Şimdi Ara

★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ (1232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.934
Cevap
150
Favori
813.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12301231123212331234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eğer slimm romu yüüklerken advanced wipe yaparsanız recovery silinir. tüm yazılımı baştan flashlamanız gerekir. yoksa zip dosyalarını flashlamak için android uygulamaları var zip flasher yazıp arayabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ms40054 kullanıcısına yanıt
    dedigim gibi ben twrp yi fastboot modunda girip flashliyorum.
    burdan hemen cevap yazamiyorum girmedigimden kusura bakma. skype kullaniyorsaniz ordan iletisime gecebiliriz> murti-e-38

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trueblueee kullanıcısına yanıt
    Temassızlık vardır büyük ihtimalle ne kadara değiştirdiniz ekranı benimde kırıldı yerine iPhone 7aldım ama ısınamadım bi türlü yaptıracam ekranı 2 telefon olarak kullanacak net üzerinde gsm iletişim die bir yer var 180 tl istiyor daha da ucuza bulamam sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CorozeB C kullanıcısına yanıt
    İlginç bir istek ama çözüm bence Yok siz 10 kişi eklediniz diyelim sadece o kişileri arıyacak olsun bu işin WhatsApp Facebook skype gibi bir sürü proğram var ordan görüntülü yada görüntüsüz olarak konuşabilecek dediğiniz şeyin çözümü Yok kim kullanıyorsa ona güvenmekten başka

• Merhaba arkadaşlar. Bir ihtiyacım dolayısıyla ikinci bir telefon lazım oldu. Fazla büyük telefon istemiyorum.

Bir arkadaşımdan ikinci el sony z3c buldum. Telefonun hiçbir sorunu yok. Kutu fatura herşeyi de tam. 10/9.5 alır telefon. Ekran falan tertemiz zaten. Kasada çok az kılcal çizik var.

400 tl ye verecek bana alırsam. 400 tl ye bu telefon alınır mı ? Sizden yardım istiyorum.

Teşekkürler şimdiden.

• iustumExtract İ kullanıcısına yanıt
    Kamera ile işiniz yoksa 300 tl ye ideal 400 çok bence bu telefonda ekran kalkması sorunu var aldığın telefonun yüzde 90 garantisi bitmiştir dışarda ekran değişimi 180 tl bunuda düşün...güzel telefon kamerayla işin olmazsa ben ekranı kırdım yaptırcam sanırım 2 tel olarak kullanacak bende ... 400 alırsın üstüne ekran kalkar 580 gelir bence 300 tl den fazla vermeyin

Performans açısından sıfır yavaşlama var bende. Fakat donanım açısından bir sürü sorun çıktı. Şuan kulaklık girişi bozuk garanti bittiği için bluetooth kulaklıkla kullanıyorum. Kasa açılması ve ekranda bir bölgede dokunmatik de bozulmuştu garanti halletti onları. Ama dediğim gibi performansı 2.5 yılda 0 yavaşladı. Hala ilk aldığım gibi hızlı. O konuda çok memnunum. Çok büyük sıkıntı olana kadar kullanırım bu telefonu. Arkadaşın dediği gibi 300 350 ideal garantisizse. 6 ay üzeri garanti varsa 400 verilebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam arkadaş 400 den aşağıda vermez heralde 540 diyordu zaten . O zaman başka telefonlara mı yöneleyim ?

Garantisiz olduğu için illa bir donanımsal sorun çıkaracağında sıkıntı doğabilir size. Ama bu fiyata başka bu hızda telefon da bulamazsınız. Tamamen sizin bileceğiniz iş. Risk severim derseniz alın. Yok sevmem derseniz üste para ekleyip sıfır ya da en azından 1 yıl garantili telefon alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Biraz daha düşüneyim o zaman

• Telefon kendi kendini imha etti resmen.Önce yan kaucuklar koptu.Sonra ekran kalktı.Şimdi de arka kapak ayrıldı.

• Cihazıma ne olduysa 1 ay içinde oldu. Ana şarj yerinden şarj olmuyor. Dock kısmından şarj ediyorum. Arka kameram çalışmıyor. Siyah ekranda kalıyor öyle. Format vs denedim. Eski sürüm romları flaşladım hata devam ediyor.https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z3-Compact/black-Screen-on-camera/td-p/899885/page/5

Anakartı açıp iki metal köprüyü lehimleyince sorun düzelmiş çoğu kişide. Ancak parçalar o kadar küçük ki lehimlerken anakarta zarar veriyordum az kalsın. Lehimlemeyi iptal edip kapadım şimdilik.
    3 yıl oldu alalı. Performansı hala üst seviye. 2000 liralık aletlere çok rahat kafa tutar hala. Ki 2000 lira vermek istemiyorum şuan. Şu sorunu düzeltebilirsem gittiği yere kadar kullanırım.

• Merhaba ahali

Malaasef ekranı kırdım. Zaten yeni değiştirmiştim . Önceki değiştirdiğim orjinal çıkmadı Kadıköy gsm iletişimden değiştirdim kesinlikle çakma ekran takıyorlar oda kırıldı.

Orjinal ekran İstanbul’da nerede bulurum çok acil

Mağdurum yardım eyyy ahali

• Hoparlör ve mikrofondan ses gelmiyordu, üzerindeki kağıtları söktüm iyi oldu. Sonra yan tıpanın lastiği yırtıldı çıktı. Şimdi dr pil şişti arka kspağı attı. Alalı 3 yıl falan oldu. Ben telefonu bırakırım diyordum, o beni bıraktı.

• Şahsen telefonumu değiştirmeyi hiç istemiyorum. Bu boyutta bu performans hala mükemmel. Şu kamera sorununu yaşayan yok mu?
  • Ben de Ankara'da uygun fiyatla ekran değiştiren güvenilir bir yer arıyorum. Memnun kaldığınız bir teknik servis var ise önerebilirseniz sevinirim.

İkinci bir seçenek olarak elinde orjinal (ya da kaliteli) fazla ekran olan varsa teklifinizi de iletebilirsiniz.

Ekran açılmasından bir süre sonra dokunmatik bölgesel olarak arızalanmaya başladı ve şu anda kullanmak iyice zorlaştı. Telefonu değiştirmeyi düşündüm ama boyutlarında çok memnun olduğumdan yedek de olsa cebimde bulunmasını istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • KArdeşimin z3c nin ekran yine kalktı 1. sefer serviste onarım yapılmıştı garanti devam ediyor ne yapacaklar bakalım bu sefer yakınlarda cihaz değişimi yapıldı mı acaba?
  • Benim yakınlık sensörü bir çalışıyor bir çalışmıyor. Telefoncuya sensörü temizlemesi için götürdüm adam ben bu telefonu açmam dedi. :)
    macrodroid ile sürekli ekran açık kalsın dedim yine olmadı... bu iş çok can sıkıcı bir hale geldi... başka bir telefoncuya daha göstereceğim.
  • FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    İstanbul Kadıköy’de var nette buldum 180 tl değiştiriyor benimde ekran kırık iPhone 7aldjm ama ısınamadım yaptırmak istiyorum bende

• msttsn58 M kullanıcısına yanıt
    Benide haberdar edermişim bulursan benimde ekran kurum gsm ye yollamayı düşünüyordum bende

• 
Sayfa: önceki 12301231123212331234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.