Şimdi Ara

SONY XPERİA Z3, İPHONE 6, LG G3, HTC M8 HANGİSİNİ ALAYIM ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamünaleyküm arkadaşlar, bir süredir araştırıyorum artık birisini alayım diyorum yardımlarınızı bekliyorum. Xperia z3 sağlamlığı ve kamerası ile bana en yakın gelen ürün, bunu karizması ve düşük özelliklerine rağmen herkesi kendine hayran bırakan gizemli iphone 6 takip ediyor, ve bunuda muazzam bir ekrana sahip olan lg g3 takip ediyor ama nedense lg alınmaz gibi geliyor bana. yani bu 3 telefon arasında kararsızım daha çok z3 e yakınım tavsiyenizi bekliyorum... ayrıca nereden, hangi siteden daha avantajlı alırım ? yada hediye puan falan bişeyler kazanırım ? istanbul bilişimde z3 1999, teknosa da 2299... sizce bukadar önemli mi distrubütör garantisi ? bu arada kredi kartım deniz bank ona göre avantajlı sitede önerebilirsiniz.

• sırayla

iphone 6

xperia z3

m8

g3
  • Azicik iyi kamerasi olsa hic dusunulmeden HTC one m8 alinir. AMA o kamerasi yok mu!

Iphone6 da gecis telefonu gibi duruyor.

En alinasi z3.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iosu seviyosan iphone 6 ama androidde z3 kafalarına vurur

• Sana en yakın gelen androidin en iyisi şu an

• M8 derim.konuşulan özellikleri dışında M8 WP çıkıcak. bir iki ayada xda forumlarında Android-WP/WP-Android geçiş romlarıda yayınlanır. Hatta başlıklar açıldı bile.
  • Sırasıyla,

Xperia Z3 -> Xperia Z3 -> Xperia Z3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acıkcası o butceyı ne m8 nede ıp6 haketmıyor bana gore,telefon dedıgın yamuk yapmayacak yapsa bıle kendı yamulmaycak..

sozun ozu yerınde olsam gıdıp Z3 alırım tabıkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

sırayla

iphone 6

xperia z3

m8

g3

+1

• o zaman z3 e karar verdim arkadaşlar. ben çok uygulama yükleyecek birisi olduğum için apple ile anlaşabileceğimi sanmıyorum. peki nereden avantajlı alırım bilgisi olan varmı ? teknosadan alayım mı daha ucuz firmalarda var ama daha garanti olur diye düşünüyorum.
  • Şahsen sıralamamı
    Z3 - iPhone 6 - M8 - G3 32GB şeklinde yapardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Acıkcası o butceyı ne m8 nede ıp6 haketmıyor bana gore,telefon dedıgın yamuk yapmayacak yapsa bıle kendı yamulmaycak..

sozun ozu yerınde olsam gıdıp Z3 alırım tabıkı

yamulma olayına çok kafayı takmışsın aga.o kadar abartılacak birşey değil.incelik ve tasarımdan dolayı haliyle sağlamlık düşüyor.bu doğanın bir kanunu.hem ince olsun hem şık görünsün hem hafif olsun.hemde sağlam olsun.böyle bi dünya yok aga.apple da daha çok tasarıma önem veriyor.incelik vs.

bide telefon yamuk yapmayacak diyorsunda bu g2 nin plastiği nedir öyle aga.gıcırdıyor mu

amiral gemi telefona plastik konulması metalin yamulmasından daha kötü.zaten onun için apple burada fark yaratıyor.tasarım +ios ile farkını ortaya koyuyor.

ince olması görüntü olarak göze daha fazla hitap ediyor.

tasarım ve kasa kalitesi android tarafında htc m7 zirvedir .

• tasarım kısıye gore degısır orası ayrı,m7 de saglam eyvallah,hem ıncelık hemde saglamlık olmuyor dedıgınde haklısın,herkes ıncelsın ama saglam olsun hemde batarya uzun gıtsın dıyınce olmuyor bırarada,ıphoneda 6 ta ıncelıkten kamerayı bıle duzleyemedıler mesela haklılar,ama burda ıncelıkmı saglamlıkmı kararını alıcı vermelı,yanı acıkcası 2mm kalın olmasını,2 dıkkatsız cepte unutarak yapılan yanlıs harekette yamulmasına tercıh ederım ben ozellıklede 2000lıradan fazla vermıssem,ama yok derkı ben asla dıkkatsız davranmam dusurmem egmem bukmem,o tamam zaten ıphone 6 donanımda eksık kalır yanı yok pıyasaya gore + bır ıyı yazılımı var hee ben alırmıyırm 6 ve 6+ tum gblı versıyonlarını 300 lıra sagı cekseler bana yıne gelmez,ama alana bırsey dıyemem adamın kendı parası zevkı.

Elma armutcu manavlara selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 8 Kasım 2014; 23:32:22 >
  • z3 almanı öneririm
  • z3 ve g3 aldım z3'üm yamuldu :( servise gönderdim inşallah değişim olur. g3 sağlam ama z3 kadar havası yok :)
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Z3 te büjülüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İPhone 6 iyidir uygulama meraklısıysan ios telefonlara bak android telefon bir müddet sonra ölür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3
  • Allah akıl fikir versin ":) 6 ayda bir telefon çıkartan bir firmadan telefon almak akıl karı değil.:) fıstık gibi ios kalitesi güncelleme Mercedes piyasası var ken Sony almak hata:) bence iki firma dışında HTC ve apple almak mantiksizlik.Sony ne la :) 3 gb ram koymuş 2 sini kullanıyor :) zaten bir fanboy var ki ortalığı silip supuruyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melikbey M kullanıcısına yanıt
    Sende cok abartmışın evet tasarım göceli bana görede iPhone da o şeritler ne oyle o kamaranın cıkıntısı ne derim.. Ha dedigin arkadaş evet sony i cok seviyor ama bana görede bir markayı olumune savunmayacak kimse cunku hic bir marka oyle olumune savunulacak kadar degil. sony seviyorum dort gozle z3 cıksın diye bekledim. z2 deki hatlar fixlenmiş olarak alırım dedim.. Ama ne gordum kamarada pembeleşme sorunu bazı telefonlarda yine kasa acıklıgı bazılarında karşı tarafa ses gitmeme sounu simdi ben sony seviyorum diye nasıl savunacagım burada insanlara nasıl tavsiye edeyim adam o kadar para verecek alacak hop bu sorunları yaşayacak ha birde yamulma sony dede oldugu soyleniyor dogru ise buyur buradan yak yani kısaca hic bir marka oyle ahım şahım telefon uretmiyor htc desen tasarım guzel cercevler kalın kamara sınıfta kalır G3 desen 2k ekran ve ısınam sorunu hangi telefonu savunalım şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafas42 -- 8 Kasım 2014; 22:31:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.