Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son güncelleme ile gelen çift tıklama kapama özelliğini bulamadım yardımcı olur musunuz? Bu arada güncellemeden bende memnunum ısınma azalmış şarj konusunda kesin bir şey diyemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayaletsenebi H kullanıcısına yanıt
    Ana ekrana basılı tutun. Ayarlar -> alt kısımda çift tıklama uyutmayı etkin yapın.

• deaglen40 D kullanıcısına yanıt
    Ben 3-4 saat alıyorum nasıl o kadar çok alabiliyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MertAtaer

Ben 3-4 saat alıyorum nasıl o kadar çok alabiliyorsunuz?

batarya kalibrasyonu yaptım gereksiz uygulamaları sildim google play filan da da devre dısı genelde wifi ile ucak modunda duruyor elimde degilken ucak modundan cıkıyorum
  • Arkadaşlar güncelleme yaptıktan sonra uygulamalar menüsüne girdiğimde yukarıda uygulama ara kutucuğu geldi. Bunu kaldırmanın bir yolu var mı ?
  • Android 6.0.1 de ana ekran ayarlarında otomatik döndürme seçeneği olan varsa ss atabilir mi?

• Bende bugün güncelledim. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Şarj olayı ve ısınma ile ilgili biraz daha bekleme taraftarıyım ama söylendiği gibi güzel etkilemiştir umarım. Yalnız sekmeler arası geçişi beğenmedim. Eski hali daha iyiydi sanki. Bunun yanı sıra temalar konusunda yenilik geldiğine dair bi şeyler duymuştum ama aslı yok sanırım. Şu an için yeni bi şey göremedim.

• aynı has aynı hamam değişen bişe yok kullanmaya devam sony en iyisini çıkarana kadar
  • Beyler kullandığım kılıfın kenarları sert. Telefonun antenleri de köşelerde konumlandırıldığı için zaman zaman telefonu kılıfından çıkardığım anlarda korkuyorum açıkçası o köşelerin zarar görmesinden. Köşelere konumlandırılmış antenleri düşebildiğine, çıktığına dair bi şeyler okumuştum doğruluk payı var mı acaba?

• deaglen40 D kullanıcısına yanıt
    kalibrasyonu nasıl yapıyoruz. Birde google play nasıl iptal ediliyor? Paylaşır mısınız

• Silver_Code kullanıcısına yanıt
    Arayüzde ne gibi değişiklikler var acaba?

• MertAtaer kullanıcısına yanıt
    simgelerin bazıları değişmiş ayarlar menüsündeki simgeler ve normal menüdeki simgeler değişmiş en sola geçtiğinizde uygulama arama ve favori uygulamalarınız gözüküyor.aynı zamanda menüde üst kısımda uygulama arama yeri gelmiş.
  • Yurtdışında çift hatlı 1000TL'ye buldum, mantıklı mı? Alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

Beyler kullandığım kılıfın kenarları sert. Telefonun antenleri de köşelerde konumlandırıldığı için zaman zaman telefonu kılıfından çıkardığım anlarda korkuyorum açıkçası o köşelerin zarar görmesinden. Köşelere konumlandırılmış antenleri düşebildiğine, çıktığına dair bi şeyler okumuştum doğruluk payı var mı acaba?

Güncel.

• Emincan95 kullanıcısına yanıt
    Sony bu güncelleme ile bazy telefonlara otomatik döndürmeyi vermi? bazylaryna vermemi? bende vermedi?i kullanycyyym sony mü?teri hizmetlerini de aradym onarym da yaptym sonra ö?rendim ki durum bu imi? , Sürüm numarasy: 10.0.A.0.53 olan bir güncelleme ile bütün telefonlara tekrar gelecekmi? e?er ?imdiden kurmak istiyorsanhttp://www.apkmirror.com/apk/sony-mobile-communications/xperia-home/xperia-home-10-0-a-0-53-release/xperia-home-10-0-0-53-android-apk-download/ burdan indirebilirsin beta olarak ;) Sony Xperia Ailesini takip etmeni öneririm Facebook kaynak orasydyr...

• Arkadaşlar makro fotoğraf yada video çekerken diyelim papatyayı çekiyorum manuel netlemeye dahi alsam bazen yakalayamıyor ve arkada ne varsa ona netliyor. İphonedeki gibi netleme sabitleme olayı yada sadece makro netleme olarak fotoğraf çekmeyi nasıl başarabilirim

• İyi mi kötü mü?

Bu mesaja eklenen görseller:

• Telefon ısındığı zaman ekran çok ısınıyor bu ara sizde durum nedir? Arka kısımdaki ısınma azaldı ancak ekran çok ısınıyor 10 dk nın üstünde kullanımda...
  • z3+ satan yokmu ):
  • % 3 pille, 1 saatten fazla gidermiş. Ufak at da civcivler yesin.

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.