Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: riza_azir

Z5 için dağıtıma başlanmış, z3+ içinde gelecek bi kaç gün içinde...

Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android 6dan android 5 e ya da kitkata root atmak için nasıl sürüm düşürebilirim root tehlikesiz sekilde nasıl atabilirim
  • Z3+ 6.0.1 pc companion ile indirmeye sunulmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

Z3+ 6.0.1 pc companion ile indirmeye sunulmuştur.

Hadi hayırlı olsun. :) Yükleyen arkadaşlar izlenimlerini paylaşırsa çok seviniriz. :) Ben ota'yı bekleyeceğim. :)

• - Çift tıklama kapatma eklenmiş (çok sevindim)
    - Stamina (ultra staminayı kapatırken cihaz yeniden başlatılıyor)
    - Kamera stabilizasyon yapıldığı söylendi, deneme fırsatı olmadı. 20 ve 15 mp de ISO yok
    - Mesaj uygulamasına çizim uygulamasının etiketlerini ekleyebiliyorsunuz
    - Uygulama ekranı değişmiş, önerilen uygulamalar sayfası eklenmiş
    - Radyo icon değişmiş
    - Xperia ipuçları uygulaması eklenmiş ancak hiç ipucu yok
    - Whatsapp gelen mesaj sayısı yine görünmüyor
    - sd kart birleştirmesi yok
    Görünürde olanlar bunlar. Muhtemelen arka planda birşeyler değişmiştir
    Foruma güncellemeden sonra telefondan mesaj gönderemedim.
    Bir uyumsuzluk var gibi, belkide geçici.
    Sizin tespit ettiğiniz hususlarda varsa paylaşın. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 3 Haziran 2016; 21:35:24 >
  • Ben güncellemeyeceğim muhtemelen. Şu anki halinden çok memnunum hızı da mükemmele yakın sorun çıksın istemiyorum ama stamina için durum değişebilir.

İndiren arkadaşlar pil sürelerini yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

Ben güncellemeyeceğim muhtemelen. Şu anki halinden çok memnunum hızı da mükemmele yakın sorun çıksın istemiyorum ama stamina için durum değişebilir.

İndiren arkadaşlar pil sürelerini yazabilir mi?

Yüklemek için ota'yı bekliyorum ben. Performans anlamında olumsuz manada etkileceğinizi sanmam. Stamina, çift tıkla ekran kapama ve henüz buralara düşmesini beklediğimiz bazı yeni uygulamalar heyecanlandırmıyor değil. :)

• temiz kurulum yapmak şartmı yoksa öyle takıp güncellesem olur mu?birde temiz kurulum için ne yapmam lazım. bu arada pc telefonu görmüyor pc compaionda da görmüyor nasıl düzeltirim bu durumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Code -- 4 Haziran 2016; 3:24:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Code

temiz kurulum yapmak şartmı yoksa öyle takıp güncellesem olur mu?birde temiz kurulum için ne yapmam lazım. bu arada pc telefonu görmüyor pc compaionda da görmüyor nasıl düzeltirim bu durumu ?

Olayın daha sağlıklı olması için temiz kurulum öneriliyor ama şart değil sanırım. Z5 ve türevi modellerde de bazı kullanıcılar pc'nin telefonu görmediğini söylüyor. Acil değilse ota'yı bekleyin.

• Hangi uygulamalar mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertAtaer -- 4 Haziran 2016; 17:52:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Code

temiz kurulum yapmak şartmı yoksa öyle takıp güncellesem olur mu?birde temiz kurulum için ne yapmam lazım. bu arada pc telefonu görmüyor pc compaionda da görmüyor nasıl düzeltirim bu durumu ?

Olayın daha sağlıklı olması için temiz kurulum öneriliyor ama şart değil sanırım. Z5 ve türevi modellerde de bazı kullanıcılar pc'nin telefonu görmediğini söylüyor. Acil değilse ota'yı bekleyin.

eskiden görüyordu ama pc formattan sonra görmemeye başladı bazen nasıl olyorsa bi ayarlar yapıp yaptıydım.cevap için teşekkürler
  • Silver_Code kullanıcısına yanıt
    _Ana ayarlar - cihaz bağlantısı - usb bağlanabilirliği - yazılımı yükle sekmesi açık mı? Bir kontrol edin isterseniz.

• Bugün itibariyle güncelleme benim telefona düştü. Daha güncellemedim. Güncelleyen arkadaşlardan stabilite, kararlılık ve özellikle pil hakkında yorumlar bekliyoruz. Stamina mod nasıl olmuş? Pil süresi artmış mı?

• Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    Pil süresinde artış var mı? Güncellemeden önce genelde kaç saat ekran alıyordunuz?

• uçak modunda full wifi ile 7 saat 15 dk ekran süresi aldım staminadan önce 5.30 en fazla alabiliyordum biraz da sanki ısınma sorunu haledilmiş baya stabilide artırılmış güzel gibi olmadı stock rom atın flashtool ile
  • Ne güncellemesi bu?

• Merhabalar yeni güncelleme bence çok iyi oldu batarya stamına mod suz bile daha iyi optımıze oldu stamına ya diyecek bi şey yok zaten.

Sıcaklık hissedilir derecede azaldı. Cihaz daha serin çalışıyor.

Çift tıklama ile kapanma süper oldu.

Olumlu bir güncelleme

• quote:

Orijinalden alıntı: LanTheyUse

Merhabalar yeni güncelleme bence çok iyi oldu batarya stamına mod suz bile daha iyi optımıze oldu stamına ya diyecek bi şey yok zaten.

Sıcaklık hissedilir derecede azaldı. Cihaz daha serin çalışıyor.

Çift tıklama ile kapanma süper oldu.

Olumlu bir güncelleme

çift tıkla kapanmayı nerden yapıyoruz
  • ben güncelledim birkaç gün oluyor oldukça beğendim arayüz biraz değişmiş hoşuma gitti stamina modu geri geldi pek kullanmadım ama yinede güzel telefon daha stabil halde ısı sorunu azalmış diyebilirim.kamerada pek bi değişiklik yok açıkcası öyle gözle görülür bir değişim yok belki başkası için değişim büyüktür ama benim için ort. aynı gibi şarjı daha iyi gibi geldi bilemiyorum belki psikolojik olabilir ben genel olarak beğendim bir şikayetim yok gönül rahatlığıyla yükleyin.

bu arada flashtoolla yüklemekle normal programından yüklemek arasında bir fark var mı ben normal pc companiondan yükledim
  • Stamina'nın gelmesi iyi olsa da, sol üstte pil işaretinin görülmesi ve uyarının kapatılamaması çok rahatsız edici.

Lollipop'ta Stamina açıkken, öyle bir uyarı yoktu ve sol üstte pil ikonu yerine, şarj durum göstergesinin yanında + çıkıyordu.

Olması gereken de bu. Umarım sonraki güncelleme ile bu da olur.

Stamina'nın geri gelmesi, büyük gelişme yine de. Performansı da Lollipop'taki gibidir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 7 Haziran 2016; 14:01:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.