Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Söylentileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
5.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z3 ve Z4 ne ile gelirse gelsin şu an için Z1 ve Z2yle birlikte günlük işlerinizi aynı kolaylıkta ve hızda yapacak. Art arda iki model arasında bariz kamera hız ses ekran farkı olmaz yani çok üzülmezsiniz yok bunun sesi bilmem kaç desibel daha fazla yok bu kadar megapiksel bu kadar sensör var bunda diye. Şimdi alacaksanız alın Z2yi taa Z5e kadar kafanız rahat kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi nefes alın be kardeşim millet elindekini eskitsin
  • z3 beklenir mi ?
    bence (benim nacizane fikrim) ki bunca zamandır hep ilk yarı çıkan seriler nasıp olmuştur bana. arc'dan başlayarak xperia s ve xperiz z hep vegas yada mwc tanıtılanlar oldu.şimdi uzun bir sony kullanıcısı olarak uzun zamandır izlenen yol
    arc çıktı ilk yarı ağustos arc s
    xperia s serisi p,u vegas martta mwc de ion 2. yarı eylülde berlin fuarında xperia v,t,tx serisi ki bu seriler belli bölgeler de satılıp tr' ye gelmedi bile...!

2013 sony olgunlaşıyor ama daha çok yolu var.

xperia z ve ara modeller eylül z1 ki tek kusuru ekranı ondan ötesi muhteşem. bir elimde z diğerinde z1 inanın dün gece z oyuncak gibi geldi z1 de ayrı bir güç ve sağlamlık hissi var.tabiri caizse gurur ve kibir akıyor(çok mu sert oldu)

2014 xperia z2 evet bu bitirdi beni stereo hoparlör ips ekran z den buna geçilir mi evet geçilir ha kusurlar hatalar var mı? var ki olmayan bir cihaz yok olmayacakta.
    şimdi 801ab 800'e göre %25 miydi + performansı e yeter.. 805 de 801 e göre %30 mu yada daha mı artı neye yarar tartışılır (bence)

sürekli masa başında olduğumdan müşteri olmazsa kısa kısa aralıklar la donanım forum, gsmarena , phonearena ve ve xperiablog vazgeçilmezim tabiki de esato sıralı bakarım. şimdi sızdırılan bilgilerde 805 deniyor ki inşallah sony şaşırtmaz ki yapmaması gerek. s5 prime ve m8 prime %100'e yakın 805 ile gelecek tutar 801 ac çıkartırsa yazık eder kendisine tıbkı lg g3 gibi tabi lg nin 2.yarı bombası yoksa...

hımm şimdi durum 801-805 iken ben z2 alır z3 es geçerim ve de taa 64 bit gelene kadar ki o da 2015 de ancak olgunlaşır

bundan öte daha nasıl bir tasarım yapabilir ki sony OmniBalance ve arc mı? gerek yok ha ince kenarlar mı? olabilir ki z2 yan kenarlar z den bile daha dar, alt ve üst bence gayet orantılı alt taraf dar olsa düşünsenize tutarken parmaklarınız sürekli gereksiz dokunmalarda bulunacak ve değecek ben mesela s4-5 serisinde ki o olaya sinir oluyorum kişisel tercih

gününüzü yaşayın gücünüz neye yetiyorsa ihtiyacınız neyse onu alın.
    teknolojinin sonu yok olmayacakta.

sürçü lisan ettiysem bağışlayın. şimdi kral kim xperia z2
    bırakın z3 gelsin o gelince de z4 gecelecek... sonu var mı yok.

yanı sonuç z3 beklenir mi :cevap HAYIR...

• Haziran,Temmuz,Ağustos ve Bingo ! + Türkiye'de satışa sunulması Eylül,Ekim ve Bingo !
    Nasıl beklenmez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Haziran,Temmuz,Ağustos ve Bingo ! + Türkiye'de satışa sunulması Eylül,Ekim ve Bingo !
    Nasıl beklenmez ?

