Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 veya Lg G4 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkisi de güzel cihaz marka seçimi yapmanız gerekiyor yalnızca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonshine14

Hocam Z3'ün tek eksiği bence ön kamerası ve arka kamerası. Ekran süper, performans çok iyi, batarya ilk 5'e girer, kasa kalitesi çok güzel, micro SD desteği var ve desteklenen uygulamaları SD karta kurabiliyorsun, ısınma sorununu halletmişler cihaz baya az ısınıyor, yazılım olarak stabil ve hem sade hem de özelleştirilmiş. Şöyle ki kendinden ekran videosu alabiliyorsun ve hiç bir aksaklık olmadan yapıyor bu işi. Bekleyin fiyatı öyle ya da böyle düşecektir. Paralelden 1600 civarında bir kapattınız mı keyfinden yenmez ki garanti olarak resmi garantisi pek düzgün değil maalesef. Z3+ da bir görmek lazım tabii agresif bir fiyattan girerse o konfigrasyonlarla ömürlük olmaya aday :)

1600 civarı harika olur ama Z3'ün o kadar düşeceğini düşünmüyorum açıkcası. Teleservice bakıyor zaten garanti konusunda hiç bi ümidim yok o yüzden paralel ya da kendi garantisi çok dert değil ama teknoloji marketlerden birinde çalışıyorum %10 civarı bi personel indirimi hakkım var onunla almayı düşünüyordum hem herhangi bi sıkıntı yaşarsam çözmem daha kolay olur diye. O yüzden Z3+ 2100-2200 seviyesinde girerse Z3'le arasında çok büyük maddi fark olmayacak daha mantıklı olacak benim için. Çok sağol destek ve fikirlerin için. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jacquer

Hocam şuan benimle tıpa tıp aynı durumdasınız. İnanın son 1-1.5 aydır hergün araştırıyorum hergün forumda geziniyorum ve bu Zenfone 2'nin çıkmaması yüzünden ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum. Hoş açıkçası öğrendiğimiz bir haberle ASUS İntel'den ayrı Snapdragon işletim sistemli bir cihaz daha çıkarıyormuş hemde onunda adı Zenfone 2. Aynı model sadece İntel değil ve bu durum beni acayip iğreti etti.

Ayrıca 1300 bandına kadar alacaktım Zenfonu ve sonrasında kendi ekonomimi zorlayarak 2000 bandına çıkıp Z3 alabileceğimi fark edince ASUS ve Sony arasında belli başlı farkların olabileceği gerçeğini gördüm. Gerçekten şuan aynı durumda olduğumuzu düşünüyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum.

Siz ne yapmakta karar kıldınız peki

Açıkcası Zenfone'dan tamamen vazgeçtim diyebilirim. Ben 1100-1200 seviyesinde düşünüyordum ilk başta o yüzden Zenfone 2 için baya bekledim. Ama hem maddi olarak biraz daha yükseltebilmem ve cihazın dezavantajları fiyat belirsizliği vs. bir çok konu soğuttu cihazdan.
    Ben de aynı şekilde Z3 düşünüyordum ama Z3+ görünce beklemeye karar verdim. Temmuz ayında Türkiye'de olacak diyorlar. Fiyat olarak çok büyük fark olmazsa Z3+ düşünüyorum, fiyat olarak yüksek olursa da Z3 biraz daha düşmüş olur daha ucuza almış olurum daha iyi.

• G4 ezer geçer. Z3 iyi ama G4 daha da iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 aydır bekliyorum hocam sanırım Temmuzu da beklerim ama z3 konusu çok karıştırıyor aklımı. Cihazı gerçekten çok beğendim. Üst sınıf bir cihaz olduğu konusunda hiç şüphe yok. Biraz daha beklemek belki daha faydalı olacaktır ama 2300'den aşağı geleceğini düşünmüyorum. Sizinde dediğiniz gibi belki bu durum z3'ü ucuza almamıza neden olabilir
  • jacquer kullanıcısına yanıt
    Temmuz sonunu bekletmezler başında getirirler umarım. :D Aynı fiyat olsa bile en azından kafamızda kalmaz beklesem daha mı iyiydi diye. Sony cihazlarda bi kaç ay pek fark etmiyor kolay eskimiyor zaten yazılım desteği konusunda şuan Z bile aldı güncellemeyi. Z3'ün de +'a rağmen daha baya süresi vardır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morbid Love

Temmuz sonunu bekletmezler başında getirirler umarım. :D Aynı fiyat olsa bile en azından kafamızda kalmaz beklesem daha mı iyiydi diye. Sony cihazlarda bi kaç ay pek fark etmiyor kolay eskimiyor zaten yazılım desteği konusunda şuan Z bile aldı güncellemeyi. Z3'ün de +'a rağmen daha baya süresi vardır bence.

Hocam umuyorum ki tahminlerim beni yanıltmaz; z3'ü daha 2.5 sene iç rahatlığıyla kullanabiliriz diye düşünüyorum. Bazı olumsuz yorumları olan arkadaşlar yok değil elbet. Ama her teknolojik üründe olabilir tabi ki. Ben şuan 1500 lira ayırdım. Eğer ki biraz daha para bulabilirsem kesinlikle z3'ü istiyorum ve memnun kalacağımızdan da oldukça eminim. Hiç olmadı Z2 alacağım gibi duruyor. Gerçi hoş tasarım olarak z2'nin köşeleri ve şarj kapakları falan daha çok hoşuma gidiyor nedense Z2 hakkında siz ne düşünüyorsunuz hocam ?

• bu 2 seçenek arasında g4 alınır . her iş güncelleme desteğiyle bitmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen öyle özellikle ufak bi ayrıntı da olsa ön tarafta alt ve üstteki ses çıkışları Z2'de çok hoşuma gidiyor Z3'te gözüme batıyor, Z3+ da Z2 gibi yine.
    Z2 de aynı şekilde uzun süre iyi performans verir ama ekran boyutu çok sıkıntı değilse Z3 compact tavsiye ederim Z2 yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morbid Love

Aynen öyle özellikle ufak bi ayrıntı da olsa ön tarafta alt ve üstteki ses çıkışları Z2'de çok hoşuma gidiyor Z3'te gözüme batıyor, Z3+ da Z2 gibi yine.
    Z2 de aynı şekilde uzun süre iyi performans verir ama ekran boyutu çok sıkıntı değilse Z3 compact tavsiye ederim Z2 yerine.

Hocam ekran boyutları sıkıntı olur benim için. Compact düşündüm zaten ama o klavyede yazı yazacağız birde demi diyerek vazgeçtim Çok fazla oyun oynamam yani en kral oyunu indiririm cihaza ama maksimum 15 dakika oynar kapatırım. Genelde sosyal medya, çizim (sketchbook), dizi, film, birazda kamera kullanırım. Sadece bunla için z3 alsammı yoksa direkt bir z2'mi alsam o kafamda soru işareti şuan. Ama almışken iyisini alayım diyorum yine karışıyorum

Z3'e bütçe yetiyorsa daha mantıklı ama bence çok acil ihtiyaç yoksa yine de Z3+ çıkmasını beklemek daha iyi, fiyatlar kesin olmasa da düşebilir. Düşmezse bile kaybın olmaz 1 ay daha sonra almış olursun sadece ama düşerse keşke bekleseydik deriz. :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.