Şimdi Ara

★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ (1230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.934
Cevap
150
Favori
813.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12281229123012311232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın kök hafızası sürekli şişiyor. Hafıza kartı olmasına rağmen bu şişkinliğe çözüm bulamadım. Önerisi olan var mı?
  • greenflash kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var çözümünü bulamadım hala. Ön bellek vs temizliyorum yine aynı sorun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keiichi Tsuchiya

ben slimm kullanıyorum 5+ saat ekran süresi var wifi ile. güncel değil ama performansı da iyi telfon kasmaz.

Merhaba arkadaşım. Çift tıklama ile ekran uyandırma var mı bu yazılımda ?

• Mylove kullanıcısına yanıt
    var
  • Yakınlık sorununu bir çözemedim. Ön kapağı açmak mesele o yüzden o işe hiç girmek istemiyorum. Başka telefonum olmadığı için tamire de veremiyorum uzun süre ne yapacağımı şaşırdım. Bir yeri aradığımda şu tuşa basın falan denilince basamıyorum.
  • quote:

var

Teşekkür ederim arkadaşım. Peki çift tıklayarak ekranı kapatma var mı?

Birde orijinal yazılıma bakarak x yazılım tahminen % kaç oranında hız artışı sağlar?

Teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 13 Şubat 2018; 9:52:57 >
    O da var. Yüzde olarak yorum yapamam çünkü orijinal marshmallow û hiç kullanmadım. Ama internette küçük oyunlarda kasma yok.

• quote:

O da var. Yüzde olarak yorum yapamam çünkü orijinal marshmallow û hiç kullanmadım. Ama internette küçük oyunlarda kasma yok.

Hız farkı vardır diye tahmin ediyorum arkadaşım 😊 tavsiye eder misin bu romu? Kamera performansı vs nasıl?

Peki şu anda herşey orijinal. Bu durumda öncelikle imei rom vs yedek almak gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 13 Şubat 2018; 11:48:33 >
    tavsiye ederim. kullananlar genelde memnun. telefon orjinalse ilk yapılması gereken şey root atmak. telefonda herhangi bir şey yapmadan önce yedek almak olası aksilikte işinizi kolaylaştırır. root atarken bootloader açılmasını gerektirmeyen yöntemler kullanılmalı. eğer bootloader kilidi açılırsa ve drm key lerinin yedeği yoksa sony e özgü yazılımlar (kamerada görüntüyü düzenleyenler örneğin) çalışmaz. sonra recovery kurulup slimm rom un full olan zip versiyonu yüklenecek. bu kadar root atarken sürüm düşürmek gerekebilir. bunun için de flash tool kullanılıyor.
  • Keiichi Tsuchiya kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşım, yazdıklarınla kafam bir milyon oldu 😂😂

Telefonda root vs birşey yok. İlk gün aldığım gibi sadece orjinal son güncelleme yüklü. Bu aşamada adım adım nasıl gitmeliyim rica etsem yazabilirmisin ?

Ayrıca kronik sorun ön ekran açılması mevcut, garantisi bittiği için servise göndermek istemiyorum. Ekranı kendim yapıştırsam, nasıl bir yol izlemem gerekir ? Mümkünse Tavsiye rica ediyorum. Yapıştırıcı olarak T-8000 ve B-7000 var hangisini tavsiye edersin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 14 Şubat 2018; 12:20:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    *** Peşin olarak söylüyorum. Bu işlem ile veya işlemin herhangi bir kısmında oluşan aksaklık nedeniyle cihazınıza ve/veya size gelebilecek zararlardan sorumlu değilim. Telefonun yazılımının değiştiği farkedilirse garanti dışı kalması söz konusu olur.***

telefona yazılım yükleyebilmek için önce root atmalısın. root attıktan sonra yazılımı kurmak için recovery mod'a ihtiyacın var.

https://forum.donanimhaber.com/sony-xperia-z3-compact-bilgilendirme-root-tr-ftf-rom--102022035

bu konuda root işlemini ve recovery(dual recovery kısmı) kurmayı anlatıyor. ancak "giefroot" linki bozuk. bu linki kullan. dual recovery ise indirme sitesinden kaldırılmış. onun yerine twrp kurabilirsin. uygulaması vardı google play de.

daha sonra

XDA Developers
    [Discontinued|ROM][6.0.1|STOCK][D5803|D5833] 23.5.A.1.291 SLiMM
    https://forum.xda-developers.com/z3-compact/development/rom-slimm-t3359831

bu linkten telefona uygun en güncel yazılımı indirmelisin. daha sonra yazılımı telefonun içine atıp recovery modda flashlamalısın.

_______________________________________________________________________________________________________________________

ekran kalkması ile ilgili benim bir sıkıntım olmadı o nedenle ne desem yanlış olur. konunun içinde kendisi yapıştıranlar vardı. onlar cevaplarsa daha uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keiichi Tsuchiya -- 14 Şubat 2018; 19:41:47 >

Güzel anlatim olmus , bende Slimm rom 3.8 kullaniyorum ve Elite kernel V3 attim. Kamera olarakta Cyberian 8.0. Ve xperia home sürümü 11.2.A.0.9.

Batarya rahat 2 günden fazla gidiyor.
    Güzel anlatım için teşekkür ederim. Bt kilit diye bir şey den bahsediyorlar. Bunu yapmak gerekmiyor mu *?

• Merhaba arkadaşım, orijinal rom a bakarak kamera performansı nasıl?

bt değil "bl". bootloader denilen şey. kilitli olması üzerine değişiklik yapılamayacağını belirtir. bu normalde kilitlidir ve açmak dediğim gibi sony e özgü yazılımların (drm) anahtarlarını siler. bunu önlemenin yolu da var ama kilidi açmadan root atabilirsiniz dh linkine bakarak. daha iç seviyelerde değişim yapılmak istendiğinde bl açılması gerekebilir.
    Pardon 😊

Örneğin, Slimm rom yüklemek için bl nin açık olması gerekir bir durum mu?

• Slimm rom stock romun değiştirilmiş halidir. Onun için bl kilidini açılmasına gerek yok. Ancak bazı başka modlar buna gerek duyabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keiichi Tsuchiya -- 15 Şubat 2018; 11:47:36 >
  • Merhaba,
    3 yıllık orjinal rom kullanımı sonrası slim romları denemek istiyorum. Ancak root için gereken 23.0.A.2.93 sürümünün linki lazım. Sitedeki mevcut link çalışmıyor. Elinde olan varsa paylaşabilir mi? Birde twrp bootloader açılmadan root sonrası yüklenebiliyormu? Bootloader açmadan slim roomlar veya diğer romlar yüklenebiliyor mu?
    Son olarak rom yüklerken otomatik olarak bootloader kilidini açma gibi bir risk varmıdır. Drm keyleri kaybetmek istemem
  • gezincis kullanıcısına yanıt
    forum.xda-developers.com
    [List][FTF] Stock Firmwares + Concept (18/10/2016) - Post #2030
    https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66275977&postcount=2030

Telefondan link olarak atamadım. Buradan unbranded central Europe ya da Nordic vs indirilebilir. Tr romundan farkı yok. Ama amerika Asya vs de fark olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keiichi Tsuchiya -- 15 Şubat 2018; 11:54:51 >
  • Ben de carbon Rom kullanıyorum gayet memnunum

★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★

• 
Sayfa: önceki 12281229123012311232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.