Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Compact

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün bu telefonu satın aldım. Bugün sınıfta ders anlatırken elimden mermerin üstüne düştü yaklaşık 1.5 metre kadar hemde direk ekran çarptı. Içim gitti çaktırmadan aldım attım cebe dersi bitirdim. Tenefüste sağını solunu kontrol ettim ufacık çizik ezilme vs hiç birşey yok plastik olmasına rağmen çok sağlam kaliteli ve şık bir kasası var. Zaten elinize alınca telefonun kalitesini hissediyorsunuz. Performansa gelince anlatılmaz yaşanır,Telefonu bizdeuygundan 1590 aldım kargo dahil sıfır bandrollü içersinde kulaklık ve şarj aleti çıktı onlarda açılmamış olarak tarafıma ulaştı hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim iphone 6 hikaye android özgürlükmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende almayı düşünüyorum z3 c dediğin siteden alsak garantiye gönderirken falan nereye vereceğiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

bende almayı düşünüyorum z3 c dediğin siteden alsak garantiye gönderirken falan nereye vereceğiz

Hızlıal' ı da düşünebilirsiniz. 1600 TL sony türkiye garantili satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barissch

quote:

bende almayı düşünüyorum z3 c dediğin siteden alsak garantiye gönderirken falan nereye vereceğiz

Hızlıal' ı da düşünebilirsiniz. 1600 TL sony türkiye garantili satılıyor.

bemim tayinim bingöl yayladereye cıktı ve sinyal sıkıntısı yasamadan nete girmek sarjının uzun sürmesi laptoba bagladığımda sorun yaşatmiyacak bir telefon arıyordum araştırmalarıma göre en iyisi z3 c sanırsam. hızlı aldan bakayım beğenirsem 15 inde alacağım renk konusundada kararsız kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monkey D. Dragon kullanıcısına yanıt
    Kullanmadım ama herkes şarj olayında çok iyi olduğunu söylüyor. 720p oluşu da şarjın uzun gitmesinde bi etken olabilir. Dediklerinizi fazlasıyla karşılayacak bi telefon.
    Sinyal sıkıntısıyla söyliyeceğim bişey yok ne yazıkki. Bölgede ki sinyal gücüyla ilişkili daha çok. Çünkü o fiyata alacağınız bütün telefonlar o bölgede ki sinyalin en yükseğini alır. Sorun yaşamamak için muhtemelen turkcell kullanmanız gerekebilir.
  • Fazla düşürmemeye çalışın. Belki şanslı günüze denk gelmiştir ama bidahakine sağlam çıkmayabilir.

Ayriyetten standart kullanımda (1 saat internet/Yarim saat konusma/3g full acik/10 civari normal mesaj atma) ile sarjo ne kadar gider.

Ve ekran kalitesi nasıl?

Kamera ve ses kalitesi de önemli ama ses o kadarda onemli degil.

Babama almayı düsunuyorum. Kucuk ekran dezavantaj saglar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 4 Aralık 2014; 13:05:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrendiğim kadarıyla o bölgede türkcell ve avea çekiyormuş. Ben türkcell hat aldım oraya gittiğimde ayriyetten vınn alabilirim yada telefondan devam edebilirim. Duruma göre bir araştırma yapmam lazım bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Galaxy s6 vs xperia z5
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone 6 hikaye android özgürlükmüş.
  • Monkey D. Dragon kullanıcısına yanıt
    Doğrudur bende Mersin' de bi yayla da kaldım orda da vodafone çekmiyodu. Avea ve turkcell çok hızlıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

iphone 6 hikaye android özgürlükmüş.

Son zamanlarda sık gördüğüm ve en saçma cümle

• Genelde samsug.yada elma armuttan sonra cidden.ilac olur saglamlikta ve bataryada,manavlar tarafindan pek sevilmez ama z3compact kendi boyutuda kraldir 5s katili resmen.

2500lira verip bluetoothtan arkadasindan disya alamayanlar nedense sinir oluyorlar z3compact a