5 ay forumda z3ü konuşursan en sonunda kafayı yersin

• depeche35 kullanıcısına yanıt
    Z3. Eylül Berlin'deki fuarda tanıtılır. Avrupa'da ekim satışa çıkar. Bizde kasım bea 5 ay. Gel sen Z2 ile devam et

• Sony, LG, HTC, Samsung

Adamların Kafası Rahat, Çünkü Dünyada çılgın bir tüketim toplumu var. Firmalarda Buna Paralel Olarak En iyisini üretmek VEYA ürettiğini iyi hale getirmek için uğraşacağına

Z Serisi, S serisi, M Serisi, G serisi tutturup gider,

Z1 de şu hatamı var tamam Z2 de düzeltiriz, aa Z2 de de şu sıkıntı oldu tamam Z3 gelir.

Ama İşin Aslı toplumda birisi çıkıp yahu bu ne israf sizin bu ürettiklerinizde harcadığınız metaryeller, tükettiğiniz enerji israf demek yerine, elinizi ovuşturup, GELSİN Z3 GELSİN BEKLE Z4 GELİR ve bunu gerçekten hevesle bekleyen bir güruh oldukça biz daha çok konuşuruz...

Hiç Iphone um olmadı AMA HİÇ!!! Ama adamların bir huyunu takdir ediyorum. Biz Belli bir boyuta yani bir sınır içine belirli bir teknolojiyi sığdırabiliyoruz bari onu iyi yapalım diolar, Yapıolar ve mükemelliyetçiler.

Bir Arkadaşım Program yazılımcısı, Yaptığı Program için Android ile görüştü Sonuç: Geliştirilmeye ihtiyacı var ancak alıp değerlendirelim sizde geliştirmeye devam edin güncellemeyle programı zamanla iyileştiririz arzu ederseniz patentini bize vererek yada bir kısmını alarak karşılığında destekte veriririz.

Apple: Program özünde iyi ama geliştirilmeye ihtiyacı var Biz bu haliyle Bunu Kullanıcılarımıza sunamayız. Programı stabil hale getirin öyle konuşalım yada patentini alalım biz yapalım.

İşte aradaki fark. O yüzden senelerce ön yargıyla baktığım, hiç almadığım kapalı devre, kendine has, gereksiz prosüdürlü diye kızdığım firma meğer kullanıcı odaklıymış.

Bunlar ise tamamen ciro odaklı. olmadı bidaha hadi bidaha hatta BİDAHA.

Ama öyle bir göz boyama varki, 4k video, nabız sensörü(sensörü) Parmak izi okuyucu (tabi işe her göz bebeği sensörü ile girio ya telefonda parmak izi sensörü ile açılmalı. Ztn yakında bu gidişle yüz sensörü de gelir)

ama yenisini çıkardığında firma eski ürününe üvey evlat muamelesi yapıyor, hep en son ürüne yoğunlaşıyor,

Valla 20 gün max 1 ay daha beklerim Z2 eğer düzeltirse kronik sorunlarını alırım, onu da ekranı büyük diye çünkü telefonu bir nevi tv yada film oynatıcı mantığında da kullanacağım ve ekranı cidden iyi.

ama baktım yok Iphone dönerim.

AMa tavsiyem lütfen bu kadar tüketim çılgınlığının bir neferi olmayın zira üzerinde yaşadığınız dünyanın ve sahip olduğu kaynakların da bir sınırı var.

kaynakları çoğaltamayız ama isteklerimize gem vurarak onu idareli kullanabiliriz....!!!

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

Sony, LG, HTC, Samsung

Adamların Kafası Rahat, Çünkü Dünyada çılgın bir tüketim toplumu var. Firmalarda Buna Paralel Olarak En iyisini üretmek VEYA ürettiğini iyi hale getirmek için uğraşacağına

Z Serisi, S serisi, M Serisi, G serisi tutturup gider,

Z1 de şu hatamı var tamam Z2 de düzeltiriz, aa Z2 de de şu sıkıntı oldu tamam Z3 gelir.

