Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum.

Cihaz cidden tepki verme konusunda iyi bir cihaz, şu ana kadar ne bir takılma ne de bir donma yaşadım.

Şarjı 4 saat ekran süresi ile 1 günü çıkarıyor

kamerası ise biraz hayal kırıklığı yarattı bende otomatik modda çekim yapar iken renklerin çok koyu tonlarda olması beni şaşırttı. Manuel modda ayarlar ile iyi sonuçlar alınsa da sürekli ayar yapmak insana biraz zor ve tuhaf geliyor bu kalitedeki bir cihaz için. Kamera ile uzun süre uğraşınca ise telefonun ısındığını hissediyor olmak ise daha da ilginç, kamera yüzünden ısınan cihaz varmıdır bilmiyorum ama ben ilk defa görüyorum.

Cihaz malzeme kalitesi ve işçiliği ile bence harika bir cihaz kalitesini belli ediyor.

Wifi çekimi ise bundan önceki Nexus 4 üme kıyasla önde, wifi de ne bir kopma nede sinyal seviyesinde bir düşüş olmadı.

Gps uydularını bulma konusunda da şu ana kadar bir sorun yaşamadım, kısa sürede uydulara bağlanıp navigasyonu kullanmaya başlıyorum.

Telefon görüşmelerindeki ahize sesi yeterli ve hatta yüksek bile diyebilirim, genelde sesi kısıp konuşma yapıyorum.

Müzik çalar olarak ise yıllardan beri gelen alışkanlık olarak poweramp ile devam ediyorum, kulaklık ile müzik dinler iken ses miktarı bana yeterli geliyor. Kulaklığım İphone 6 kulaklığı bu arada.

Batarya süresi kullanım ile alakalı değişkenlik gösterebilir o yüzden eleştirimem.

Bu cihazı eleştireceğim tek konu ise kamera performansı ve kamera kullanımında ısınmasıdır. Bu arada ısınıyor der iken abartı bir ısı olmadı rahatsız edici seviyede ama video çeker iken bir cihazın ısınması da hoş olmuyor sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: ereli63

Arkadaşlar bende genel itibariyle fazla problem yok ama şöyle bir sorunum var
    Telefon cebimdeyken kendi kendine açılıp tuşlara falan basıyor tuş kilidi koymama rağmen kamerayı falan açıyor sürekli aklım orda acaba bir program açılıpta şarjım bitermi diye..

Diğer telefonlarda hiç böyle sıkıntı yaşamamıştım bunun bir çözümü yokmu acaba

Ekran 2 tıklama ile uyandırma açıksa ondan olabilir.
    Birde telefonun ekranı dışarıya bakıcak şekilde değilde tam tersi şekilde koyuyorsanız ondan olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxy 6 edge düşünüyorum tavsiye edermisiniz.ben solak oldugum için midir nedir ses cok net geliyor ama ağzımdan az birşey uzaklastırsam sesim direk iptal.aslında telefonu değiştirme isteğimin en buyuk sebebi bu..
  • ereli63 E kullanıcısına yanıt
    Ekranı çift tıklama özelliğini kapatman lazım cepte belli bir süre durduktan sonra cebin terlemesinden kaynaklı diye düşünüyorum acil arama ve kamera tuşlarına basılıyor, Geçenlerde nasıl oldu ise bilmiyorum ekranı çift tıkla uyandırma kapalı olmasına rağmen yine aynı sorunla karşılaştım anlamadım gitti :)

Oyun oynarken ısınma kamera kısmında oluyordu şimdiler de ön ekran da hisseder oldum normal midir sizce??
  • Herhangi bir zil sesini seçip dinlerken ses seviyesi yüksek olsa da, çağrı sırasında ses seviyesi düşürülmüş gibi ses azalıyor nedense?

Z3'lerde de aynı sorun var sanırım. Bunun çözümünü bilen var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ekranı dışa bakacak şekilde cebe koyarak çözmüş bazıları. En garanti çözümse, sürüklemeli veya şifreli ekran kilidi koymak olsa gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Xperia çıkınca fiyatlar ne kadar zaman içinde düşer?
  • riza_azir kullanıcısına yanıt
    Valla dediğiniz gibi ekranı dışa bakacak şekilde yaptım biraz daha iyi şimdi ama bende çift dokunularak açılan Lamia 1320 vardı 3 yıl kullandım en ufak sorun yoktu
    Isınma sorunuyla ilgili hiç bilgim yok malesef ben oyun oynamadığımdan fazla ısınma olmuyor bende

