Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Söylentileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
5.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: depeche35

quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

doomlord'da bana esatoda yazilanlari yaziyormus gibi geldi.daha tanitilmasina 3 ay var s805 tercihide olabilir belki.konusmak icin erken.genelde firmalar birkac versiyon hazirlayip kararlarını ona gore veriyorlar.g3 mesala s805 li versiyonlarının sonuclari cikti ama s801 ile geldi.su andan kesin 801 ile cikacak kararının verildigini sanmıyorum.

Bende bu şekilde düşünüyorum.

Birde, şöylede bir şey var şimdi çok net hatırlamamakla beraber bir firma tarafından üretilen cihaz -Sony'de olabilir- tablet/telefon'un işlemcisini S801 olarak açıklamakla beraber bu versiyon henüz hazır olmadığı için cihazı MWC'de S800 ile tanıtılmıştı. Tam net hatırlayabilsem keşke, Z2 tabletmiydi acaba Yani bu akıllı sektör böyle, Z3 için her şey daha çok erken.

Aynen öyle oldu. O gün sürekli takip ettim.
    Doomlord uzun bir müddet S805 diyordu.
    Esatoda " randomuser " o gün net bir şekilde S801 kullanılacak dedi. Forumdakilerin kafası fena karıştı tüm gün.
    Ertesi gün " doomlord" Twitterdeki hesbında 805 i 801 ile revize etti. Tüm editörler elbirliği etmişcesine " doomlord " ın ağzından çıkanlara çok itibar ediyor.
    Sanırım " doomlord" aslında bir Sony çalışanı. Zaten tüm Sony romlarını o hazırlıyor XDA da.
    Çok heyecan veriyor bana böyle kaynağından bilgileri takip etmek.
    Yeni bilgiler geldikçe paylaşacağım, siz de alacağınız duyumları paylaşırsanız çok daha güzel olur.

Tamamdır hocam, bilgi gelirse burada paylaşalım

• Z3ün S805 ile geleceğini düşünüyorum. Yakın zamanda piyasaya sürülecek Galaxy S5 LTE-A modeli bile Snapdragon 805le geliyorsa bu hayli hayli S805 kullanır. Ayrıca bana kalırsa Sonynin tasarım değişikliğine gitmesi lazım. Telefonları çok kaliteli, kullandıkları malzemeler elit ama artık sıkmaya başladı aynı tasarım. Xperia Z, Z1 ve Z2nin tasarım olarak neredeyse hiç farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 21 Haziran 2014; 22:58:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarım değişecek tüm sızdırılan haberler bu yonde , ince kenarli 7 mm civari kalinlikta bir telle gelicek sony.hatta z3 compact icinde cok ince kenarlara sahip olacagi soyleniyor.
  • arc tasarımı geri gelsin z3 le ilk alanlardan olurum (z1 kullanıyorum.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence cihazın içinden çok dışını konuşmak lazım zira,

Z2 Şubat Ayının 19 unda Barcelona da tanıtıldı, sonra, çıkış tarihi ertelenecek dendi ve dendiği gibi de oldu, akabinde cihaz s801 İŞLEMCİ, 20mp kamera 4K çekim modu 3Gb ram 3200 Mah pil ile çıktı da ne oldu?

hem üretimden kaynaklanan fiziki sorunlar, hem de bazı özelliklerde stabilite sorunları.

Ama burda Sony Kadar biz de de suç var.

Affedin ama daha doğmamış çocuğa don biçip beklentiye düşünce de markalar ister istemez beklentiyi karşılamak adına ham hum şaralop üretimle veriyor cihazı piyasaya, ondan sonra cihazı stabil hale getirmesi bize düşüyor. Normalde Cihazı mühendislerin test etmesi lazımken, hem eşek semeriyle para veriyoruz, hem de tester lık yapıyoruz.

Bıraklaım Z3 TE s801 ile gelsin, varsın gelsin yeter ki adam gibi gelsin...
  • Yani rakipleri Note4 olsun, S5 olsun vs.. 805 ile çıkaracakların açıkladıkları bir süreçte Sony'nin ister istemez 801 den vazgeçeceğine inanıyor, inanmak da istiyorum. %40 bir farksa ; evet istiyorum.
  • Xperia Z3 : ????

Sony Xperia Z3 Söylentileri Sony Xperia Z3 Söylentileri

• Tahminimce rakiplerinden geri kalmamak adın kod adı Leo olan Xperia Z3 de S805 kullanacak gibi.
    Kod adı Aires olacak model ise Z3c olacak.
    Eğer 805 kullanılır ve de kenar bantları daraltılırsa ....
  • depeche35 kullanıcısına yanıt
    Bu resimi nereden buldun?
    Concept -Phone mi
    Yani gerçek mi?

• Z2 mükemmel telefon bir telefonda istediğiniz tüm özellikler var bu telefonda diye övüyordum ama ne Z3 imiş be! Bu arada Z3 Compact'dan başka haber var mı?
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    Yok konsept. Ama güvenilir bir kaynaktan aldığım için paylaşmak istedim. Ama tabi söylenti, dedikodu yinede...
  • Fazla bekletmez 2 ay sonra z3 tanıtılıyor olur. Sony 6 ayda bir amiral gemisi model tanıtmaya z1 den 6 sonra z2 tanıtmayla antrenmanlı!!

• Z3 ve Z3C nin ortak özellikleri kenar bantın çok inceleceği, yeni bir sadeleştirilmiş arayüz olacağı, Z3 artık 7mm leri oynayacak, kamera algoritması da iyileştirilecek.
    S801 umarım kullanılmaz, S805 ile 1080P kullanırlarsa ortalığın tozunu atar "SONY" . 2K da Oppo ve G3 ün performansı ortadayken.
  • Arkadaşlar tam 60dk önce yayınlanan ( Twitter ) den bira haber

DooMLoRD ‏@DooMLoRD_XDA 55 dk.
    seems there is a Xperia Z3 Mini being tested in the wild ;)

çeviri : Öyle görünüyor ki ; Xperia Z3 mini vahşice test ediliyor :)) Lab. ortamından çıkmış anlayacağınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depeche35 -- 30 Haziran 2014; 11:44:47 >
  • Xperia Z3 gerçek deri kılıflar da çıktı.....

https://www.etsy.com/de/listing/191517278/sony-xperia-z3-leder-tasche-hulle
  • Arkadaşlar ilk bomba haberi sanırım Türkiyede ben veriyorum şu an
    Beyaz olan Xperia Z3 T3 e benzettim bu arada.
    Siyah küçük olan ise Xperia Z3 compakt
     Sony Xperia Z3 Söylentileri Sony Xperia Z3 Söylentileri

• depeche35 kullanıcısına yanıt
    Bu ne hocam ya ince uzun. kumanda gibi olmuş.

• bu telefon boyle gelirse z2 satislari artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

bu telefon boyle gelirse z2 satislari artar

Açıkcası ben inanamıyorum
  • Hocam bu Digi wo sitesi genelde doğru haber ve resimler koyar açıkcası Z2 yürü be koçum derim oley.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.