Ama İşin Aslı toplumda birisi çıkıp yahu bu ne israf sizin bu ürettiklerinizde harcadığınız metaryeller, tükettiğiniz enerji israf demek yerine, elinizi ovuşturup, GELSİN Z3 GELSİN BEKLE Z4 GELİR ve bunu gerçekten hevesle bekleyen bir güruh oldukça biz daha çok konuşuruz...

Hiç Iphone um olmadı AMA HİÇ!!! Ama adamların bir huyunu takdir ediyorum. Biz Belli bir boyuta yani bir sınır içine belirli bir teknolojiyi sığdırabiliyoruz bari onu iyi yapalım diolar, Yapıolar ve mükemelliyetçiler.

Bir Arkadaşım Program yazılımcısı, Yaptığı Program için Android ile görüştü Sonuç: Geliştirilmeye ihtiyacı var ancak alıp değerlendirelim sizde geliştirmeye devam edin güncellemeyle programı zamanla iyileştiririz arzu ederseniz patentini bize vererek yada bir kısmını alarak karşılığında destekte veriririz.

Apple: Program özünde iyi ama geliştirilmeye ihtiyacı var Biz bu haliyle Bunu Kullanıcılarımıza sunamayız. Programı stabil hale getirin öyle konuşalım yada patentini alalım biz yapalım.

İşte aradaki fark. O yüzden senelerce ön yargıyla baktığım, hiç almadığım kapalı devre, kendine has, gereksiz prosüdürlü diye kızdığım firma meğer kullanıcı odaklıymış.

Bunlar ise tamamen ciro odaklı. olmadı bidaha hadi bidaha hatta BİDAHA.

Ama öyle bir göz boyama varki, 4k video, nabız sensörü(sensörü) Parmak izi okuyucu (tabi işe her göz bebeği sensörü ile girio ya telefonda parmak izi sensörü ile açılmalı. Ztn yakında bu gidişle yüz sensörü de gelir)

ama yenisini çıkardığında firma eski ürününe üvey evlat muamelesi yapıyor, hep en son ürüne yoğunlaşıyor,

Valla 20 gün max 1 ay daha beklerim Z2 eğer düzeltirse kronik sorunlarını alırım, onu da ekranı büyük diye çünkü telefonu bir nevi tv yada film oynatıcı mantığında da kullanacağım ve ekranı cidden iyi.

ama baktım yok Iphone dönerim.

AMa tavsiyem lütfen bu kadar tüketim çılgınlığının bir neferi olmayın zira üzerinde yaşadığınız dünyanın ve sahip olduğu kaynakların da bir sınırı var.

kaynakları çoğaltamayız ama isteklerimize gem vurarak onu idareli kullanabiliriz....!!!

Saygılar

+1
    Katılmadığım nokta apple akıllı telefon üretmez sadece telefon üretir.
    Bu çağda saat kadar ekranı olan bir telefon kullanmam. Her Açıdan kapalı devre olan apple ayrıca büyük de bir para tuzağı. Androidde o kadar fazla paralı oyun yok. Hem androidin gözünü yediğim apkları var . Appleda işin yoksa her halta para say.
    para odaklı değil dediğin apple 16 gb ile 64 gb arasına 500 600 fark koyuyor. Ayıp ayıp

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Kafayı yemek o kadar da kolay değil arkadaşım, bu sadece sohbet,bilgi paylaşımı, okdar. Kafayı yiyecek olsaydım, düzce depreminde yaşadıklarımla yerdim merak etme.
  • Çöp

• Xperia Z3 de "gürültü engelleyici " olacakmış, ayrıca 24bit yüksek çözünürlüklü audio desteği de olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

z3 beklenir mi ?
    bence (benim nacizane fikrim) ki bunca zamandır hep ilk yarı çıkan seriler nasıp olmuştur bana. arc'dan başlayarak xperia s ve xperiz z hep vegas yada mwc tanıtılanlar oldu.şimdi uzun bir sony kullanıcısı olarak uzun zamandır izlenen yol
    arc çıktı ilk yarı ağustos arc s
    xperia s serisi p,u vegas martta mwc de ion 2. yarı eylülde berlin fuarında xperia v,t,tx serisi ki bu seriler belli bölgeler de satılıp tr' ye gelmedi bile...!

