Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 kadar iyi grafik veren Windows Phone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar arada sırada babamın şu Z3 unu elime alıyorum yani yanlış anlamayın yaşım küçük olduğundan oyun oynamak için değil bakım içi güncelleme işleri falan babam çok anlamaz güncellemeden falan.
    Sonra bir kurnazlık ettim ve Z3e asphalt 8 indirdim çok sevdiğim bir oyundur kendisi ve grafikleri beni cezbetti Nokia Lumia 1520 de de adreno 330 var Z3 te de fakat Windows Phone kısıtlamaya tabi olduğu için grafikleri kısıtlamışlardır diye düşündüm Peki gerçekten öyle mi düşüncemde haklı mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asphalt8 wp platformunda diğer tüm platformlardan farklı grafiğe sahip. W10 için asphalt çıkarsa o sürümde bu durumu düzeltebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Asphalt8 wp platformunda diğer tüm platformlardan farklı grafiğe sahip. W10 için asphalt çıkarsa o sürümde bu durumu düzeltebilirler.

Yani asla o grafiği gerekmez...

• Lumia 920'de Asphalt 8'de pixelleri sayabiliyordum. Grafikleri azaltsalar anlarımda çözünürlüğü düşürmek nedir

Angry Birds, Extreme Road Trip 2 vs. gibi oyunları PC ile aynı grafiklerde oynuyorum. Geliştiriciye kalmış bir durum yani Windows Phone optimize edemediklerinden dolayı Asphalt'ın grafikleri sorunlu. Sistemde sorun yok kısacası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Lumia 920'de Asphalt 8'de pixelleri sayabiliyordum. Grafikleri azaltsalar anlarımda çözünürlüğü düşürmek nedir

Angry Birds, Extreme Road Trip 2 vs. gibi oyunları PC ile aynı grafiklerde oynuyorum. Geliştiriciye kalmış bir durum yani Windows Phone optimize edemediklerinden dolayı Asphalt'ın grafikleri sorunlu. Sistemde sorun yok kısacası.

Umarım öyledir hocam

• Bütün oyunlarda var o. Hungry sharkta wpde resmen pikseller sayılıyor. Android versiyonu muazzam güzel
  • Tabii ki Pixel Gun 3D ve Minecraft aynı gtafiği verecektir
    Şaka maka CSR Racing iyi grafikli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Benim 8x de gayet güzel grafikleri. Hatta gmd nin yanında 4k gibi görünüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.