Şimdi Ara

★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.077
Cevap
140
Favori
715.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z2'den abartı bir farkı yok.. Yeni telefon alacaklar elbette Z3'ü tercih etmeli ama Z2 sahibi olanlarında tüh bekleseydim keşke diyecek bir durumları söz konusu değil..
  • Tasarım daha da iyileşmiş, güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

beyler bayanlar yapmayın etmeyin snapdragon 800-801-ac-805-64 bit... nereye kadar gidecek?şu An z,z1,z1 compact ve z2 sahipleri bunu görünce neden üzülmeliler?şahsen Gürcistan'dan z1 compact aldım 1000 tl ye inanın kaza bela olmazsa 3 yıldan önce değiştirmem..birde 2000-2500 verip her 6 ayda telefon değiştiren adam sabancı veya koç sülalesinden değilse yazık,israf ediyor

Koskoca forumda görülebilecek bilinçli yorumlardan biri. Böyle düşünen malesef çok küçük bir kesim var. Herkes bir an önce en son modele sahip olma peşinde, fiyatlar kimsenin umrunda değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S10 u 64bit Z4 de kullanacaklar.
    Z3 ün kamerası Z2 ye nazaran çok ama çok daha iyi ..
  • Keşke telefonun köşelerini sivri yapsalardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

beyler bayanlar yapmayın etmeyin snapdragon 800-801-ac-805-64 bit... nereye kadar gidecek?şu An z,z1,z1 compact ve z2 sahipleri bunu görünce neden üzülmeliler?şahsen Gürcistan'dan z1 compact aldım 1000 tl ye inanın kaza bela olmazsa 3 yıldan önce değiştirmem..birde 2000-2500 verip her 6 ayda telefon değiştiren adam sabancı veya koç sülalesinden değilse yazık,israf ediyor

Ben hala Xperia S :D XZ5 i bekliyorum :D O değil de apo napıyo?
  • Tanıtımı yapıldı mı ?
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Evet. 17:15'te tanıtımı yapıldı.
     ★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

S10 u 64bit Z4 de kullanacaklar.
    Z3 ün kamerası Z2 ye nazaran çok ama çok daha iyi ..

Sence dediğin mantıklımı ? %100 Z4'de 805 çipset kullanacaklar.Sony hep geriden geliyor yani yok öyle bir ihtimal.
  • S801AB ve AC'nin yapamayacağı işlem yok nedir bu işlemci sevdası anlamadım yahu

• m8 tayvan modellerinde sanırım 801ac kullanılıyordu . G3 kore mallarında 805 işlemci vardı . bunda da 801ac var .

z4 805 olacağı kesinleşti .
  • MaDJeRo kullanıcısına yanıt
    asya da sigapur ve tayland

avrupa da ingiltere daima aynıdır.
    en geç türkiye
  • Sizce hangisinin ekranı daha iyi hocam? Z3'te nit oranının daha yüksek olduğunu söylüyorlar.
  • İngilizcen ne düzeyde bilmiyorum ama esato da öyle dedikodusu yapılıyor . S805 i es geçecekler mimarisi 64bit desteklmiyor diye. Direk 810
  • depeche35 kullanıcısına yanıt
    Link verebilir misiniz hocam?
  • Tasarım kamera vs güzel fakat Sony kendi ayağına sıktı. Heleki Note 4'ün S805 kullanması Sony'nin bahane uydurmasının önünede geçti. Herzaman yaptığı gibi sony yine tasarımıyla fark yaratacak bir cihaza yazık etti.

• Daha geri sayfalarda var dedikodusu. Burada çok uzman kişiler DoomLorda, ..falan da var..... Zaman buldukça oku sayfaları...bu forumdan iyisi yok. Ne derlerse oluyor. 2012 den beri Rumor's ları takip ederim

• bulamadımbirşey kullanıcısına yanıt
    sony z3 mediamarkt ta 29. eylül den itibariyle 699 euro dan piyasaya giriyor. sony almanya ise 649 euro ile ön siparis almaya baslamis :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan033 -- 4 Eylül 2014; 0:12:27 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.