2013 sony olgunlaşıyor ama daha çok yolu var.

xperia z ve ara modeller eylül z1 ki tek kusuru ekranı ondan ötesi muhteşem. bir elimde z diğerinde z1 inanın dün gece z oyuncak gibi geldi z1 de ayrı bir güç ve sağlamlık hissi var.tabiri caizse gurur ve kibir akıyor(çok mu sert oldu)

2014 xperia z2 evet bu bitirdi beni stereo hoparlör ips ekran z den buna geçilir mi evet geçilir ha kusurlar hatalar var mı? var ki olmayan bir cihaz yok olmayacakta.
    şimdi 801ab 800'e göre %25 miydi + performansı e yeter.. 805 de 801 e göre %30 mu yada daha mı artı neye yarar tartışılır (bence)

sürekli masa başında olduğumdan müşteri olmazsa kısa kısa aralıklar la donanım forum, gsmarena , phonearena ve ve xperiablog vazgeçilmezim tabiki de esato sıralı bakarım. şimdi sızdırılan bilgilerde 805 deniyor ki inşallah sony şaşırtmaz ki yapmaması gerek. s5 prime ve m8 prime %100'e yakın 805 ile gelecek tutar 801 ac çıkartırsa yazık eder kendisine tıbkı lg g3 gibi tabi lg nin 2.yarı bombası yoksa...

hımm şimdi durum 801-805 iken ben z2 alır z3 es geçerim ve de taa 64 bit gelene kadar ki o da 2015 de ancak olgunlaşır

bundan öte daha nasıl bir tasarım yapabilir ki sony OmniBalance ve arc mı? gerek yok ha ince kenarlar mı? olabilir ki z2 yan kenarlar z den bile daha dar, alt ve üst bence gayet orantılı alt taraf dar olsa düşünsenize tutarken parmaklarınız sürekli gereksiz dokunmalarda bulunacak ve değecek ben mesela s4-5 serisinde ki o olaya sinir oluyorum kişisel tercih

gününüzü yaşayın gücünüz neye yetiyorsa ihtiyacınız neyse onu alın.
    teknolojinin sonu yok olmayacakta.

sürçü lisan ettiysem bağışlayın. şimdi kral kim xperia z2
    bırakın z3 gelsin o gelince de z4 gecelecek... sonu var mı yok.

yanı sonuç z3 beklenir mi :cevap HAYIR...

söylediklerine katılıyorum ayrıca bi söylenti o z3 çıkcak bakalım cıkcakmı ben 2015 den aşa çıkmıcagı gorusundeyım 5 ay sonra tanıtılır ulkemıze 1 2 3 ay gecikmeli gelir al sana 2015 hesabi olcak hem z2 ile z3 arasında ne gibi fark olcak z1 z2 gibi olcak farkları bence z2 kronik sorunu falan yoksa piyasadakı en iyi cihaz fiyat olarakta amıral gemisi olarak en iyisi

• Ne zaman için planlanırsa planlansın, 801 türevleriyle gelmesi imkansız
  • Illustrious. kullanıcısına yanıt
    Sizin de bu Elit markayı çok sevdiğinizi iyi biliyorum. Ben de açıkçası hayal kırıklığına uğradım, 801 i es geçip 2015 amiral gemilerine 810 kullanacaklarmış. " DooMLoRD " u eminim biliyorsunuzdur. XDA Yöneticisi. O çok emin söylüyor. Phonearena da bilgiyi ondan bizzat aldı.
    Siz de haber kaynaklarınızdan bir duyum aldığınızda paylaşırsanız çok iyi olur.
  • doomlord'da bana esatoda yazilanlari yaziyormus gibi geldi.daha tanitilmasina 3 ay var s805 tercihide olabilir belki.konusmak icin erken.genelde firmalar birkac versiyon hazirlayip kararlarını ona gore veriyorlar.g3 mesala s805 li versiyonlarının sonuclari cikti ama s801 ile geldi.su andan kesin 801 ile cikacak kararının verildigini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 4 Haziran 2014; 20:45:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Sizin de bu Elit markayı çok sevdiğinizi iyi biliyorum. Ben de açıkçası hayal kırıklığına uğradım, 801 i es geçip 2015 amiral gemilerine 810 kullanacaklarmış. " DooMLoRD " u eminim biliyorsunuzdur. XDA Yöneticisi. O çok emin söylüyor. Phonearena da bilgiyi ondan bizzat aldı.
    Siz de haber kaynaklarınızdan bir duyum aldığınızda paylaşırsanız çok iyi olur.

