Şimdi Ara

SONY Xperia™ Z5 *Ana Konu - Bilgiler - Aksesuarlar - Yardım- SSS* (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederim. konuya kullanıcı görüşleri kısmına ekliyorum.
  • Z5 de hangi renk tavsiye edersiniz. Şimdiye kadar hep siyah telefon kullandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaviOkyanuSs kullanıcısına yanıt
    renk görünüşleri mat olduğu için istediğiniz rengi seçebilirsiniz. ama bana kalırsa tabiki yeşil
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviOkyanuSs

Z5 de hangi renk tavsiye edersiniz. Şimdiye kadar hep siyah telefon kullandım

Merhaba. Ben yeşil niyeti ile gidip siyah bulunca siyah aldim. Zaten renkler düz renkler değil hepsi çok hoş. Özellikle mat arka cam kapak. Siyahı da space gray olarak geçiyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

merhabalar,

geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederim. konuya kullanıcı görüşleri kısmına ekliyorum.

Ben teşekkür ederim. Ekstrem bir kullanıcı değilim ama sorusu olan olursa cevaplarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_tpc

quote:

Merhaba. Ben yeşil niyeti ile gidip siyah bulunca siyah aldim. Zaten renkler düz renkler değil hepsi çok hoş. Özellikle mat arka cam kapak. Siyahı da space gray olarak geçiyor sanırım.

Hayırlı olsun . Hangi mağazadan aldınız acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben yeşil olanı alıcam

• z3 c ile z5 c arasında bari fark var mı acaba ? hangisini alsam karar veremedim.
  • myz1453 kullanıcısına yanıt
    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-Z3-Compact-vs-Sony-Xperia-Z5-Compact farklarına buradan bakabilirsiniz. parmak izi sensörü ve daha iyi pil performansı dışında fazla bir farklılığı yok
  • quote:

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-Z3-Compact-vs-Sony-Xperia-Z5-Compact farklarına buradan bakabilirsiniz. parmak izi sensörü ve daha iyi pil performansı dışında fazla bir farklılığı yok

kardeş cok sağol site süpermiş ayrıca. fark o parayı etmez kanısındayım. 3gb ram olsa neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_tpc

quote:

Hayırlı olsun . Hangi mağazadan aldınız acaba

Üsküdar Sony Center. Meydana 250-300 Metre.
  • istanbul bilişimde fiyatlar neden ucuz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.MaMBoS

gürcistanda 1899 lariden satışa sunulmuş 2315 liraya tekabül ediyor. %12 lik bir vergi iadesi var 278 lira eder kayıt ücretide 131,5 lira. yani 2170 lira ya mal edebilirim sizce burdanmı almalıyım yoksa gürcistandan almak mantıklımı olur ?

Hocam z1 compact telefonumu Gürcistan'dan elit electronics'ten almıştım o zaman tr fiyatı 1999 tl idi bana kayıt dahil 1100 TL'ye mal olmuştu şu anki durumda Gürcistan'dan alman mantıksız distribütör cihazı ile en fazla 150 lira falan oynar az beklersen paralel cihazlar gelir daha ucuza bile alırsın zaten oradaki telefonlar da dubaiden gelen mallar hem buradan alırsan garantin de olur 2 sene

• quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

quote:

kardeş cok sağol site süpermiş ayrıca. fark o parayı etmez kanısındayım. 3gb ram olsa neyse.

Hocam bi teknosaya gidip z5 compactı ve z3 compactı elinizde tuttuğunuzda anlıyorsunuz farkı.Donanım olarak da sd810 parmak izi ve batarya haricindeki fark elle tutulur bariz.

• Bugün z5 e tekrar baktım. Gerçekten güzel telefon iPhone 5s in ekranı büyümüş ve biraz daha incelmiş hali 😄 . Kısmet olursa Ilk fırsatta alacağım .boşuna iPhone 6s e fazla para vermeye gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • param olsa hiç düşünmeden alacağım tek telefon. Gerçekten çok iyi yapmışlar z5 premiumu
  • Note 3 kullanıcısıyım. Daha önce S3'de olan internetten bağımsız FM radyo dinleme özelliği Note3'de yok.
    Z5 Premiumun kayıt yapılabilir FM radyo özelliği olması, 4K çekim yapabilmesi, daha fazla pil ömrü vadetmesi ve suya dayanıklı kasa bana cazip geliyor. Biraz bekleyip olumsuz bir kullanıcı görüşü olmazsa Z5 almak istiyorum.
    Özellikle pil ömrünü merak ediyorum. Note3 gibi her gece şarja takmak gerekiyorsa telefon değişimi için acele etmemek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsancak2007 -- 10 Kasım 2015; 6:35:52 >
  • distribütör-sony eurasia garantili 2220 tl ye kadar bulunabiliyor Z5
    kamerasını kullanan oldumu sonuçları nasıl?

birde ben bu sony nin lens rengine taktım kafayı
    neden samsunglarda mor gibi görünen lens varken sony lerde hep yeşil renkli
    hep iyi fotoğrafları mor renkli lensler çekiyor
  • arkadaşlar bende aldım z5 i şarj konusunda iyi. pazartesi akşam doldurdum bugün çarşamba %53 de şuan 2 gün rahat gidiyor stamnia modu ile daha da uzayabilir. parmak izi okuyucu da iyi çalışıyor.kamera da test ettiğim kadarıyla güzel açık alanda detaylı bir test yapamadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar1988

arkadaşlar bende aldım z5 i şarj konusunda iyi. pazartesi akşam doldurdum bugün çarşamba %53 de şuan 2 gün rahat gidiyor stamnia modu ile daha da uzayabilir. parmak izi okuyucu da iyi çalışıyor.kamera da test ettiğim kadarıyla güzel açık alanda detaylı bir test yapamadım henüz.

daha önce hangi modeli kullanıyordun kamera demeyimlerini paylaşırsan sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.