Şimdi Ara

SONY Xperia™ Z5 *Ana Konu - Bilgiler - Aksesuarlar - Yardım- SSS* (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
17.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

ana mesajda Sony Eurasia TR tarafından yayımlanan fiyatları var hocam. 2999 dan giriş yapıyor premium.

Konuya ülkemize girecek olan Z5 premiumun model kodu ve cda sı eklendi.

Doğru görmemişim ben.. 2999TL

IPHONE 6S PLUS 16GB 3500 TL????
    Smasung S6 EDGE Plus 32 GB 3100 TL

Ya Z5 Premium 32GB + 200GB sd card desteği veriyor??
    4K ekran
    IP sertifikası
    800PPI gibi uçuk bir değer
    vs vs vs

Üstelik Sony

birde daha ucuz...daha ne olsun.. şaka gibi..
  • sony z5 kullananlara sorum olacak .zil sesi bana çok az geldi.sizinde öylemi...acaba güncellemelerle bu ses yükselir mi
  • Z2'imi satıp Z5 premium almayı düşünüyorum. Zira Z5'in çok büyük farklarını göremedim. Sony Center üzerinde Z5 Premium satılmaya başlandığı söyleniyor. Alan, deneyimleyen oldu mu? Şimdiye kadar ki internet incelemelerindeki izlenimlerim olumlu yönde. Siz ne düşünüyorsunuz?
  • ilk aşk İ kullanıcısına yanıt
    70 db e kadar ses çıkışı var cihazın zil sesi ile ses testinde. z2 ve z3 te bu oran 65 db idi en yüksek. farklı bir zil sesiyle denediniz mi?
  • steven233 S kullanıcısına yanıt
    z5 ve z5c satışa sunuldu. buradaki sony center da ses soluk yok premium için daha. bir deneyin şansınızı.
  • Turkcell'de de ses yok. Vodafona şuan Z5'i dahil etmiş.
  • quote:

70 db e kadar ses çıkışı var cihazın zil sesi ile ses testinde. z2 ve z3 te bu oran 65 db idi en yüksek. farklı bir zil sesiyle denediniz mi?

denedim .daha yüksek çıktı.demekki ilk denediğim azmış.ama yinede tam yeterli gelmedi bana .yoksa benim kulaklarmı az işitiyor
    hocam böyle küçük konulara kafanızı takmayın. o cihazın hoperlorü diğer cihazlardan farklı. kendi sınıfında değerlendirmeniz lazım z sınıfının en yüksek sesi şuan z5 te
  • Arkadaşlar bende Galaxy S6 var fakat yanları oksitlendi ve yazılımı takılmaya başladı şarjıda çok iyi gitmiyor. Z5 Premium almayı düşünüyorum. Youtube'da videolarına falan baktım fena değil diyorlar sizce almalı mıyım? Bahsettiğim videohttps://www.youtube.com/watch?v=2aRse_h2X88&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcosS3 -- 18 Kasım 2015; 19:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk aşk

quote:

denedim .daha yüksek çıktı.demekki ilk denediğim azmış.ama yinede tam yeterli gelmedi bana .yoksa benim kulaklarmı az işitiyor

Ses olayı sanki benim eski Samsung s3 e göre banada azmış gibi geldi. Ama olsun Havası yeter da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece yatarken stamina moduna aldım sabah kalktığımda sadece %1 enerji harcamış
  • arkadaşlar telefonun direk sessiz moda nasıl alabiliyoruz tek tuşla bilen var mı
    o cihazda iphonedahki click sistemi yok hocam ya status bar daki hızlı ayarlardan alacaksınız yada ekran açıkken ses kısma tuşuna uzun basacaksınız yada power tuşuna uzun basıp gelen menüden sessizi seçeceksiniz.
  • quote:

o cihazda iphonedahki click sistemi yok hocam ya status bar daki hızlı ayarlardan alacaksınız yada ekran açıkken ses kısma tuşuna uzun basacaksınız yada power tuşuna uzun basıp gelen menüden sessizi seçeceksiniz.