Evet hocam takip ediyorum sık olmasa da, siz paylaşınca bende gördüm ama açıkça çok imkan vermiyorum.

Yine eylül çıkışlı olacağının bile %50 ihtimal olduğunu söyleyebilirim. Z3 adına sızan çerçevenin T3'e ait olduğunu anladık. Bence bu bilgiler için erken, bekleyelim görelim.

Xperia Z kullanıcısı olarak yeni cihaz olarak bende Z3 düşünüyorum. (Xperia S veya SP kullansaydım Z2 veya Z1C düşünürdüm.)

Yeni haberler gelirse yine buradan paylaşırız..

• quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

doomlord'da bana esatoda yazilanlari yaziyormus gibi geldi.daha tanitilmasina 3 ay var s805 tercihide olabilir belki.konusmak icin erken.genelde firmalar birkac versiyon hazirlayip kararlarını ona gore veriyorlar.g3 mesala s805 li versiyonlarının sonuclari cikti ama s801 ile geldi.su andan kesin 801 ile cikacak kararının verildigini sanmıyorum.

Bende bu şekilde düşünüyorum.

Birde, şöylede bir şey var şimdi çok net hatırlamamakla beraber bir firma tarafından üretilen cihaz -Sony'de olabilir- tablet/telefon'un işlemcisini S801 olarak açıklamakla beraber bu versiyon henüz hazır olmadığı için cihazı MWC'de S800 ile tanıtılmıştı. Tam net hatırlayabilsem keşke, Z2 tabletmiydi acaba Yani bu akıllı sektör böyle, Z3 için her şey daha çok erken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

doomlord'da bana esatoda yazilanlari yaziyormus gibi geldi.daha tanitilmasina 3 ay var s805 tercihide olabilir belki.konusmak icin erken.genelde firmalar birkac versiyon hazirlayip kararlarını ona gore veriyorlar.g3 mesala s805 li versiyonlarının sonuclari cikti ama s801 ile geldi.su andan kesin 801 ile cikacak kararının verildigini sanmıyorum.

Bende bu şekilde düşünüyorum.

Birde, şöylede bir şey var şimdi çok net hatırlamamakla beraber bir firma tarafından üretilen cihaz -Sony'de olabilir- tablet/telefon'un işlemcisini S801 olarak açıklamakla beraber bu versiyon henüz hazır olmadığı için cihazı MWC'de S800 ile tanıtılmıştı. Tam net hatırlayabilsem keşke, Z2 tabletmiydi acaba Yani bu akıllı sektör böyle, Z3 için her şey daha çok erken.

Aynen öyle oldu. O gün sürekli takip ettim.
    Doomlord uzun bir müddet S805 diyordu.
    Esatoda " randomuser " o gün net bir şekilde S801 kullanılacak dedi. Forumdakilerin kafası fena karıştı tüm gün.
    Ertesi gün " doomlord" Twitterdeki hesbında 805 i 801 ile revize etti. Tüm editörler elbirliği etmişcesine " doomlord " ın ağzından çıkanlara çok itibar ediyor.
    Sanırım " doomlord" aslında bir Sony çalışanı. Zaten tüm Sony romlarını o hazırlıyor XDA da.
    Çok heyecan veriyor bana böyle kaynağından bilgileri takip etmek.
    Yeni bilgiler geldikçe paylaşacağım, siz de alacağınız duyumları paylaşırsanız çok daha güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depeche35 -- 4 Haziran 2014; 22:02:08 >

• Ön reklam veya gündem oluşturma adına Sony sızdırıyor bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.