Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 yenilikler / 20 madde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
4.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korcin

Ekrandan laf acılmısken;
    Ekranın beyaz dengesi ayarlanabiliyor mu?
    Izledigim butun videolarda z3 ekranında beyaz renkler hep koyu, biraz mavimsi gorunuyor.
    Triluminos ekranın ozelligi mi bu, yoksa gercek beyaz vermesi icin ayarlanabiliyor mu?

tam emin olmamakla birlikte videolardan gördüğüm kadarıyla ayarlanabiliyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin artik su z3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    Guzel konu emegine saglik..

• z3 gelene kadar sd805 li z4 çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

z3 gelene kadar sd805 li z4 çıkar.

z4 snpd 810 ıle gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mursan99

quote:

z4 snpd 810 ıle gelecek

Hayırlısı olsun. Z2 deniyorum şu an şarj iyi dayanıyor ama telefon görüşmedeqi ses ve kulaklık sesini beğenmedim. güncellemeler ile düzelmez ise htc ye dönüş yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mursan99

quote:

z4 snpd 810 ıle gelecek

+1
  • arkadaşlar yeni z3 aldım. z1 im vardı. çok memnunum çok ii bir cihaz.kamerası çok geliştirilmiş.özellikle ses deneyimi ve ekran kalitesi harika.şarjı 2 günü çıkarıyo.hatta 3 günüde bulabiliyor.çift tıklama özelliği biraz daha geliştirilmeli.merak ettiklerinizi elimden geldiğince cevaplayabilirim.

• Bu sayılanlar Z3 compact için de geçerli mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

Sonynin tum z serisi telefonlarini cidden cok begeniyorum ama suanda xperia z kullaniyorum ve masallah nazar degmesin o kadar memnunum ki telefonumu 700 tlye satip ustune 1600-1700 tl gibi bir meblag vermek bana cidden cok gereksiz geliyor. Suanda xperia z3 un bana gore xperia zye oranla tek artisi pili ve islemcisi. Cunku xperia z nin gercekten pili cok cabuk bitiyor. Ama bence benim gozumde tasarim olarak en efsane telefon hala z.

bende z3 var ama katiliyorum z nin tasarimi efsane

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahbeyazov

quote:

Orijinalden alıntı: android137

Sonynin tum z serisi telefonlarini cidden cok begeniyorum ama suanda xperia z kullaniyorum ve masallah nazar degmesin o kadar memnunum ki telefonumu 700 tlye satip ustune 1600-1700 tl gibi bir meblag vermek bana cidden cok gereksiz geliyor. Suanda xperia z3 un bana gore xperia zye oranla tek artisi pili ve islemcisi. Cunku xperia z nin gercekten pili cok cabuk bitiyor. Ama bence benim gozumde tasarim olarak en efsane telefon hala z.

bende z3 var ama katiliyorum z nin tasarimi efsane

+1 Z efsane olacak.

• Sony i hic sevmiyordum fakat Z3 ten sonra isinmaya basladim Sony'e .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

Sony i hic sevmiyordum fakat Z3 ten sonra isinmaya basladim Sony'e .

Benim gibi iphone fanatigi birisini androide cekmeyi basardiysa sony gercekten iyi is cikardi demektir :p Umarim bu basarilarini korurlar bizde seriye devam ederiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Sony Xperia Z3 Yenilikler.

