Şimdi Ara

sony xperia z3 compact mı yoksa note 3 mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar samsung 2 telefonumu değiştirmek istiyorum malum taksit olayı bittiği için aveadan almayı düşünüyorum
    z3 compact aylık 96 note3 ise 95 tl ye geliyor 24 ay taahhüt ile önceliğim uzun süre dayanması ve kamerasının seri ve güzel çekim
    yapması özelliklede hareketli görüntülerde malum seçtiğim cihazların ortalama kaliteside ortada
    sizlerden bu iki cihaz hakkında yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar

• kesinlikle z3c daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FıstıkLıBaklava -- 4 Ocak 2015; 17:24:25 >
  • şimdi nette gezerken htc one e8 ve htc desire eye diye cihazlar gördüm e 8 olmaasada desire eye de sanki istediğim
    özelliklere sahip bu cihazlarda z3c ve note 3 ile kıyasa girer mi sizce
  • Z3compact daha iyi bir cihaz pertormansta e8 de gecemez z3compacti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum performans istiyorsan z3c çok iyi deniyor. ancak ekran istiyorsan küçük gelebilir. mesela nette gezinmek oyun oynamak için z3cnin ekranı yetersizdir o açıdan notte 3 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

dostum performans istiyorsan z3c çok iyi deniyor. ancak ekran istiyorsan küçük gelebilir. mesela nette gezinmek oyun oynamak için z3cnin ekranı yetersizdir o açıdan notte 3 derim.

Çok doğru bir yorum.

Performans tamam ama ekran küçük gelebilir ve de z3c de sanal tuşlar olmasını da unutmayın ekranı daha küçültüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

dostum performans istiyorsan z3c çok iyi deniyor. ancak ekran istiyorsan küçük gelebilir. mesela nette gezinmek oyun oynamak için z3cnin ekranı yetersizdir o açıdan notte 3 derim.

"yetersizdir" kime göre neye göre yetersiz bu ekran boyutu? 2 sene Note2 kullanmış biri olarak Z3 Compactın ekranı bana yetiyor.

• z3 compact açık ara önde anladığım kadarıyla yorumlara bakılırsa biraz fiyat farkı olacak ama napalım 96x24
  • quote:

Orijinalden alıntı: efereis45

şimdi nette gezerken htc one e8 ve htc desire eye diye cihazlar gördüm e 8 olmaasada desire eye de sanki istediğim
    özelliklere sahip bu cihazlarda z3c ve note 3 ile kıyasa girer mi sizce

Arkadaş yazdigin iki Htc cihazda ayni donanima sahip , ram + islemci olarak ve sony de dahil tum cihszlardan arayüz olarak daha stabil ve seri. Aksini iddia edenler olacaktir ama ben hepsini kullandim ve M8 e sirf bu yuzden geri dondum , en iyisi bir magazada hepsini detaylica incele ve hosuna gideni al. Ben desire eye oneririm. Bu cihazlar note3 ile degil Note4 ile kiyas edilecek performansa sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 6 Ocak 2015; 21:20:16 >
  • teşekkür ederim
  • Hocam o fiyatlar o telefonlara çok değil mi? teknosada vatanda falan banka kredileri var iki türlüde taksit sonuçta ama yine de siz bilirsiniz pek bir bilgim yok açıkcası bende z3c z3 ve note 4 arasında kaldım ekran düşündürüyor

• Z3compact tabiki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.