Şimdi Ara

Sony Xperia Z5 ailesi hakkında merak edilen her şey! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erdi abi bu sitede senin gibi samimi biri yok gerçekten

• Sony, yeni Z5 serisine baya güveniyor. Yararlı bir röportaj oldu. Fakat kamera konusu dışında sorulan teknik sorulara pek tatmin edici cevaplar veremedi. Çok fazla pazarlamacı ağzıyla cevap verdi. Bu da görev aldığı departmanla ilgilidir. Bir mühendis değil sonuçta.
  • En sonunda sony arayüz konusunda saf androide yakın olmayı seçmekle en mantıklısını yaptı eski arayüzünü hiç beğenmiyordum bunun dışında z5c dışında ki diğer modeller bence hala kötü geliyor özellikle premiumda 4k ekran olması gereksiz bişey evde ki televizyon bile 1080p yetiyorsa telefonun 4k olması saçma film dizi diyorda Türkiye'deki internet hızıyla kim 4k film indirip izleyecek ayrıca pil ömrünü olumsuz etkileyeciğini düşünüyorum bu seride en mantıklı z5c olmuş umarım artık sony 6 ayda bir çıkarmaz z4 yani z3+ geldiği ay z5i tanıtıyorlar böyle olduktan sonra önceki seriler satılıyor fiyatı düştüğü için

• quote:

Orijinalden alıntı: RomeoR35

Üstadlar aynı fiyata Z3 Plus ve Z5 Compact xperia telefonları var.

Hangisini almalıyım sizce ....

Z3+ diyorum.Ekranı daha büyük daha ince şık bir telefon.Aynı işlemciye sahipler ram olarak daha üstün.Arayüz stabilitesi akıcılığı olarak da Z3+ daha iyi.Z5 compact'ın arayüzde kastığına şahit oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

En sonunda sony arayüz konusunda saf androide yakın olmayı seçmekle en mantıklısını yaptı eski arayüzünü hiç beğenmiyordum bunun dışında z5c dışında ki diğer modeller bence hala kötü geliyor özellikle premiumda 4k ekran olması gereksiz bişey evde ki televizyon bile 1080p yetiyorsa telefonun 4k olması saçma film dizi diyorda Türkiye'deki internet hızıyla kim 4k film indirip izleyecek ayrıca pil ömrünü olumsuz etkileyeciğini düşünüyorum bu seride en mantıklı z5c olmuş umarım artık sony 6 ayda bir çıkarmaz z4 yani z3+ geldiği ay z5i tanıtıyorlar böyle olduktan sonra önceki seriler satılıyor fiyatı düştüğü için

Yav ben de saf androide yakın olmalarını sevmiyorum.Saf istesek gider nexus alırız.Android özelleştirilebilir bir işletim sistemi.Farklı arayüzler farklı hazlar yaşamak istiyoruz.

• Video tam ekran olmuyor mobildeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Erdi abi bu sitede senin gibi samimi biri yok gerçekten

Mesut çevik var

• quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

2500 olarak listelenmiş z5. keşke biraz daha uygun olsaydı

Aynen.1500'e G4 alabiliyorken bu fiyatlara zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Neden hiç sony telefonum olmadı diye düşünüyorum. Şu ana kadar 3 değişik philips, 2 değişik sagem bile kullanmışım. Şuan alacak olsam tabiki Z5 compact alırdım. Ama bence hala tam olmadı. Ekran kasaya göre hala çok küçük. Sanal tuş sevmiyorum. Görüntülü arama desteği hala yok. Kulaklık ses kalitesi için özel bir çip vs. yok. Kamera performansı şuana kadar rakiplerden geriydi. Çift hat tepe seviyede alamıyoruz. Ben ya çan çin çon telefonlarla, ya da samsungla yoluma devam etmek zorundayım. Ama gönlüm hep sonyden yana. İnşallah bir gün en azından çift hat, iyi bir ses yongası ve görüntülü arama koymayı düşünürler. Meizu pro 5 miniyi bekliyorum bakalım normal pro 5 gibi ses yongası olacak mı?

Düzeltme: Şimdi hatırladım Sony Ericsson T100 almıştım zamanında. Kullandığım tek sony telefon olmuş demekki.

Hocam yanlış bilmiyorsam akıllı telefonlarda (en azından Android'te) 3G üzerinden görüntülü görüşmede Samsung'a ait bir patent meselesi var. Bahsi geçen patentin kapsamını, sınırlarını bilmiyorum.

Bu nedenle Samsung cihazlar haricinde görüntülü görüşme özelliği olan bir telefon zor gibi görünüyor. Yani Sony veya başka bir firmanın akıl edip eklememesi gibi bir durum yok.

General mobile'da da görüntülü görüşme var diye biliyorum.

• helel erdi beyciğim sony gibi sizi fuardan fuara gönderen bir firmaya yalakalık sorular değilde cesurca bizlerin düşündüğü soruları sorduğun için.

• Fiyatları düşer se mükemmel

• Sony tuzlu biraz fiyati ayni kalitede urunler de var.

• Sony Z5 Compact 2000 lira olması beni sinir etti benim kanımca en fazla 1500-1700 bandında olması gerekirdi.

• Öyle olursa donma meydana gelir ve sisteme binen yük fazla olur. bknz toucwızz arayüzü.sade arayüz tercih etmiş evet eksiklikler olabilir doğrudur. Ama pek çok kişi özellik veya farklılık olmaktansa stabil kullanımı tercih edecektir. Çünkü artık herkes Android inde bir IOS kadar stabil olmasını istiyor.

• Erdi reiz yine samimi ve bizim sorularimiza cevap buldun. Bu isde cok iyi adimlar atiyosun tebrik ederim

• Erdi kadını zor sorularla terletti.

• Abi fiyatı biraz daha aşağıya çekip pazara girerlerse iyi satış rakamları yakalayabilirler , Z2 kullanıcısıyım oldukça memnunum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

helel erdi beyciğim sony gibi sizi fuardan fuara gönderen bir firmaya yalakalık sorular değilde cesurca bizlerin düşündüğü soruları sorduğun için.

İşte bu yüzden DH'yi takip ediyoruz. Kaliteli içerik, forum entegrasyonu, çok iyi editörler bence DH'yi TR'de birinci yapıyor. Ama gel gör ki bizim millet ne anlar hoşaftan. :D

• Guzel aklimdaki sorulari sormus erdi abi....

• Kadının gülüşü güzelmiş

Telefonlara dönersek sony android tarafında en iyi 3 markadan biridir benim gözümde.Telefonları donanım yazılım olarak özelliklede tasarım olarak çok iyi.Samsung düne kadar leğen plastiği kullanarak milyonlar satıyordu sony z2 ile neler yapabileceğini o zaman göstermişti.Kompak modelide önemli olan boyu değil işlevi diyor.2 gb ram androidin son halinde sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum iphone 6 larda 1 gb ram vardı tek sıkıntı tarayıcıdaydı sekmeler yeniden yükleniyordu onun haricinde ram in çok büyük dezavantajını ben görmedim i6 da. Yani 2 gb ram bence hayli hayli yetecektir.

Erdi nin sorduğu sorular çıkmaz diye düşünüp çalışmadığımız konulardan gelen sorular gibi olmuş. Baya iyi sorular sormuş kadında tabi boşuna o konumda değil iyi cevaplar vermiş.

Sonuç olarak güzel bir röportaj olmuş teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 6 Kasım 2015; 11:55:49 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.