Şimdi Ara

Sony Xperia z3 kasa açıklığı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Hafta önce avea'dan sony xperia z3 aldım. Bir kaç gün önce farkettim cihazın sol tarafında biraz kasa açıklığı var. Aldığım avea mağazına götürdüm ordaki görevli bi sorun çıkmayacağını belirtti garantiye gitmesine gerek yok dedi. Sizcede bir sorun çıkarır mı ?2.jpg Garantiye vermelimiyim ? Birde sony telefonlarının garantisine teleservice bakıyormuş onun hakkındada pek iyi yorumlar okumadık açıkçası. Şimdiden teşekkürler.
     Sony Xperia z3 kasa açıklığı sorunu Sony Xperia z3 kasa açıklığı sorunu

• Konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun şuan bendede var. Bende turkcellden taahhütlü aldım. taahhütlü aldığım içim geri iade şansım yok heralde? daha 3 gün oldu alalı. sen nasıl bi yol izledin?
  • Şuan 1 ay oldu işte telefonu kullanalı bi sorun olmadı. Garantiylede uğraşmak istemedim bi yandan da ondan garantiye de göndermedim. Hem çok dikkatli bakınca belli oluyor. Bende avea dan almıştım işte faturaya ek taahhütlü. Eğer çook rahatsız oluyorsanız garantiye verebilirsiniz. Forumda bir kaç kişi de daha gördüm beyaz renk olupta kasa açıklığı olan z3. Bende genel sorundur heralde diyip fazla kafama takmadım. Teknosada siyah rengi vardı onu inceledim kasa açıklığı yoktu ama beyaz renginde hafif yine bunun gibi kasa açıklığı gördüm.
  • 07burak07 0 kullanıcısına yanıt

Hocam inanır mısınız bilmem ama 2024 yılında hala elimde şöyle bi bakayım dedim aynı sorun başka birinde var mıdır diye. Varmış :) benim de kapama açma tuşu tarafında var o açıklık sony candır gerisi heyecandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.