• Neden hikaye olduğunu söyliyeyim bi kere özgür bir platform açık kaynak kodlu bir firmanın tekelinde değil yani bi dayatma yok markette 10 binlerce uygulama var stabil veya değil çoğu da ücretsiz. İphone 5s kullandım sıkıldım kapalı kutu sağa dönsem para talep ediyor. En güzeli de bi cebimde şarj aletiyle gezmiyorum artık iphone benzini olmayan lüks araba gibiydi bana göre .Gelelim compacta telefonun bende dağlık bi alanda olmama rağmen çekimi gayet iyi vodafone hattım. compactı aldığım fiyat ile iphone 6 arasında neredeyse 1 asgari ücret fark var. Bu artısı şarj deseniz abartmıyorum en az 2 gün gider bol kurcalama dahil. Ekran boyutu en ideali ne küçük ne tepsi gibi tam İdeal elinize iphone 5 s aldığınızdaki hissiyati veriyor. İşlemci ram gayet yeyerli 720p olduğundan ne bir kasma donma yok ses tatminkar ve en güzeli de dün kar yağarken hocalarla foto çekelim dedik kimse 2 - 3 bin liralık telini çıkartamadı durun bana bırakın dedim çünkü toz ve su girmiyor telefona.ekranda parmak izi sıfır desem yeri çok nadir olsa bile git musluğun altına yıka, ekran yine çift tıklamayla açılabiliyor düğmeye gerek yok. İçindeki kulaklık fena sayılmaz çok üst düzey değil gelelim Kameraya ne pembeleşme ne bir şey ışığı gördümü o kadar güzel pozlar çıktı hele Videoda slow motion bi başka.Antutu puanı 43269 çıktı yeterli. Bu Kısa ve öz stabilite ayaklarını bi geçin en fazla kullanacağınız 4 - 5 sene zaten sıkılıyorsun ben sıkıldım şahsen bu telde rahat 3- 4 sene gider boşuna 800 lira fazladan vermeyin. Ama herkes özellikle ergenler iphone alsın ki Compact bizlere özel kalsın. Bu telefonun eksisi yokmu Mesela oyunlarda ısınıyor öyle cayır cayır değil ama bana göre normal çünkü cpu ve gpu var içinde abartılacak kadar değil hatta çoğu telefondan iyi soğutması ama kadı kızındada bu kadar hata olur. İmla hataları olduğu için özür dilerim aceleyle yazdım. Marka fanı değilim iphone kötü telefon değil elbet hangisi içinize siniyorsa onu alın en güzeli bu zaten. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluetsman -- 5 Aralık 2014; 0:18:11 >

• quote:

Hocam garanti belgesinde adresleri var, fatura ile beraber o adrese göndericeksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Fazla düşürmemeye çalışın. Belki şanslı günüze denk gelmiştir ama bidahakine sağlam çıkmayabilir.

Ayriyetten standart kullanımda (1 saat internet/Yarim saat konusma/3g full acik/10 civari normal mesaj atma) ile sarjo ne kadar gider.

Ve ekran kalitesi nasıl?

Kamera ve ses kalitesi de önemli ama ses o kadarda onemli degil.

Babama almayı düsunuyorum. Kucuk ekran dezavantaj saglar mi?

En az 2 - 3 gün gider fazla gider aslında bu garanti gün sayısı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ø

iphone 6 hikaye android özgürlükmüş.

Son zamanlarda sık gördüğüm ve en saçma cümle

Niye ya 5-6 aydır 5s kullanıyorum memnun değilim telefondan. xperia z mi arar oldum.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    Yapma hocam elma gibisi var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barissch -- 5 Aralık 2014; 10:13:38 >
  • quote:

Yapma hocam elma gibisi var mı

Kullanan biri olarak 5s ten memnun değilim. Temiz kullanmama rağmen telefonun her yeri çizik içinde. Ben xperia z yi 1 sene kılıfsız kullandım bir yerine de bir şey olmamıştı. Ve bu ios ta yaşadığım kısıtlama ve sorunları yaşamamıştım. Apple dediğin firma zaten Sony'ye özenen ve Sony kalitesini örnek alarak bir şeyler yapan bir firmadır. Steve 'in Sony hayranlığını da bilmeyen yok zaten.
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Demek ki bana hatalı xperia z gelmiş. Ben telefonu 1 kere düşürdüm o da 30cm gibi bi yükseklikten. Yere neresi değdiyse soyuldu. Ufacık bi düşüş olsun yeter ki.
    Sattıktan sonra 5C aldım, dayanıksız dedikleri 5C taş gibi çıktı. 1 metreden betona düştü ufak bi sıyırık bile almadı. Bi kaç kere daha düştü hafif düşüşlerdi ama şuan telefonda en ufak bi çizik yok...
  • Hepsiburadaya baktığım zaman paket içeriğinde batarya da geçiyor
    Hızlıal da batarya yazmıyor

Her site 1800 e satarken hızlıal neden 1600e veriyor ?
    Güvenilir site midir ?
    Neden Batarya yazmıyor?
  • Hızlıal dan hiç alışveriş yapmadım. Batarya zaten gömülü geliyor. Fiyat farkına gelince telefon aynı telefon teknosa vb siteler sony avrupa garantili satıyor diğer siteler başka garanti veriyor ben bizdeuygundan aldım çokda memnunum garantisi delta garanti 1600 geldi 200 lira az para değil ben vermedim inş. pişman olmam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.