Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 ile ilgili birkaç sorum var lütfen bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba arkadaşlar ben bundan tahmini olarak 2 ay önce Z3 telefonunu aldım ama aldığımda telefonun içerisinden bir parça sesi geliyordu yani salladığımda içinde çıtırtı oluyordu parça zıplıyordu adeta ama aldığımız yere götürdük bize yeni telefon verdiler,ama bu telefonun kutusunun yanlarındaki bantlar yoktu yani kutu açılmışmışmı açılmamışmı belirten bant o yoktu neyse genede aldım telefonu.

1.Sorum benim ilk aldığım Z3 telefonunda Walkman den bir şarkıyı en yüksek seste açtığımda cızırtı meydana geliyordu parçadan kaynaklı zannetmiştim ama yeni telefonumda da aynı cızırtı var yani bu sorun normalmi?

2.Sorum şuanda kullandığım telefonumun çerçeveleri aralarında boşluklar eşit değil yani birbirlerinden farklı boyutta genişlikler var buda normalmi teknosada biraz inceledim başka bir z3 ile ama sanki ondada aynı sizdede bu şekildemi?

3.Sorum bazen kamerayı açtığımda kameranın önünde şeritler iniyormuş gibi oluyor yani eski tüplü televizyonları bilirsiniz karıncalaştığında yukarıdan aşşağıya veya sağdan sola hızlıca bir şerit geçer aynı şu örnekteki gibi: http://4.bp.blogspot.com/-zpk1Eyev_hU/Uu0c4tPjpFI/AAAAAAAAPr4/xCxTtMgnm2o/s1600/televizyon_karlanma_karincalanma.gif
    bu şekilde şerit geçiyor ama karıncalaşma yok ama ben biraz ışığın yoğun olduğu yere veya daha az yoğun olduğu bir yere çevirdiğimde kendiliğinden gidiyor bu bir sorunmudur?

4.Su geçirmezlik basınç testini nasıl yaparım?

5.Sorum telefonum için ekran koruyucu ve kılıf önerirmisiniz? Siyah benim z3

6.Sorum ve son sorum Sony xperia™ Z3 Kulübüne nasıl katılırım?

Bu soruları yanıtlarmısınız :)

Lütfen hep şüpheye düşüyorum acaba telefonum kusurlumu diye lütfen cevaplayın :)

Şimdiden teşekkürler.

• Z3 compact kullanıyorum.

2- Bunlara takılmayın bence. Algıya göre değişebilir. Bana köşelerin derinlikleri farklı geliyor.

3-Hiç böyle bir sorun yaşamadım.

4-
    1. Kapakları kapatın.
    2. Arama ekranına şunu yazın: *#*#7378423#*#*
    3. service tests/pressure sensor Seçeneğine gidin.
    4. Ekranda 999.23 gibi bir değer olacak Ekrana bastırın ve değer değişiyorsa su geçirmezlikte sorun yok.
    5. Kapakları açın ve şimdi deneyin. Rakamlar değişmeyecektir.

Alıntıdır. Su geçirirse sorumluluk kabul etmem. :)

5- mobilcadde.com a bakın öneririm. Çok çeşit var ama ucuz diyemem.

Şuan bunları cevaplayabilirim. Birde resim ekliyorum. Bunlar yoksa büyük ihtimal telefon önceden açılmış. Bende paralel ithalat almıştım. Bootloader açık gelmişti. İade edip mysonyshop tan aldım. 2. el açılmış telefonları jelatinleyip yolluyorlar. Şarj kablosunu kulaklığı kuruyemiş poşeti gibi bir şeye koyuyorlar oysa sony nin onları bantladığını anlarsınız alınca. Tekrar eski haline gelmez. Birde bu sony etiketlerini yapamıyorlar.

Sony Xperia Z3 ile ilgili birkaç sorum var lütfen bakarmısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim ben ilk olarak Evkurdan aldım yani oradan ilk aldığım telefon belirttiğim gibi sorunlu çıktı içinde parça zıplıyordu bildiğin, sonra gittim verdim sony ye gönderdiler telefonu telefon iade edilip edilmeyeceğini çıkarıcaklarmış bizde bekledik iade geldi yeni telefon gelmiş SONY den sonra gidip aldığımızda o senin gösterdiğin banttan yoktu ama temiz bir kutu vardı tabi Sony den geldi diyince bize bizde kabullendik sonuçta koskoca firma bizimi kandırıcak neyse aldık telefonu işte bu tip sorun veya benim sorun zannetiğim şeyler var :)

Yorumun için çok teşekkürler kardeşim
  • mstfozdmr M kullanıcısına yanıt
    hocam o pressure sensor bende de değişiyor ancak su geçirdi o test bence boş.
  • Nasıl oldu sadece saf su mu başka bir şey de var mıydı? Sonrasında ne yaptınız?

Evkur da olsa siz işinizi garantiye alın. İade süreci geçmeden iyice kontrol edin.

*#*#7378423#*#* girip service test > security e bakın. key ok aktive mi yazıyor yoksa unknown... vs mi yazıyor. Eğer key ok yazıyorsa sorun yok. Bootloader kapalı keyler yerinde. Aksi bir durum ise iade edip başka bir yerden alın. Hatta mümkünse imkanınız varsa ikinci el telefon sattıkları için dava açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfozdmr

Nasıl oldu sadece saf su mu başka bir şey de var mıydı? Sonrasında ne yaptınız?

Evkur da olsa siz işinizi garantiye alın. İade süreci geçmeden iyice kontrol edin.

*#*#7378423#*#* girip service test > security e bakın. key ok aktive mi yazıyor yoksa unknown... vs mi yazıyor. Eğer key ok yazıyorsa sorun yok. Bootloader kapalı keyler yerinde. Aksi bir durum ise iade edip başka bir yerden alın. Hatta mümkünse imkanınız varsa ikinci el telefon sattıkları için dava açın.

Key ok yazıyor bende zaten su ile problem yaşamadım
    Pressure 1002,93 gibi bir değer alıyorum bastırdığımda değer artıyor kapakları açtım bastırdım değişmedi bu şekilde bir değer normalmidir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ha birde çok nadir kamerada pembe olma sorunu var biliyorsunuz zaten nasıl olduğunu yeni güncellemeler de giderilecek mi?
    İçme suyu hocam normal sürahi devrildi su geçirdi. Garanti ücret istedi 550 lira. Ekranın orta kısmı çalışmıyor. Öyle kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararock123

Pressure 1002,93 gibi bir değer alıyorum bastırdığımda değer artıyor kapakları açtım bastırdım değişmedi bu şekilde bir değer normalmidir?

Teoride normal. :)

quote:

Orijinalden alıntı: kararock123

Ha birde çok nadir kamerada pembe olma sorunu var biliyorsunuz zaten nasıl olduğunu yeni güncellemeler de giderilecek mi?

Son güncellemeler yüklü ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Olursa eğer iso değerinin çok artmasından oluyormuş. Bu durumda manuel moda alıp iso değerini otomatik yerine 50-100-400 gibi seçeneklere getirirseniz düzeliyormuş.

quote:

Orijinalden alıntı: Togy'Iceman

İçme suyu hocam normal sürahi devrildi su geçirdi. Garanti ücret istedi 550 lira. Ekranın orta kısmı çalışmıyor. Öyle kullanıyorum.

Tüketici hakları mahkemesine başvurun. Şu konuyu incelemediyseniz mutlaka bakın. Hiç bir şey için geç değil.

http://forum.donanimhaber.com/m_92175091/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.