Hocam status bara telefon u sessiz e alıp acma yı. bır türlü ekleyemedım.ekleyemedım. Bır de masaüstü ndekı saatde saat ve dk kısmı altlı üstlu yer alıyor onuda bır turlu yan yana getiremedim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    hızlı ayarlar ı açıp düzenle ye tıklarsanız orada hızlı ayarların hangisini gösterip göstermemesi gerektiğini ayarlayabilirsiniz. ama saat olayına bir şey diyemeyeceğim.
  • Z5 TE birisiyle konuşurken ses kaydı yapabilme özelliği var mı acaba
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    ekranın boş bir yerine basılı tutun açılan ayarlar kısmında aşağıda WIDGET seçin ve orada da saatleri bulun saatler arasındaa yan yana analog digital seçenekler var istediğinizi kullanabilirsiniz (z de ben öyle yapıyorum aynıdır umarım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih72 -- 20 Kasım 2015; 17:19:48 >
  • 6603 modellerin LTE Cat4 150/50 MBPS olduğunu hangi kaynağa dayanarak söyleniyor bunu iddia eden arkadaşlar kaynağı açıklasın
    halbuki, sony sayfasını ziyaret ettiğiniz de
    http://www.sonymobile.c...eria-z5/specifications/
    Z5 telefonların model numarasır da ayrım yapmadan hepsinin şebeke kaydı LTE (4G) () / LTE (4G) Cat 6 ***** olduğu görülmektedir.
    eğer Z5'lerin 6603 seri numaralı olanlar 150/50 MBPS olmuş olsa idi SONY gibi bir kuruluş bu şebeke bilgisini web sayfasında belirmek zorundaydı.
    SONY gibi dev bir kuruluş müşterilerini aldatacağına hiç ihtimal vermiyorum.

Ayrıca 6603 model kutusunu incelediğinizde bu cihazların tüm avrupa'da kullanıldağına ilişkin barkot, telefon kutusu üzerinde bulunmaktadır.
    bu konuda iddia edilinlerin kaynağını lütfen açıklayın, aksi halde insanları yanıltmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barylu -- 20 Kasım 2015; 18:17:48 >

• barylu B kullanıcısına yanıt
    siz yenisiniz galiba bu işlerde. sony spec. kısmını hiçbir zaman model ayrımı yaparak yazmaz. ayrıca buradaki konuya, model kodlarının farklılığını anlatan arkadaşa dayanak göstermeden atıfta bulunmayın. hata yapabilirim ama buradaki ikinci arkadaşın bu hatayı yapmasına imkan yok. öncelikle iyi araştırın. konunun sahibi benim ve ben burada insanları bilgilendirmeye çalışırken, arkadaşlarımızın sorunlarını yada merak ettikleri şeyleri yanıtlarken siz burada geliyorsunuz sitede yarım yamalak gördüğünüz bilgiyle bizi yargılıyorsunuz. ha araştırmayı bilmem kuyuya bir taş atarım 40 deli çıkarmaya çalışır derseniz lütfen beni bloklayın ve konularımı görmeyin.
    ayrıca şunu da bilin ki bu konudaki yazılar sonymobile sayfasından ve her cihazın ayrı ayrı whitepaper'ı inceleyerek hazırlanmıştır.

belki araştırmak istersiniz diye buraya cihazın whitepaper'ını bırakıyorum.

http://dl-developer.sonymobile.com/documentation/whitepapers/Xperia_Z5_E6603_E6653_WP_1.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 20 Kasım 2015; 23:07:11 >

• Selam şöyle bır sıkıntım var sanırım güncellemeden sonra yeni oldu ama bir ayarıda değiştirmiş olabilirim. Kamera otomatik durumda iken ön kamerayı açtığımda hiçbir yere dokunmadan kendisi peşpeşe resim çekiyor. arka kamerada bu olmuyor. Sadece selfiede ön kamera da olmakda bu nasıl çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.