir, renk gammaları farklı olabilir, biri güneş altında sizin gözünüze daha hoş gelmiş olabilir vs vs. Eğer ciddi karşılaştırma yapacaksanız iki fotoğrafı da aynı monitörde incelemeniz gerekecektir. Ben nikon d7000 [5 yıllık neredeyse, sony sensör kullanıyor] kullanıyorum aynı zamanda. İnanın ikisi de aynı anda netliyor. Ben gece çok iyi çeken akıllı telefon görmedim şuanda kadar. LG G4 belki.. Fotoğraf kalitesi de genel olarak ortalama üstü hocam. Deklanşör netlemesi konusunda sadece 1 kere sıkıntı yaşadım, o da ilk aldığım gece makro yapmaya çalıştığımda. AR modunda 1 foto çektim. "Kim kullanır ki bunu?" dedim, demek siz kullanıyorsunuz :) Ben kullanmam açıkçası ama sorunsuz olsaydı daha iyi olurdu tabii ki.

http://www.phonearena.com/news/Sony-makes-20-every-time-an-iPhone-6-is-sold-is-by-far-the-largest-camera-sensor-supplier-in-the-world_id69012

Ayrıca yabancı diliniz varsa bi bakın derim. Yoksa da kısa olarak "Sony, satılan her iphone 6'dan 20 dolar kazanıyor..." diyor.

Sony sensörü z3+'da dandik değil, dandik olan şey yazılımsal problemler. Bu tür problemleri iphonelarda göremeyiz zaten biliyorsunuz.

Dostum iyi diyorsun güzel diyorsunda ben kameranın nimetlerinden faydalanamadıktan sonra isterse 800 mp olsun, olayın zaten yazılımsal olduğunu bende biliyorum, yani Sony için bir kamera yazılımını stabil hale getirmek bu kadar mı zor yani, ayrıca her İphone dan 20 dolar kazanıyor olması kendi telefonları açısından daha utanç verici bence, adam senden sensör alıyor sen 20 mp diyorsun o 8 mp ile senden çok daha iyi performans gösteriyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

quote:

Orijinalden alıntı: ****

Fanatik çocuk uzaklaştırılmış, sebep olandan Allah razı olsun

Bu arada Ar Effectlerde bende çok sıkıntı yaşıyorum. Telefon komaya giriyor

Bugün aldığım en iyi haber. Fanatik değildi o maaşlı çalışandı resmen. Bloklamıştım zaten, iyi olmuş. Ben şikayet etmiştim en son.

Her konuya amaçsız bir şekilde deli gibi saldırıyor hocam. Elemanı şikayet etmeyen kalmadı nerdeyse.

• şu an hemensepet.com diye bir sitede 2.150 tl ve distrübütor garantili yazıyor. her ne kadar teknik özelliklerini yanlış da yazsalar acaba doğru mudur? güvenmel lazım mı? sony center'larda fiyatı ne kadar bilen var mı?

http://www.hemensepet.com/sony-xperia-z3-plus-cep-telefonu-distributor-garantili
  • regu R kullanıcısına yanıt
    Hocam yerinizde olsam orjinal Sony Centerlardan falan alırım. Arada 300 tl fark için kendinizi riske atmayın. Teknoloji işi şans işi. Alacağınız ürün sorunsuz da olabilir, teknik servislerde de uğraştırabilir...

Bu arada elemanın biri 11 euroluk bir lens ile ne çekmiş bakın :) Kamerası kötü diyenler baksın özellikle :)

https://500px.com/photo/119508927/macro-xperience-by-rob-atkins?ctx_page=1&from=search&ctx_q=sony+xperia+z3%2B&ctx_type=photos&ctx_sort=newest

• quote:

Orijinalden alıntı: regu

şu an hemensepet.com diye bir sitede 2.150 tl ve distrübütor garantili yazıyor. her ne kadar teknik özelliklerini yanlış da yazsalar acaba doğru mudur? güvenmel lazım mı? sony center'larda fiyatı ne kadar bilen var mı?

