Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mss12

quote:

Orijinalden alıntı: Toretto34

quote:

Orijinalden alıntı: mss12

Merhabalar arkadaşlar.
    Cihazı bugün aldım ama sıkıntılarım var. Kamera buğulu ve 1 dk normal kullanımda cihaz ateş gibi oluyor napmam lazım.

İsinma sorunu var hacı guncelleme ile bi nebze düzeltildi ancak islemci saat hizi dusuruldu. Kamera konusunda gece cekimleri kumlu cekiyor gunduz cekimleri daha iyi.

6.0.1 32.2.A.0.224 sürümü olmasına rağmen çok ısınıyor. Kamera ise superior modda buharlı çekiyor. Çok ilginç servise götüreceğim galiba.

Hacim arka planda acik uygulama birakma cok+ ekran parlakligini otomatik yap. Servise birak 21 gun is gunu suresi var biraz sabirli olman lazım simdiden kolay gelsin hacim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• XPerformance nereden bulabilirim arkadaşlar?

• Arkadaşlar , Ekranın değişip değişmediğini nasıl anlarız? ikinci el cihaz alacağım...
    ARTI olarak kamerada buğu herkeste varmı?
  • arkadaşlar bilgi olsun, birçok defa telefonu çeşmenin altına tuttum yıkadım vs., ısınınca da suyu açıp altına tuttuğum oldu. Bir sıkıntı olmadı. :D

+ Cihazı köşelerden sıkıca tutup oynatınca sağ sol gibi gıcırtı geliyor. Sanki tam yapışık değilmiş gibi. Sizde de var mı bu durum?

+ Birde cihazın yanlarında nokta şeklinde birkaç tane atma oldu düşünce herhalde. Çok kolay çizilecekmiş gibi sizde de aynı durum var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertAtaer -- 29 Haziran 2016; 0:07:26 >
  • Arkadaşlar cihazı 5 ay civarı oldu kullanmaya başlayalı.

Sarj kablosu bozuldu. Yırtık vs de yok. Sony Center'a gittim garantiye göndeririz ama cihazı da göndermemiz gerekiyor dediler. Ne yapayım cihazsız gönderemez miyim?

+ Cihazı kullandıkca ekranda solma sararma olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertAtaer -- 29 Haziran 2016; 0:08:09 >
  • Bende de Magnetic Cable Var 2 tane ... Telefon değiştirdim... Çok uyguna veririm
  • manilafortuna kullanıcısına yanıt
    Z3 plus için mi nasıl birşey

• Bugün 4.3 Mb lık bir güncelleme (sadece Software Update olarak göründü) geldi.

• Bugün gelen güncellemenin esprisi neydi acaba?

• Büyük olasılıkla Haziran güvenlik güncellemesi sanırım. Ana uygulamalara baktım bir değişiklik yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

Büyük olasılıkla Haziran güvenlik güncellemesi sanırım. Ana uygulamalara baktım bir değişiklik yok.

Anladım hocam. Sağolun cevap için.

• Selamun aleyküm beyler. Şu anda Xperia M2 Dual kullanıyorum. Doğal olarak değiştirmek lazım artık. Z5 ile Z3+ arasında kaldım ama parmak izi okuyucusuyla kamera o fiyat farkına değer mi bilemedim. Telefon uzun süre güncelleme alsın güncel uygulamaları çok sıkıntı yaşamadan çalıştırabilsin istiyorum. Bi el atarsanız çok makbule geçer. Bir de ön kamera performansı nasıl biraz anlatabilir misiniz? Sağolun şimdiden hayırlı ramazanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonculer.erez

Selamun aleyküm beyler. Şu anda Xperia M2 Dual kullanıyorum. Doğal olarak değiştirmek lazım artık. Z5 ile Z3+ arasında kaldım ama parmak izi okuyucusuyla kamera o fiyat farkına değer mi bilemedim. Telefon uzun süre güncelleme alsın güncel uygulamaları çok sıkıntı yaşamadan çalıştırabilsin istiyorum. Bi el atarsanız çok makbule geçer. Bir de ön kamera performansı nasıl biraz anlatabilir misiniz? Sağolun şimdiden hayırlı ramazanlar.

