Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayıt lara girip, kendim yazan kaydın üzerine basılı tutun. Yukarıda çöp kutusu çıkıyor. Çöp kutusunun üzerine basın.
    Bu şekilde denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nasıl düşecek, faha z3+ bile 1500 leri görmedi.Gerçi Sony iphone gibi eski model cihazları üretip satmıyor galiba.Piyasa da satılan z3+ ler elde kalanlar muhtemelen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: z.ozkan41

Kayıt lara girip, kendim yazan kaydın üzerine basılı tutun. Yukarıda çöp kutusu çıkıyor. Çöp kutusunun üzerine basın.
    Bu şekilde denediniz mi?

Denedim ama silinemiyor diyor. :)

• Telefonun kendi gün içerisinde 1-2 kere kendini resetledıgını söylemiştim. 2 gündür sadece mobil veri ile aktif kullanıyorum ve kendi kendini resetlediğini görmedim. Çok ilginç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Z3 Plus elde kalanlar dediğin gibi zaten piyasada ve çoğu bayii de yok. Üretimi de yok. Potada z5 kalıyor ki z5 premıum ile arasında 150 tl fark dolayısıyla z5 te almak doğru olmaz x serisi çıkar çıkmaz kalan z serisi dibe vurur demedi demeyin. .acelesi olmayan almamalı

• Takvim uygulamasında bir etkinlik düzenlerken katılımcı ekle dediğimde listede harfler görünüyor ancak isim listesi boş geliyor. Ben telefon rehber kayıtlarının görünmesini nasıl sağlayabilirim?

• Yaklaşık 3 yıl süren Lg nexus 4 deneyimim 2. kez ekranını kırdıktan sonra son buldu.

Yurt dışından hediye olarak gelen Xperia z3 plus bugün elime geçti.

İlk izlenimlerim ise Nexus 4 gibi saf android deneyim veren bir cihazdan sonra Z3 de gayet akıcı ve stabil geldi.

Nexus 4 ün Xda sayfalarında popüler olmasından ötürü süreki rom ve kernel değiştiren biri idim, ve bu değişiklikleri yapar iken play store dan uygulamaları tekrar yükler iken yanacak gibi olan Nexus 4 den sonra forumda çok ısınıyor denen Z3 ün nasıl bir ısı ortaya çıkaracağını çok merak ediyordum ama yazılanlar gibi olmadı cihaz evet ısınıyor ama Nexus 4 kadar değil.

Nexus 4 ten sonra kamerası çok iyi geldi.

Xda ya baktığım zaman ise cihazın fazla ilgi görmediğini ve root kernel ve rom olaylarında fazla bir geliştirici olmadığını gördüm.

Bu cihaza root atmak kolay mı ve root kernel olaylarına girer ise Nexus 4 deki gibi yazılım güncellememesi alma durumu varmı?

Cihaza root atsak daha sonra orjinale dönme olayı nasıl oluyor?

Birde cihazın kullanılan ram miktarını nasıl görüyoruz?

Şimdin cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim, bundan sonra bu konuda umarım hep birlikte faydalı zaman geçiririz.

• darkeagle66 D kullanıcısına yanıt
    Root kısmını bilmiyorum, bu formda da pek yapana rastlamadım. Root için Z3 yada Z5 formuna yazabilirsiniz. Bellek kullanımını Ayarlar-Bellek menüsünde görebilirsiniz (M 6.0 için). Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 17 Mayıs 2016; 15:38:30 >
    Z4 olarak almayın. N11 den bi satıcıdan aynı diye z4 kılıfı aldım benim tele uymadı. Kılıfın paketinde de z4 yazıyodu üstelik. Z4 le aynı diye biliyoruz ama böyle bir durum oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

Root kısmını bilmiyorum, bu formda da pek yapana rastlamadım. Root için Z3 yada Z5 formuna yazabilirsiniz. Bellek kullanımını Ayarlar-Bellek menüsünde görebilirsiniz (M 6.0 için). Hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim 2.1 yazıyor kullanılan Nexus 4 te 1.3 dü aynı uygulamalar ile gerçi 3 ram var ama normalmidir acaba bu rakam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: projekta

Z4 olarak almayın. N11 den bi satıcıdan aynı diye z4 kılıfı aldım benim tele uymadı. Kılıfın paketinde de z4 yazıyodu üstelik. Z4 le aynı diye biliyoruz ama böyle bir durum oldu.

Teşekkür ederim bende bu yüzden kararsız kaldım en güzeli görerek deneyerk almak o da bulabilir isek tabi.
  • Ram kullanımı kontrolü için başka bir yöntemde şu şekilde oluyor.
    _Ayarlar,Telefon hakkında,Diagnostics, Bilgiler kısmına giriniz. Burada ram kullanım bilgisi verilmiş.

Bu yöntemle bakılırsa daha fazla boş alan kaldığını görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z.ozkan41 -- 17 Mayıs 2016; 16:14:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: z.ozkan41

Ram kullanımı kontrolü için başka bir yöntemde şu şekilde oluyor.
    _Ayarlar,Telefon hakkında,Diagnostics, Bilgiler kısmına giriniz. Burada ram kullanım bilgisi verilmiş.

Bu yöntemle bakılırsa daha fazla boş alan kaldığını görebilirsiniz.

Evet orada dağa düşük gözüküyor teşekkür ederim.
  • emre00 E kullanıcısına yanıt
    Cooler master diye bir uygulama var ısınmaya sebep olan uygulamaları gösteriyor. Bi deneyin isterseniz

Ben n11 den dün bi silikon kılıf aldım eğer düzgünse satıcıyı sizinle paylaşırım. Kırılmaz ekran koruyucu artı klıf 12 lira baya ucuz.

• projekta kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Sanki bir program sürekli çalışıyor gibiydi. En son yüklediklerimden sildim sanki sorun düzeldi gibi.

• 🎂 100 ncü sayfaya gelmişiz. Az sayıda telefon, az sorun, ayrıcalıklı kullanıcılar. 🎂

• Arkadaşlar telefon hala günde 1-2 kez kendine reset atıyor. Mobil bağlantı da da öyle Wifi de de öyle... İşlemci alev alev yanıyor. İşlemci ısındığı için telefon kendine reset atıyor. Ve bu güncellemeden sonra olmaya başladı. Resetten sonra işlemci sıcaklığına baktığımda sıcaklık 68 dereceyi gösteriyordu. Gerçekten kardeşimin m5 vakasından sonra bu durum artık sony almamam gerektiğini bana öğretti. Bir daha sony telefonlara elimi sürmem evet güzel telefonlar ama teknik çok kusurları var maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

2.el Z3 Plus almayı düşünüyorum. Isınma problemi veya başka bir problem hala mevcut mu?
  • Güncelleme yaptıktan sonra temiz kurulum yaptın mı? Yapmadı isen Xperia Companion programından onarım yapmayı bir dene yine aynı şekilde ısınma sürekli olursa servise göndermen gerekecek , bu ısınma sırasında ekranda terleme oluyor mu? erkan koruyucu ve ekran arasında ?
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.