Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Söylentileri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
2
Favori
5.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: se_runtome

Hocam bu Digi wo sitesi genelde doğru haber ve resimler koyar açıkcası Z2 yürü be koçum derim oley.

Bu Digi wo sitesinin İngilizce veya Türkçe bir sayfası yok mudur hiçbir şey anlaşılmıyor güzel site gibi
  • Z5 gelsede Z alsak.
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    6 ay daha bekler z 5 alırız kardes ne gerek var :)
  • Z7 felan alırım herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav niye 801 805 kullansaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 2 Temmuz 2014; 17:21:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Yav niye 801 805 kullansaya

Z2 satsın diye çıkarmışlar
  • Z2 yeni çıkmamışmıydı?
  • Ben yeni sistemde artık 64 bit e geçiliyor diye z2 almadım z3 yada işte onun ayarında bir şey alırım diye ama yanlış strateji uyguladım herlde
  • ve ve ve sony yapacağını yaptı.
    yani nasıl strateji bunların yaptığı çözemedim. hoş Z2 çıkmışken 801ab ile Z3'ü de 805 yaparak baltalamış olacaklar ama bir diğer yandan rakiplerinden geri kalacak.

hoş lg g3 baktığımızda da adamlar 801ac ile çıkış yaptı üstelik 1440 x 2560 ekranla

Z3'ler 801ac ile geliyor beklenir mi bence hayır z2 alınır mı kesinlikle EVET

KAYNAK

http://www.xperiablog.net/2014/07/02/is-this-screenshot-from-the-xperia-z3-compact/

• Z6 nın kamerası 37.3 mp olcakmış

• acikcasi s805li telefonada cok ihtyaciniz yoksa para verilmez, sony'i elestiriyoruz neden s805 koymadin diye ama bu telefonlar ekim gibi pazara cikacak , z3 compact'in zaten bir rakibi yok o sınıfta z1 compact haric , ne koysa gidecektir ,onun tasarimi daha guzel gozukuyor z3 gibi degil.zaten bu bilgileri sızdıranlar esato forumlarında sadece tasarımın farklılık yaratacagını donanımda pek birsey degismeyecegini soyluyorlardı.
    z3 icin ise dedigim gibi 4-5 ay sonra cikacak 64 bit 8 cekirdekli sd810 islemcisi baya bir yenilik getirecek.bunu beklemeyip telefon almak cok mantikli degil.belki sony bunu on gormus olabilir.s805li tel almaktansa fiyati ucuz bir z2 almak cok daha mantikli olabilir.ben 64 bit destekli android l ile birlikte sd810'un ciddi bir performans artisi getirecegini tahmin ediyorum o yuzden zaten z3 almakta cok mantikli degil.

Sony Xperia Z3 Söylentileri

•  Sony Xperia Z3 Söylentileri

işte son hali
  • Beyler peki compact modeli için durumlar nasıl? Sony herhalde yeni mini modelini fazla revizyon etmeyecek zira z1c bu özellikleriyle ve biraz yenilikle 2 sene daha mini modelleri içinde kafaya oynar
    Şöyle sağlam bir kasa 2800 mAh pil stereo hoparlör yeter herhalde

• 5 inc gecmesin yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Beyler peki compact modeli için durumlar nasıl? Sony herhalde yeni mini modelini fazla revizyon etmeyecek zira z1c bu özellikleriyle ve biraz yenilikle 2 sene daha mini modelleri içinde kafaya oynar
    Şöyle sağlam bir kasa 2800 mAh pil stereo hoparlör yeter herhalde

Hocam bende Z3c bekliyorum tam istediğimiz gibi telefon olacak herhalde 4.6" s801 2 veya 3 gb ram 720p ekran. Tam kesin değil ama bu tarz bir şeyler olacak gibi.
  • 4.7 ekranda mini için çok büyük kaçıyor bence xperia zr modelinin devamı gelirse güzel olabilir aslında
  • http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_spy_shots_show_off_the_exterior-news-9255.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchituX -- 6 Ağustos 2014; 21:25:50 >

• z1 compact aldım en az 3 sene bu kan emicilere benden iş çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

z1 compact aldım en az 3 sene bu kan emicilere benden iş çıkmaz

Hayırlı olsun arkadaşım ekranın biraz daha büyük olması gerektiği hissine kapılıyomusun ben de almayı düşünüyordum da ekran biraz küçük geldi bana
  • teşekkürler ekran değilde kasa biraz daha ufaltılmalıymış

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.