http://www.hemensepet.com/sony-xperia-z3-plus-cep-telefonu-distributor-garantili

s.a hocam istanbul sirkeciden alabilirsiniz kvk 2.180 tl şuan
  • Dostum sonuna kadar sana katılıyorum bir S3 bile bundan daha güzel fotoğraf çekiyor sadece telefon olarak değil herhangi bir elektronik mağazasına gidin sony ve bir samsung fotoğraf makinesini yan yana koyun sonydeki o loşluğu ve cansızlığı çok iyi fark edeceksiniz bu adamlar sadece oyun ve ses üzerinde birinciler kim ne derse desin telefonundan kamerasından uzak duracaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLCaNo34

Dostum sonuna kadar sana katılıyorum bir S3 bile bundan daha güzel fotoğraf çekiyor sadece telefon olarak değil herhangi bir elektronik mağazasına gidin sony ve bir samsung fotoğraf makinesini yan yana koyun sonydeki o loşluğu ve cansızlığı çok iyi fark edeceksiniz bu adamlar sadece oyun ve ses üzerinde birinciler kim ne derse desin telefonundan kamerasından uzak duracaksın.

Hocam bu yorumu okur okumaz gulmekten yarildim

Daha gecen gun s4 ile karsilastirdik hemde ön kamerayi acik ara onde SONY

• quote:

Dostum sonuna kadar sana katılıyorum bir S3 bile bundan daha güzel fotoğraf çekiyor sadece telefon olarak değil herhangi bir elektronik mağazasına gidin sony ve bir samsung fotoğraf makinesini yan yana koyun sonydeki o loşluğu ve cansızlığı çok iyi fark edeceksiniz bu adamlar sadece oyun ve ses üzerinde birinciler kim ne derse desin telefonundan kamerasından uzak duracaksın.

Neden herkes sonyden sensor aliyor ozaman.
    sonynin aynasiz modellerini inceleyin ozaman.
    sony nex6 nex3 nex5 nex7
    Sony a7 ve alpha modellerini inceleyin derim.
    birde o fotograf makinesinde kimse samsung gibi amoled ekran kullanmaz herkez tft ekran kullanir. Tv ye aktarinca farkli cikmasin diye.

• Koskoca Nikon yanılıyor olabilir hocam Sony'den sensör alarak :)

Benim de 2 sayfadır demek istediğimi 1 cümlede söylemişsiniz. Sony; Iphone, Samsung gibi parlatmıyor ekranı. Fazla renk görünce "çok güzel çekiyo" sanıyoruz. G4'e sözüm yok. Zaten kamera-telefon o :) Diğerleri Tamamen göz boyatma. Ben galaxy s3 de kullandım. Hayır kardeşim, arka kamera bin basar. Ön kamerası iyi değil ama. Gerçi ışıklı ortamda hiç çekmedim. Belki ışık görünce ön kamera kendini düzeltiyorddur.
  • quote:

Dostum sen beni çok yanlış anlamışsın ben Sony nin kendi telefonlarındaki yazılım konusunda başarısızlığına değindim yoksa görüntüleme teknolojisinde Samsung Sony nin cücüğü bile olamaz, ne yaptın sen, bu konuda dünyada öncü ve lider marka Sony dir, benim bahsettiğim telefonlarda kamera yazılımının hantallığı yoksa bir sony kamera ile samsungu karşılaştırırsan sana gülerler, senin izlediğin dünyadaki tüm Hollywood ve Oscarlı fimlerin hepsi Sony kameralarla çekiliyor, hatta izlediğin maçların hepside öyle. :)

• Arkadaşlar bu arada bugün bir şey keşfettim siz değerli z3 plus kullanıcıları ile onu paylaşayım.

Kamera sektöründe de samsung Sony nin önünde diyen, s3 bundan daha iyi çekiyor diyen insanla da tartışmaya girmeyin konu kirlenmesin.

Şimdi burdaki çoğu kişi AR maske efektlerınden şikayetçi değil mi. Google play stor a girin. Daha sonra şurdan güncelleyin. Daha stabil ve akıcı oluyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonymobile.androidapp.cameraaddon.areffect&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dar+effect+sony+play+store&pcampaignid=APPU_1_vXbrVfqNHsboUqD4lJgI

• Tabi ya kardeşim sen haklısın o kadar insan birşey bilmiyor daha dün çıkan note 5'in Nisan ayında açıldı başlığı ve insanlar gece gündüz demeden yazıyor samsung ana başlığına gir görürsün 100 sayfayı aşacak burada üç beş kamil bişeyler yazıp insanların günahına giriyorsunuz ha dersen neden bu konu altında yazıyorsun bende aldım bu telefonu ve pişmanım bu başlık yalnızca bu telefonu övmek için değil eleştiri yapmak içinde var kusura bakma S3 ile kıyaslarken mübalağa yaptığımı 5 yaşındaki çocuk anlar ben sadece kameranın cansızlığını dile getirmek için söyledim ha yaşın kaç bilmiyorum ama cep telefonları ilk çıktığında sony ericsson dan tut c510 k790i Xperia s ve şimdide z3+ gibi bir mazim var sony'i çok iyi tanıyorum ama bu sondu.

