Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır terleme gözlemlemedim. Güncellemeden sonra telefona bir de format atmıştım. Bir süre sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım. Sonra onarmayı denedim uygulamadan ancak yine cpu telefonu kullanırken 68 dereceyi görüp kendine reset atıyor. Bi ara güncelleme bekleyeceğim olmazsa servise vereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonun z5'ten ne farkı var?
    aksine bunun pili azıcık da olsa önde.
    ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

bu telefonun z5'ten ne farkı var?
    aksine bunun pili azıcık da olsa önde.
    ?

Aynı işlemciye sahip her iki telefonda. Z5'in parmak izi okuyucusu ile minimal üstünlüğü var sadece. Tasarım olarak ise z3 plus çok daha güzel bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Merhabalar,

2.el Z3 Plus almayı düşünüyorum. Isınma problemi veya başka bir problem hala mevcut mu?

Isınma olayı her telefonda olduğu gibi belli bir düzeyde var ama şahsen rahatsız etmiyor beni. Bunun yanı sıra kronik bir soruna rastlamadım.

• teşekkür ederim. inanır mısınız, güç tuşu hariç tasarımda göze batan bir şey gelmedi bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

teşekkür ederim. inanır mısınız, güç tuşu hariç tasarımda göze batan bir şey gelmedi bana.

Rica ederim. Evet gerek tasarım olarak, gerekse de özellik olarak hemen hemen aynı telefonlar. :)

• Bende telefonu degistiricem z3 plus gayet hos geldi amma velakin hala isinma sorunundan sikayetci olan telefon sahipleri sebebiyle g4 alicam gibime geliyor. Ama g4 te sarji cok yiyiyor diyorlar kararsiz kaldim bi yardimci olan yok mu ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

Bende telefonu degistiricem z3 plus gayet hos geldi amma velakin hala isinma sorunundan sikayetci olan telefon sahipleri sebebiyle g4 alicam gibime geliyor. Ama g4 te sarji cok yiyiyor diyorlar kararsiz kaldim bi yardimci olan yok mu ??

G4 konu başlığına bakarsan asla bulaşmaman gerektiğini anlarsın. Çevremde kullananlar kişilerde kronikleşmiş sorunlarından muzdarip. Bildirim ışığının kendi kendine yanması, arkasındaki deri kapağın çok çabuk deforme olması ilk aklıma gelenler. Android'de Sony ve Htc dışında alayı tırı vırı bence. G4'te karar kılmadan evvel bi kez daha düşünün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 20 Mayıs 2016; 0:36:15 >
  • Stadhouder kullanıcısına yanıt
    Valla dostum bu telefonu en çok savunanların biri bendim ancak m6.0 güncellemesinden sonra telefon kendine günde 2 kere reset atıyor ve 68 derece olarak sıcaklığı gözlemliyorum. Ancak bu telefondan da G4'e geçmeyi şahsen ben düşünmem. Benim şahsi fikrim bir daha sony almamak.. Muhtemelen sonraki telefonum Nexus olacak. Tabi Xperia performance sorunlu olmazsa belki düşünebilirim. Bence bekle biraz daha sabret derim yeni telefonlara bir bakalım nasıl olacaklar.

Ekleme:sadece bu mesajı yazıyordum ve cpu-z programından sıcaklık 49-55 derece arasında.. Bu son güncelleme bana hiç iyi gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 20 Mayıs 2016; 20:44:24 >
  • Tesekkurler ben iki telefondan da vazgectim.İkisinin de kronik sorunlari var.Artik yaza kadar bekleyip htc one m9 almayi dusunuyorum

Edit:yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 20 Mayıs 2016; 21:19:06 >
    Yalnız şöyle söyleyeyim m9 telefonunun da işlemcisi s810. O da ısınabilir böyle. Hiç kullanmadım ancak aynı işlemci almadan bu konuyu bir araştır öyle al dostum.

• Ya arkadaş şu telefonun fiyati hala düşmedi alalim.Ne kampanya var ne indirim :(

• Arkadaşlar yumurta kırabilirim galiba

Ekleme:sadece tarayıcı ile internette geziyordum o kadar. Temmuz ayında satıyorum yüksek ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 21 Mayıs 2016; 12:7:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de z5 te karar kıldım...
  • Ikisinin de snapdragon 810 kullandigini biliyorum ancak siz hic bir m9 kullanicisinin asiri isinmadan sikayetci oldugunu duydunuz mu? Evet belirli bir miktar isinma var ancak m9 kullanicilari o kadar da rahatsiz olmadiklarini soyluyorlar.

Ben önceden bakıyordum forumlara ve bu tartışmalar orada da vardı. Şimdi ne hale bilemiyorum. Ben de başta şikayetçi değildim ancak şu an maalesef çok kötü durumda bu telefon.

• Kardeşim senin telde farklı sıkıntı var hiç res filan atmıyor telefon.

Birde hızlı kullanınca ısınıyor normal kullanımda çok bir ısı yok şuan Chrome dan yazıyorum 27 tane sekme açık bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertAtaer -- 22 Mayıs 2016; 16:47:25 >
  • MertAtaer kullanıcısına yanıt
    Benim de yoktu güncellemeden sonra oldu maalesef. Bu zamana kadar hiç kendi kendine kapanmamıştı. Servise verip yaptırıp satacağım hemen. Kötü bi tecrübe oldu sony benim için. Hayatımda bir kere bile servise gitmedim. Sağolsun 3 farklı sony telefonu defalarca servise gitmemi sağladı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Note türü kalem kullanmak mümkünmü, uygulama yardımıyla olsada?

• Arkadaşlar bende genel itibariyle fazla problem yok ama şöyle bir sorunum var
    Telefon cebimdeyken kendi kendine açılıp tuşlara falan basıyor tuş kilidi koymama rağmen kamerayı falan açıyor sürekli aklım orda acaba bir program açılıpta şarjım bitermi diye..

Diğer telefonlarda hiç böyle sıkıntı yaşamamıştım bunun bir çözümü yokmu acaba

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.