Şimdi Ara

SONY Xperia™ Z5 *Ana Konu - Bilgiler - Aksesuarlar - Yardım- SSS* (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce aldım telefonu n11 den karttan 2185 tl çekildi. 55 de maxipuan gelecek. . ürünü magazalarından elden teslim aldım. cihaz çok şık. elmaya 3 bin tl bayılmaya hiç gerek yok
  • rev4 aynı zamanda lte destekleyen yani E6603 veya E5803 model olduğunu alırken nasıl anlarız bilgisi olan arkadaş varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2saat önce izmir bornova vatan computerdan satın aldım gold rengini arkadaşlar bi sorum olucak bu parmak izi sensörünü nası ayarlıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSM Device

2saat önce izmir bornova vatan computerdan satın aldım gold rengini arkadaşlar bi sorum olucak bu parmak izi sensörünü nası ayarlıcaz

Hayırlı olsun Emin Değilim ama sanırım xperiya yı tanıyın diye bir şey çıktı karşıma ordaki yönergeleri izleyerek Yaptım. Parmak izi sensörü iyi Çalışıyor. Bende iPad air2 var onunkinden daha güzel çalışmakta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    E5803 Z5 Compact E6603 Z5 hocam cihazın sim kart kısmında ufak bir kağıt olması lazım orada model kodu ile cda numarası yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

E5803 Z5 Compact E6603 Z5 hocam cihazın sim kart kısmında ufak bir kağıt olması lazım orada model kodu ile cda numarası yazar

selam bende z5 aldım süper telefon ilk açtıgımda %50 gibi sarj vardı tamamen bitmk üzere. ilk sarjı kaç saat sürekli sarjda kalmalı %100 tam dolu olunca şarjdan çekmek yeterlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

selam bende z5 aldım süper telefon ilk açtıgımda %50 gibi sarj vardı tamamen bitmk üzere. ilk sarjı kaç saat sürekli sarjda kalmalı %100 tam dolu olunca şarjdan çekmek yeterlimi

Hayirli olsun. ayneb yeterli.

• Kutunun arkasında IMEI numarasının olduğu etikette REV şeklinde başlayan cihazın üretim partisini gösteriyor. Bazı forumlarda REV 4 ve üstünün daha sorunsuz olduğu yazılmış ama elektronik biraz şanş işi.

Model numarasında sonu 03 ile bitenler 5803, 6603 vb Sony TR'nin resmi ithalatı ve Sony Eurosia garantisinde.
    Bu cihazların modem hızları LTE Cat4 150/50 Mbps dir

Model numarasında sonu 53 ile bitenler 5853, 6653 vb Avrupa için üretilen modeli.
    Bu cihazlar sadece paralel ithalat veya grey Markette bulunur. Genelde Distribütör garantisinde. Bu cihazların modem hızları LTE Cat6 300/50 Mbps dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasarum

Kutunun arkasında IMEI numarasının olduğu etikette REV şeklinde başlayan cihazın üretim partisini gösteriyor. Bazı forumlarda REV 4 ve üstünün daha sorunsuz olduğu yazılmış ama elektronik biraz şanş işi.

Model numarasında sonu 03 ile bitenler 5803, 6603 vb Sony TR'nin resmi ithalatı ve Sony Eurosia garantisinde.
    Bu cihazların modem hızları LTE Cat4 150/50 Mbps dir

Model numarasında sonu 53 ile bitenler 5853, 6653 vb Avrupa için üretilen modeli.
    Bu cihazlar sadece paralel ithalat veya grey Markette bulunur. Genelde Distribütör garantisinde. Bu cihazların modem hızları LTE Cat6 300/50 Mbps dir

Hocam ben Sony centerdan aldım kutunun yan tarafında bulunan etikette imei nosu. 78-6 ile bitiyor benim telefon ne ayak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alirken bakmadim ama bende kutusunda made in chin yazıyor sizde de aynimi

• seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    önerilen ilk kullanımdan önce cihazınız en az 30 dakika şarjda kalmasıdır. onun dışında pilinin tam bitmesi tam şarj edilmesi gibi bir şey yeni nesil pillerde yoktur.
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    imei nosundan değil model numarasından bahsediyor arkadaş. ana mesajda model kodları olarak geçen yerde. aynı zamanda xperia diagnostic yazılımıyla da cihaz bilgileri kısmından bu bilgileri görebilirsin.
  • quote:

bir wep sayfasinda okudum sarj %5 inince telefonu kapat 7 saat devamlı sarjda kalsin yaziyordu . onu yaptim.

• seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    farketmez yeni pillerde öyle bir zorunluluk yok artık. en az 30 dakika ilk şarjı yaptıktan sonra (telefonun beklemesinden ötürü şarjı azaldıysa kapanmasın diyedir bu) yada şarjı varsa direkt kullanarak başlayabilirsiniz. daha sonrasında standart şarj süresi yeterli gelecektir.
  • Sony adına yakışan yeniliklere devam etmiş.. ilk Full Hd ekranıda o sürmişti piyasaya şimdi yine ilk 4K ekranı sunuyor.. Yıllar evvel duyurduğu su ve toz geçirmez IP sertifikalı telefonlara rakipleri daha geçemediler bile..
    Z5 bile pazardaki diğer rakiplerlin biraz ötesinde iken Z5 Premium adeta ayrı bir yerde.. kamera kısmını da sonunda hallettiler. Z5 serisi yeni sensör ve yazılım la DXO Mark ta 1. sıraya oturdu. Dünyaya sensör satan Sony nin DXO Mark ta kendisinden sensör alan diğer markaların gerisinde kalması garipti zaten.. aynı DSLR pazarındaki gibi Nikon a sensör verip kendi gövdeleri hep onun aşağısında puan alıyordu ama bu sene o pazarda da A7RII ile sensör başarımı puanlamasında ilk sıraya oturdu. Yani Sony sensör tedarik ettiği rakiplerine "game over" bundan sonra Kral Benim dedi gibi:) 23MP F2 lensli bir kamera modülünü 7,3 mm kalınlıkta (Z5) gövdeye dışarıya hiç çıkıntı yapmayacak şekilde yerleştirmek te gerçekten mühendislik başarısı.. Özellikle Samsung ve LG bunu gövdeleri arkaya doğru bombeli yaparak çözmeye çalışıyorlar.. O kadar para ver telefonu masaya koyduğunda kamera, yüzeyle direk temas etsin.. Kısacası ayrıntılar bence çok önemli.

Premium un fiyatı 3 binden az olmaz gibi 3-3,5 arası olablir.. daha aşağısı olursa yok satar ama bu sefer fiyat konusunda adı gibi Premium bir seviyede tutacaklar sanki
    NOTE 5 ve Iphone 6S Plus tan her açıdan kat be kat üstün olan bu cihazın fiyat konusunda onların üzerinde bir yerde konumlanması yanlış olmaz..
    Sony bu sefer biraz da prestij modeli çıkartmış.. Premium yüksek fiyatı ile çok satmayacak belki ama kullananın kendisini ayrıcalıklı hissedeceği kesin.

Eğer Z5 Premium bir de Krom rengi ile operatörlere gelir ve tarifeli bir satış şekli olursa kesinlikle emektar Z nin değilşme zamanı geldi demektir:)

• Semih72 S kullanıcısına yanıt
    ana mesajda Sony Eurasia TR tarafından yayımlanan fiyatları var hocam. 2999 dan giriş yapıyor premium.

Konuya ülkemize girecek olan Z5 premiumun model kodu ve cda sı eklendi.
  • z5 için güncelleme gelecek mi
  • ilk aşk İ kullanıcısına yanıt
    hele bir durun hocam daha marshmallow concept betası bitmedi. sistemi oturtsunlar ilk alan cihazlar zaten en son çıkan cihazlar oluyor.
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Yazdığımı iyi okumamışsınız. IMEI numarası değil, IMEI numarasının olduğu etikette model ve REV noları yazılı. Örnek E6603 veya E6653
  • Bugün mediamrkt'ta inceleme fırsatım oldu Z5 Gold'u, Compact ile boyutlarından dolayı zaten ilgilenmedim. Menü geçişlerinde bir sıkıntı görmedim, kamera açılışında yaklaşık 1 saniye bekletiyor sanki ufak bir takılma oluyor.
    Teşhir ürün olduğundan olabilir içinde baya fotoğraf vardı her gelen denemiş çünkü, tabii ki bende denedim
    Ortamdaki ışıklandırmadan mıdır, telefon güncelleme mi almamış bilmiyorum ama fotoğraflar biraz bulanık gibi açılıyor sonra kendini toparlıyor ama yinede istenilen netlikte değil.
    Az ışıkta denedim (bir gölge ortamı yapıp) bariz bir şekilde aydınlıkmış gibi gösteriyor. O konuda gayet başarılı buldum ama tabii dış çekimde denemek gerekir.
    Parmak okuyucusu harikulade bir şekilde hızlı, şuan kullandığım 5S ile kıyasladığımda kat kat hızlı diyebilirim.
    Ayrıca açma/kapama tuşunun hissiyatsız olduğu söyleniyordu, öyle bir şey kesinlikle yok zaten tuşa basmanızla parmak izini okuyup açılması bir olduğu için çok hafif güç uygulamanız yeterli. Hissiyatsız olduğunu söyleyen arkadaşlar daha önceki telefonlarında sağlam bir güç uyguluyorlar her halde tuşlara o yüzden böyle konuşuyorlar.
    Genel olarak iyi ama 2500'e alınmaz çünkü telefona bu kadar para vermek bana saçma geliyor, alan olursa veya olmuşsa güle güle kullansın telefon gayet hoşuma gitti.
    N11'den 2 ay sonra çeklerle falan 1800'e alırım, şuan çeklerle 2000'e geliyor zaten.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.