Şimdi Ara

sony xperia z3 compact d5803 - d5833 farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

eskiden z1 compackta çok sarmıştım içimde kaldı alamamıştım şuan z3 comp. almayı düşünüyorum fakat pempe ışık sorunu felan derken gine soğuyorum ,
    yorumlarda

d5803 - d5833 2 adet modelini okudum sanırım birisi sorunlu yada birisi sorunsuz olan modeller bilgisi olan varmı , merak eden arkadaşlarada cevap olur diye düşünüyorum.

teşekkür ederim.

• Kardeşim niye takıyosunuz bu kadar.
    Sorunluysa değiştiriyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almışken düzgün olan serisini almak istiyorum. takıntılı değilim garanticiyimdir.
  • HiddeN_Ra kullanıcısına yanıt
    Hocam o numaralarda şebeke farkı var . Türkiyeye gelen versiyon genel version olur genelede sizde onu alsanız daha iyi olur . Diğer versiyonların güncellemede falan daha yavaş işliyor . Onun dışında şuna bu parça buna bu parça gelsin diye olay şimdiye kadar yapmadı . sony sadece parti üretimlerde ekran değiştirdiği olmuştu. Biraz daha bekleyip yeni çıkan parti ürünleri alırsanız daha iyi olur . Çok takıntılı biriyseniz .
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    peki hangi seri no da hangi farklılık var asıl onu öğrenmek istiyorum.yorumunuzdaki bahsi geçen hangi versiyon ?
  • HiddeN_Ra kullanıcısına yanıt
    Buyrun hocam farklılık bir tek budur . Onun dışında fark koyza başka bir isim koyardı sony. Türkiye ye hangi versiyon geldi onu bilmiyorum . Ana konusunda sorsanız size daha ayrıntılı bilgi verirler . Hang iparti de sorunn olup olmadığı ile ilgili .
     sony xperia z3 compact d5803 - d5833 farkı
  • 40 yada 41 hafta uretımı cıhazlarda pembelık sorunu yok dıye bılıyorum,yıne actıgım ana konusunda ıyıce bır arastırın derım hem degısım var hemde zaten tum resımoerde cıkmıyor bana gorede yazılımsaldır ılk fıx guncelleme ıle kalkar ortaadan bu sorun tahmınım aralık yada ocak ayı bası gıbı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • renk kodudur

Sony Xperia Z3 Compact D5803 Siyah
    SONY Xperia Z3 D5833 Compact Beyaz
  • Konu biraz eskimiş ama bende yeni aldım z3 compact . Benim aldığım model D5803B die geçiyor D5803 den farkı nedir acaba bilgisi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackline23 -- 15 Şubat 2015; 11:23:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackline23

Konu biraz eskimiş ama bende yeni aldım z3 compact . Benim aldığım model D5803B die geçiyor D5803 den farkı nedir acaba bilgisi olan varmı ?

+1

Bu konuda yeşillendirecek kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackline23

Konu biraz eskimiş ama bende yeni aldım z3 compact . Benim aldığım model D5803B die geçiyor D5803 den farkı nedir acaba bilgisi olan varmı ?

b black yani siyah..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chaos7 kullanıcısına yanıt
    Konuyu biraz hortlatmış olacağım ama şöyle bir sorum var. Kullandığım model D5803, bataryası 2600 mAh, internetten batarya siparişi verirken 5833 için olan 3300 mAh lık bataryayı sipariş versem uyum sağlama konusunda bir sıkıntısı olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.