• Ha unutmadan o kadar boş paylaşım yapıyorsun ki AR Effect güncelleme geldiğinde zaten otomatik güncelliyor bunun nesini yeni keşfettin :) inan çok saçma.

• quote:

Ha unutmadan o kadar boş paylaşım yapıyorsun ki AR Effect güncelleme geldiğinde zaten otomatik güncelliyor bunun nesini yeni keşfettin :) inan çok saçma.

Bende güncellemeleri kontrol ettiğimde görmüyordu, güncelleme yok diyordu. Play store girip yazılımı seçtiğimde güncelleme yaptı. Başkalarında da aynısı olabilir diye düşündüm. Bunun paylaşmanın neresi yanlış?

• quote:

Ha unutmadan o kadar boş paylaşım yapıyorsun ki AR Effect güncelleme geldiğinde zaten otomatik güncelliyor bunun nesini yeni keşfettin :) inan çok saçma.

Ne kadar gereksiz bir yorum olmuş bu? Arkadaş öğrenmiş ve bilmeyenler olur diye paylaşım yapmış. Yapmayın böyle ortamı gerici talihsiz yorumlar ne gerek var...
  • Büyük bir hevesle aldığım z3 plus'ım pil ömrü ve harika ses kalitesine rağmen, ısınma ve kamera sorunlarından dolayı kısa sürede beni kendinden soğuttu. Sanıyorum en kısa zamanda lg g4'e geçeceğim.

Geniş bir inceleme yazacağım, bir iki gün içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarzanabi

Büyük bir hevesle aldığım z3 plus'ım pil ömrü ve harika ses kalitesine rağmen, ısınma ve kamera sorunlarından dolayı kısa sürede beni kendinden soğuttu. Sanıyorum en kısa zamanda lg g4'e geçeceğim.

Geniş bir inceleme yazacağım, bir iki gün içinde.

Hocam g4 ün kameradan baska bir numarasi yok soyliyim.

• MEKA_CRAZY kullanıcısına yanıt
    Benim için kamera çok önemli. Uzun süredir kullandığım LG G2'mi sadece kamerasını beğenmediğim için değiştirme kararı almıştım, Z3 Plus'ı da bu yüzden aldım. Ama sensörünü hiç kullanamıyor, zaten ısınma sorunundan dolayı kamerayı da uzun süre kullanamıyorsunuz. Amiral gemisi adına tam bir rezalet.

Diğer yandan, bu sorunları bilmeden anlık bir hevesle telefon almak da benim hatam. Evet pek çok güzel özelliği var, ama kullanım konusunda zaten G2'ye bile yaklaşamıyor Z3 Plus. Donanım gücünü de ısınmadan dolayı kullanamıyor. Artık ya G5'i bekleyeceğim, ya da G4 alacağım kendime.

Yanlış anlaşılmasın, çöp möp diyecek kadar kötüleyecek değilim. Z3 plus gayet başarılı bir cihaz. Sadece ısınma sorununun çok büyük olduğunu ve kamera konusunda beklentimin çok altında kaldığını söylüyorum. Dediğim gibi beğendiğim pek çok yönü de var, vaktim olduğunda alıcılara bir fikir vermesi için gördüğüm artılarını eksilerini sıralayacağım.

• Teyzeme aldırdım 2500 verip bu telefonu tam bir rezalet abi telefon durduk yere ısınıyor , kamerayı açsan zaten yanıyor , klavye Kafayı yiyor dokunmatik mahcup oldum gerçekten soramıyorum telefonu ... Garantiye vericem diyor da pek bisey yapacaklarını sanmıyorum daha 1 aylık degil telefon ... Varmı bi öneriniz

• Forumda gerçekleri yazan arkadaşları görmek ne mutlu hoşgeldiniz..

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.