Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 veya Lg G4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 aydır Zenfone 2'yi bekliyordum fakat hem fiyat olarak beklediğimden yüksek olacak olması hem de maddi olarak biraz daha iyi durumda olmam dolayısıyla daha iyi ve daha uzun vadeli kullanabileceğim bi cihaz almaya karar verdim.
    Z3 ve G4 arasında kararsız kaldım. G4'ü daha direkt olarak görebilmiş değilim. Fiyat olarak ikisini de ortalama aynı fiyatlara alma şansım var hangisini tercih etmek daha mantıklı olur ya da 16 Haziran Zenfone lansmanını mı beklemeliyim? Cihazların artıları eksileri ya da genel sıkıntıları nelerdir?
    Başka alternatif var mı 2200 lira üst limitiyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morbid Love -- 3 Haziran 2015; 0:36:23 >

• Ben de G4'ü merak ediyorum. Açıkçası tasarım olarak beni pek etkilemedi fakat bi ele alıp ölçüp biçmek lazım duruşu nasıl? Oturuşu nasıl? Onun dışında bence kamerası bile almaya yetecektir çok yeni teknolojileri barındırdığı için alanının birinciliğine oynuyor. Biraz bekleyin teknoloji marketlerde inceleyin hoşunuza giderse alın. Bir de malzeme kalitesini incelemelisiniz metal görünümlü çerçeve bana pek hoş gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi forumda dolaşırken Z3+ çıktı karşıma ve en mantıklı o geldi ama ne zaman gelecek ve ne kadar olacak hiç bi bilgi yok. :(
  • Değecek mi peki? Z4 bile değil :) Z3+ ' ın tek iyi yanı Z2 ve Z3'ün fiyatını düşürmesi olur. İki cihaz da gayet güzel ve yeterliler.

• Doğru aslında ama fiyat 2200-2300 civarında olursa yine z3 fiyatı seviyesinde alma şansım olacak o yüzden mantıklı.
  • Biraz daha bekleyip Z3+ alabilirsiniz.Temmuzda gelecek.

• Fiyat hakkında bi bilgi var mı? Ve Temmuz kesin mi acaba? Şuan kullandığım telefon baya eskidi ve telefon işlevini bile zor yerine getiriyor çünkü. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morbid Love

Fiyat hakkında bi bilgi var mı? Ve Temmuz kesin mi acaba? Şuan kullandığım telefon baya eskidi ve telefon işlevini bile zor yerine getiriyor çünkü. :D

Fiyat kesin değil.2300-2400 civarına gelir diye düşünüyorum.Temmuzda geleceği ile ilgili haber okudum gelecek merak etmeyin.Şunun şurasında 1 ay kalmış bence sabredin düzgün bir telefon almış olursunuz.Androidde htc ve sony'den başka kullanılmaz zaten diğerleri poşet firması ayıptır söylemesi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 3 Haziran 2015; 5:28:36 >
  • Bi güzellik yapsalar da 2100 seviyesinde çıksa efsane güzel olur ama hayal tabi şuan Z3 2099 TL. :D 2300 geçmezse de çok güzel olur. Ben de öyle düşünüyorum zaten yıllardır aynı Sony cihazı kullanıyorum ama Zenfone 2 aklımı çelmişti fiyat daha uygun olsaydı. :D Htc'nin de kasa kalitesi ve yazılımı çok çok iyi ama tasarımları Sony kadar hoşuma gitmiyor açıkcası.

