Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stamina'nın Marshmallow'da işe yaradığı falan yok malesef. Sadece ekran kapalıyken çalışıyor sanırım. Ekran açıkken, sözde deaktif olan her şey, arka plânda çalışmaya devam ediyor çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket güncellemeler gelebilir bunun için geri bildirimde bulunun mail atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu, üstteki süreye nispeten daha gerçekçi. Ama biliyoruz ki, bu kadar gitmez kullanım sırasında.

Bu mesaja eklenen görseller:

• Bugün uzun arayışlar sonucu nihayet mat jelatin alabildim. Kırılmaz cam olayı falan çok iyi ama haddinden fazla el izi bırakıyor. Bu arada telefonda bildirim ışığı rengini değiştirebilir miyiz?

• mcx kullanıcısına yanıt
    var
  • quote:

Orijinalden alıntı: projekta

Hortlayacak ama merak ettim. Benim cihaz 6 aylık ve tel tamamen soğukken 82000 üst üste yaptığım testlerin 4. Cüsünde 65000 aldı. Isınınca peformans düşüyo, sizin xihaz şuan nasıl

Sırf ısınma yüzünden 1 aylık olmadan sattım ben :) 6 Plus aldım sonra 6s Plus 😄 Biraz ağır geldi ama S Plus can 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Yurtdışında çift hatlı 1000TL'ye buldum, mantıklı mı? Alınır mı?

ben kullanıyorum. bir sıkıntı yaşamadım.
  • Arkadaşlar power tuşunu kullanmadan ekran görüntüsü almanın bir yolu var mı? Bunun yanı sıra bildirim ışığının rengini değiştirebilir miyiz?

• Alt sağ kare tuş/(Aşağıda çıkan küçük uygulamalarda) üstü turuncu kare tuşu tıkla/(ekrama geldiğinde)Ekranı yakala tıkla/(sol üstte) kaydet tuşuna bas(görüntü albüme kaydedilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 21 Haziran 2016; 22:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

Alt sağ kare tuş/(Aşağıda çıkan küçük uygulamalarda) üstü turuncu kare tuşu tıkla/(ekrama geldiğinde)Ekranı yakala tıkla/(sol üstte) kaydet tuşuna bas(görüntü albüme kaydedilir)

EyvAllah hocam, çok sağol. Bildirim ışığının rengini değiştirmemiz mümkün mü peki?

• Ekim ayında Media Markt tan aldığım cihazım arka kapağının sağ üst köşesine bastırınca bi tık sesi yapıyodu biraz boşluk vardı bende cihazın suya dayanıklılık özelliğini yitirmiş olabileceğini düşünerek bugün Media Markt a gittim ve orada bulunan Sony cihazlarından sorumlu kişi bu olayın kronik olduğunu söyledi ve değişim talebinde bulunarak servise gönderdi.
    Araya bayram tatili falan gircek şimdi bakalım kaç günde sonuç alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emincan95 -- 24 Haziran 2016; 19:55:03 >
  • Şimdi bende bahsi geçen kısmı kontrol ettim. Dediğiniz gibi bir sıkıntı gözüküyor. Gelişmeler için takip de kalayım.

• Stamina'nın, Marshmallow'da bi halta yaradığı yok. Isınma konusunda da fark yok. Kapattım o sebeple.

• Arkadaşlar bildirim ışığının rengini değiştirmemiz mümkün mü?

• Sistem içerisinde böyle bir ayar yok diye biliyorum.
    Uygun programı yükleyerek, istemiş olduğunuz değişiklik leri yapabilirsiniz.
    _play store dan
    Light Manager-Led Settings /Firma-MC Koo
    uygulamasını indirip, deneyebilirsiniz. Yaklaşık 5 milyon kullanıcı görülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: z.ozkan41

Sistem içerisinde böyle bir ayar yok diye biliyorum.
    Uygun programı yükleyerek, istemiş olduğunuz değişiklik leri yapabilirsiniz.
    _play store dan
    Light Manager-Led Settings /Firma-MC Koo
    uygulamasını indirip, deneyebilirsiniz. Yaklaşık 5 milyon kullanıcı görülüyor.

Sağolun hocam, çok teşekkürler.

• 8 aylık turkcell'den alınma cihazımı satıyorum arkadaşlar full kutu fatura her şey mevcut. telefon sorunsuz. ilgilenenler pm atabilir.
  • Edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mss12 -- 2 Temmuz 2016; 23:56:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mss12

Merhabalar arkadaşlar.
    Cihazı bugün aldım ama sıkıntılarım var. Kamera buğulu ve 1 dk normal kullanımda cihaz ateş gibi oluyor napmam lazım.

İsinma sorunu var hacı guncelleme ile bi nebze düzeltildi ancak islemci saat hizi dusuruldu. Kamera konusunda gece cekimleri kumlu cekiyor gunduz cekimleri daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toretto34

quote:

Orijinalden alıntı: mss12

Merhabalar arkadaşlar.
    Cihazı bugün aldım ama sıkıntılarım var. Kamera buğulu ve 1 dk normal kullanımda cihaz ateş gibi oluyor napmam lazım.

İsinma sorunu var hacı guncelleme ile bi nebze düzeltildi ancak islemci saat hizi dusuruldu. Kamera konusunda gece cekimleri kumlu cekiyor gunduz cekimleri daha iyi.

6.0.1 32.2.A.0.224 sürümü olmasına rağmen çok ısınıyor. Kamera ise superior modda buharlı çekiyor. Çok ilginç servise götüreceğim galiba.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.