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    hocam şifre koymama rağmen yinede alttan kamera açılıyor bilmem acil arama modunda tuşa falan basıyor kendi kendine..namaz kılarken tuş sesi eşliğinde secdeye gidiyorum yani sırf bu yüzden telefondan soğudum çift tıklamayı iptal edecez herhalde ama başka bir çözüm bulabilirsek daha iyi olur

Birde kilitteyken acil aramayı ve kamerayı iptal edemiyormuyuz? Son bir soru kilit desenini açarken titreşimi iptal etmeyi bulamadım varmıdır bir yolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereli63 -- 27 Mayıs 2016; 1:10:21 >
  • Merhaba arkadaşlar. WhatsApp, Facebook gibi uygulamalara gelen bildirimlerde ana ekrandaki uygulama simgelerinde kaç bildirim geldiği gözükmüyor. Bunu yapabilmenin bir yolu var mıydı?

_Kilit ekranından kameranın kaldırılması
    Kamera bölümüne girin. Ayarlar bölümünü açın. Diğer bölümü kısmında hızlı başlatma seçeneği var. Bu bölümü kapalı olarak seçin.
    Bu şekilde ayar yapılırsa, ekran kilitliyken yan taraftaki kamera çekim butonuda devre dışı kalıyor. Telefon u açmadan yandaki butona basarak hızlı çekim yapılamaz.
    _Titreşim için
    Ana ayarlar menüsüne girin. Ses ve bildirimler kısmını açın. Diğer sesler kısmında, dokunulduğunda cihazı titreştir seçeneğini kapalı konuma alın.

Çift tıklama uygulaması kullanımı sorun yaratabiliyor. Gerekli zamanlarda kapatmakta yarar var.

• z.ozkan41 Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kilit ekranda Google mikrofon içinde bir çözüm varmı?

• Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    _Google sesli arama özelliği kapatmak için
    Ana ayarlar menüsüne girin. Uygulamalar kısmını seçin. Sağ üst köşede dişli şeklinde ki simgeye dokunun. Uygulama izinlerini göreceksiniz. Mikrofon bölümüne girin. Google uygulaması, açık durumda görünecek. Bu seçimi kapalı konuma alın.
    Bu şekilde yapmış olduğunuz ayarla, simge kilit ekrandan kaldırılmıyacaktır. Sadece uygulamayı devre dışı bırakmış olacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z.ozkan41 -- 28 Mayıs 2016; 20:03:45 >
    İlginiz için teşekkür ederim. Söylediğinizi uyguladım, özellik çalışmıyor ancak kilit ekrandaki mikrofon şekli kaybolmuyor.

• Merhabalar arkadaşlar ben telefonu yaklaşık 16 saat tir kullanıyorum cihazın temel işlemlerde ısındığı fark ettim acaba z3 compact (önceki telefonum) daha kalındı öyuzdenmı böyle hızlı ısınıyor onu anlamadım yazılımı onar yapmalımıyım.... Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: LanTheyUse

Merhabalar arkadaşlar ben telefonu yaklaşık 16 saat tir kullanıyorum cihazın temel işlemlerde ısındığı fark ettim acaba z3 compact (önceki telefonum) daha kalındı öyuzdenmı böyle hızlı ısınıyor onu anlamadım yazılımı onar yapmalımıyım.... Teşekkürler

Bende de var o ılıma. İşlemcinin handikaplarından biri sanırım. Herhangi bi şey yapmanıza gerek yok.

sağolun hocam verdiğiniz bilgiler çok işime yaradı..mikrofonuda başka bir arkadaş sormuş onuda kapatırsam bir nebze sorunu çözmüş olacam..dediğin gibi çift tıklama bu telefonda başa bela..daha önceki mesajdada belirtmiştim lumia 1320 kullandım çift tık açık halde yıllarca bir kez bile kendiliğinden açılmadı böyle sıkıntılar yaşamamıştım..ah program eksiği olmasa taş gibi telefonda çok yazılım eksiği var malesef
  • hocam aynı sorun lg g2 im varken oluyordu ekran iç tarafa baktığında oluyor o sorun ayrıca cep çok inceyse yada terleme olursa oluyor cebi kalın olan bir pantolonda ve kışın bu sorun olmuyordu evet nokiada belki olmaz zaten knock on-off un atası nokia olduğu için güzel yapmışlar galiba
  • 6.0.1 güncellemesi bi ne zaman gelir acaba?

• Z5 için dağıtıma başlanmış, z3+ içinde gelecek bi kaç gün içinde...
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.