İşte Temmuz ayını beklemeye ve fazladan ücret vermeye değecek bi fark var mı Z3 ve + arasında sadece o konuda kararsız kaldım şuan.
  • Morbid Love kullanıcısına yanıt
    2500 tl seviyesinden aşağı gireceğine pek ihtimal vermiyorum Z3+'nın hocam. Kaldı ki 2300 tlden çıkmıştı Z3 ve hala o civarlarda. Sonuçta onun güncellenmiş versiyonu gibi düşün. Z3 ve G4 arasında kaldıysan önceliğini belirlemelisin. Kamera olayı çok önde G4 te. Z3 ise bence tasarım, batarya, yazılım olarak daha önde G4'ten hangisi daha uzun ömürlü olur dersen iki cihaz da seni uzun süre götürür. Ama ben sırf batarya durumundan bile Z3'e yönelirdim
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Batarya, tasarım ve Sony olması Z3 e çekti zaten beni de, kamera da çok sık kullandığım bi şey değil, kullandığım zamanlarda da Z3 çok kötü değil açıkcası g4 kadar olmasa da.
    Ama işte şuan kararsız kaldığım nokta Z3+ beklemeye ve aradaki fiyat farkına değer mi? :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morbid Love kullanıcısına yanıt
    Bence beklemene değecek bir durum yok al bir Z3 keyfini sür boşuna beklersin :) Üste vereceğin para da cebine kalır
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Bakalım olmadı öyle yapacağım bu ay içinde. :D Çok sağol fikirlerin için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morbid Love

Bakalım olmadı öyle yapacağım bu ay içinde. :D Çok sağol fikirlerin için.
    Oyun oynayan biri değilseniz son 1 yıl içinde çıkan üst seviye telefonlar bence işinizi görür. Z3, G4 gibi.
  • G4 iyi seçim olur

• Hocam Z3'ün tek eksiği bence ön kamerası ve arka kamerası. Ekran süper, performans çok iyi, batarya ilk 5'e girer, kasa kalitesi çok güzel, micro SD desteği var ve desteklenen uygulamaları SD karta kurabiliyorsun, ısınma sorununu halletmişler cihaz baya az ısınıyor, yazılım olarak stabil ve hem sade hem de özelleştirilmiş. Şöyle ki kendinden ekran videosu alabiliyorsun ve hiç bir aksaklık olmadan yapıyor bu işi. Bekleyin fiyatı öyle ya da böyle düşecektir. Paralelden 1600 civarında bir kapattınız mı keyfinden yenmez ki garanti olarak resmi garantisi pek düzgün değil maalesef. Z3+ da bir görmek lazım tabii agresif bir fiyattan girerse o konfigrasyonlarla ömürlük olmaya aday :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam snap801 oyunlar için artık pek de yeterli değil 810 olanı alırsanız performans çok yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: ulpi

Hocam snap801 oyunlar için artık pek de yeterli değil 810 olanı alırsanız performans çok yüksek
    G4 bi tık daha iyi san ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch-King of Angmar

G4 bi tık daha iyi san ki.

Alıntıları Göster
    2 haftalık s6 deneyimimden sonra iade edip g4 aldım çok mutluyum tavsiye ederim en ufak bi kronik sorun yaşamadım okadar zorladım telefonu kasmadı ısınmadı bi video çekip atıcam youtubeye millet görsün sallıyorsunuz diyen var. note 5i saymazsak bu senenin en iyi telefonu g4 bence genede siz bilirsiniz tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivazlı

2 haftalık s6 deneyimimden sonra iade edip g4 aldım çok mutluyum tavsiye ederim en ufak bi kronik sorun yaşamadım okadar zorladım telefonu kasmadı ısınmadı bi video çekip atıcam youtubeye millet görsün sallıyorsunuz diyen var. note 5i saymazsak bu senenin en iyi telefonu g4 bence genede siz bilirsiniz tabi

Alıntıları Göster
    Hocam şuan benimle tıpa tıp aynı durumdasınız. İnanın son 1-1.5 aydır hergün araştırıyorum hergün forumda geziniyorum ve bu Zenfone 2'nin çıkmaması yüzünden ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum. Hoş açıkçası öğrendiğimiz bir haberle ASUS İntel'den ayrı Snapdragon işletim sistemli bir cihaz daha çıkarıyormuş hemde onunda adı Zenfone 2. Aynı model sadece İntel değil ve bu durum beni acayip iğreti etti.

Ayrıca 1300 bandına kadar alacaktım Zenfonu ve sonrasında kendi ekonomimi zorlayarak 2000 bandına çıkıp Z3 alabileceğimi fark edince ASUS ve Sony arasında belli başlı farkların olabileceği gerçeğini gördüm. Gerçekten şuan aynı durumda olduğumuzu düşünüyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum.

Siz ne yapmakta karar kıldınız peki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.