1-Telefonun lensi değişti 25 mm ile en geniş açılı telefon lensi oldu
    2-Iso hassasiyeti yükseltildi. (ISO 12800)
    3-HiRes ses özelliği geldi.
    4-PS4 remote play özelliği ile Playstation 4 oyunları telefondan oynanabiliyor.
    5-Kasa inceldi ve küçüldü. (z2 146,8 x 73,3 x 8,2 mm - z3 146 x 72 x 7.4 mm)
    6-Su geçirmezlik seviyesi arttırıldı. (z2 IP55/IP58 - z3 IP65/68 )
    7-Diğer telefonlarda kullanmak için roota ihtiyaç duyulan videolu ekran görüntüsü alma özelliği geldi aynı zamanda kendinizide kaydedebiliyorsunuz aynı anda.
    8-Multi kamera özelliği geldi aynı anda diğer sony telefon yada kameralar telefona bağlanıp farklı açılardan tek bir video çekebiliyor.
    9-Ekranda kurşun kalem desteği var.
    10-Batarya süresi normal kullanımda 2 güne ultra stamina mode ile 1 haftaya çıkabiliyor.
    11-İşlemci ve grafik çipinin performansı arttırıldı. (z2 2,3GHZ MSM8974AB - z3 2,5GHZ MSM8974AC) ( ac versiyonu güç optimizasyonları iyileştirilmiş sürüm)
    12-Ekran parlaklığı 600 nite kadar çıkabiliyor güneş ışığında çok daha iyi görünecek.
    13-Atımlı led flash geldi.
    14-DSEE HX ses çipi kullanıldı.
    15-Face in ve kişiye özel çizim yapılabilen ar efektler geldi.
    16-4K çekimi sırasında videoyu durdurup devam ettirme özelliği olan tek telefon.
    17-NFC kullanarak şifre girmeden bağlantı kurma geldi.
    18-Hızlı şarj özelliği geldi.
    19-32 gb sürümü ve çift sim kartlı sürümü var.
    20-Illegant acive mode sayesinde optik görüntü sabitlemeden daha iyi yazılımsal görüntü sabitleme yapıyor.
    21-5 dişli jackları destekliyor.
    22-Ön kamera açısı daha geniş.

z2 ile z3 çok fazla kıyaslanıyor . Kararsız kalanlar için fikir oluşturması açısından konu açtım . Ben ülkemize gelmesini bekliyorum . İphone 6dan beklentim yüksekti fakat beklentilerimi karşılamaya en yakın telefon z3 oldu.

Güzel çalışma

• 22 maddenin içinde 9 tanesi elle tutulur.Bu 9 taneye de kendi içinde bakarsak birkaçı yenilik geri kalanı ufak tefek gelişmeler.Sonuç olarak Z2 ile arasında olan fiyat farkını haketmiyor malesef.

Yeni telefon alıcaklar bu cihazı pas geçip Z4 beklesinler acil lazımsa Z2 alınmasını öneririm.

• INOVASYON kullanıcısına yanıt
    +1

• Maxıs kullanıcısına yanıt
    22 maddenin 16 tanesi yanlış açıkcası yazmayacaktım ancak içime dert oldu. En basitinden z2 de 27mm daha geniş açılı lens var üzüldüğüm nokta ise z2 kullanan arkadaşlar bile tasdiklemiş ne kullandıklarını bilmiyorlar sanırım
    http://blogs.sonymobile.com/wp-content/uploads/2014/04/Xperia-Z2-QuickRefGuide-6c1ed51e27bae841820b6997ca51817a.pdf kaynak bunun gibi resmi belgelerde kaynaklar var

Vede şu inceleme gayet hakkaniyetli bir inceleme

https://m.facebook.com/Unitech10/posts/10152293944891345

• Saçma sapan günlük kullanımda farkedemeyeceğiniz birkaç özellik için 6 ayda bir telefon almayın. Tüketim çılgını olmayın. O 22 maddenin çoğu da yalandır. Remote play vs z2de de var. Z2 ile Z3 ün günlük kullanımdaki tek farkını söyliyim ben size. Tasarımı farklı , kenarları hoşuma gitmedi şahsen. Ama kapakları daha dayanıklı o açıdan hakkını veririm.

Tüketim çılgınlığı ile ilgili şu videoyu da şuraya koyayım. Belki izler ibret alırsınız.

Lütfen telefonlara uçuk paralar almadan önce bir düşünün kullanacak mıyım? Sırf artislik için almayın. Yeterli geliyorsa değiştirmeyin. O paraları daha faydalı işlere harcayabilirsiniz. Hepsini geçtim Türkiye de bu işten çok zarar ediyor. Herkes her sene 1 telefon alsa cari açık uçar uçar. Ayrıca siz aldıkça daha da ekstra vergi getirecekler ki almayın. Çünkü sizin almanız devletin ekonomisi için zararlı. Vestel daha da baskı yapacak daha da pahalı telefonlar alıcaz sizin yüzünüzden. Yerli telefon alın demiyorum. İhtiyacınız yokken almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 24 Ocak 2015; 20:29:46 >

• emiLL kullanıcısına yanıt
    Hocam androidde facetime gibi görüntülü görüşmeyi sağlayan bir özellik varmı ?
  • konu takip
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.