Aleyküm Selam hocam. Kamera performansına dair ahkam kesmek istemem pek işim olmuyor çünkü kamera ile ama genel olarak gündüz çekimlerinin iyi olduğundan dem vuruyorlar. Diğer hususlar için ise tatmin edeceğini düşünüyorum. Bende 2,5 ay evvel sıfır olarak aldım. Tasarım olarak Sony'nin nirvana yaptığı modeldir bana göre Z3 plus. Z5'te alabilirdim ama parmak izi okuyucu benim için çok elzem değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

quote:

Selamun aleyküm beyler. Şu anda Xperia M2 Dual kullanıyorum. Doğal olarak değiştirmek lazım artık. Z5 ile Z3+ arasında kaldım ama parmak izi okuyucusuyla kamera o fiyat farkına değer mi bilemedim. Telefon uzun süre güncelleme alsın güncel uygulamaları çok sıkıntı yaşamadan çalıştırabilsin istiyorum. Bi el atarsanız çok makbule geçer. Bir de ön kamera performansı nasıl biraz anlatabilir misiniz? Sağolun şimdiden hayırlı ramazanlar.

Aleyküm Selam hocam. Kamera performansına dair ahkam kesmek istemem pek işim olmuyor çünkü kamera ile ama genel olarak gündüz çekimlerinin iyi olduğundan dem vuruyorlar. Diğer hususlar için ise tatmin edeceğini düşünüyorum. Bende 2,5 ay evvel sıfır olarak aldım. Tasarım olarak Sony'nin nirvana yaptığı modeldir bana göre Z3 plus. Z5'te alabilirdim ama parmak izi okuyucu benim için çok elzem değil.

Saolasın hocam. Z3+ alırsam 1 sene 1 buçuk sene sıkıntı yaşamadan kullanabilirim diye tahmin ediyorum. İkinci el alıp çok değer kaybetmeden üstüne biraz koyup Z5'e atlarım diye düşünüyorum zaten. Bilgisi olan bi arkadaş ön kamera hakkında da bilgi verirse alacam muhtemelen. 1-2 soru işareti kaldı sadece. :) Bu kadar soruyorum çünkü para veriyoruz. E az para da değil. Paramızın hakkını alalım hiç olmazsa. Eyvallah hocam saolasın tekrar.

• quote:

quote:

quote:

Saolasın hocam. Z3+ alırsam 1 sene 1 buçuk sene sıkıntı yaşamadan kullanabilirim diye tahmin ediyorum. İkinci el alıp çok değer kaybetmeden üstüne biraz koyup Z5'e atlarım diye düşünüyorum zaten. Bilgisi olan bi arkadaş ön kamera hakkında da bilgi verirse alacam muhtemelen. 1-2 soru işareti kaldı sadece. :) Bu kadar soruyorum çünkü para veriyoruz. E az para da değil. Paramızın hakkını alalım hiç olmazsa. Eyvallah hocam saolasın tekrar.

Rica ederim. Tabi ki araştırın. Bahsettiğiniz süre boyunca da sizi çok rahat götürür. Hakkınızda hayırlısı artık :)

• Arkadaşlar 6.0 marsmalow yüklü sony telefonu en kolay nasıl root edebilirim ? İlk kez root yapacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun alt ve üst hoparlörünü nasıl temizleyebiliriz? Suya tutma olayını her daim riskli gördüğüm için alternatif arıyorum.

• quote:

Arkadaşlar telefonun alt ve üst hoparlörünü nasıl temizleyebiliriz? Suya tutma olayını her daim riskli gördüğüm için alternatif arıyorum.

+1 ?

• Sakız ile temizlemeyi öneririm bende bir yerde okuyup denedim işe yarıyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: riza_azir

Sakız ile temizlemeyi öneririm bende bir yerde okuyup denedim işe yarıyor ;)

:) Bayağı ilginçmiş :) Denemeye değer :) Eyvallah hocam.

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.