Şimdi Ara

SONY Xperia™ Z5 *Ana Konu - Bilgiler - Aksesuarlar - Yardım- SSS* (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kenar metal çerçeve neden ön ve arka yüzeylerden çıkıntı yapıyor. Beni, ilk elime alışımda rahatsız etti. Telefonu tutarken 10-15 dk. sonra mutlaka parmakları rahatsız edecektir o çıkıntı diye düşünüyorum. Alan arkadaşlar bu konuda yorum yazabilirler mi? Teknosa'daki Z5'e, bir müşteri şifre girmiş ve açamamışlar, o yüzden inceleyemedim maalesef.
  • z5 almaya karar verdim carrefourdaki sony center a ugramadan bimekste tekrar bir inceleyeyim dedik. kamerasında kırmızıyı aşırı kırmızı gösteriyordu beyaz tarafa tuttugumda ise beyaz da pembelik vardı . hemen yanındaki başka bir telefonla birebir karşılastırdım o telefon asus tu sanırım onda ise ekrana yansıyan görüntü daha net duruyordu . az önce nette z3 lerde pembeleşme sorunu oldugunu okudum bu sorun acaba z5 lerde de devam ediyor olabilir mi. tabi almadım telefonu
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada kamera testi var. eğer kamerada sıkıntı var ise - detaylı inceleyemedim aşırı yoğunluk vardı göz gezdirdim sadece ama yoktu diye hatırlıyorum - yazılımsaldır. yani manüel modda sıkıntı olmaz. ama manüel modda ayar yapmayı bilmeniz gerekir.
  • Ben çalıştığım mağazada z5'i devamlı deniyorum z3 ten çok daha başarılı kamerası ama bi note 5 bi s6 kamerasını hala göremedim z5 premiumun rengi çok dikkatimi çekti onu almazsam yakın bir zamanda alıcam z5 alınca fikrim değişir umarım. Bu arada bu konunun bu kadar boş olması da enteresan.
  • z5 'de parlaklık tamamen açıkken ısınma yaşayan var mı beyler ben teknosa da beyaz renk media markt'da yeşil renk de denedim aşırı ısındı gibi geldi kamera tepkileri cihazın güzel ama samsung s6 edge gibi ya da note 5 gibi ortam aydılığı yok standart halinde illa manuel moddan kendin ayar yapman gerekiyo
  • sony z5'mi? lg g4'mü? samsung s6'mı? neden?

sony z5 en ucuz nereden ve nasıl alınır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 13 Kasım 2015; 12:21:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

sony z5'mi? lg g4'mü? samsung s6'mı? neden?

sony z5 un ucuz nereden ve nasıl alınır?

Ben en ucuz n11 de buldum 2295 tl Satış fiyatı var 75 tl site indirim yapıyor 55 tl de maksimum karta puan veriyorlar.2165 e geliyor. henüz almadım ama her an alabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • premiumu ne zaman gelicek?
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    maalesef bu konuda bilgim yok
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Z5 asıl konusu Android telefonlar başlığı altında (an itibarı ile 20. sayfaya geldi) . Aslında birleştirilse fena olmaz. Ben her ikisini de takip ediyorum

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=109648104
  • dün z5 i inceleme fırsatım oldu.gerçekten harika bir telefon .kamerası net ve gerçekçi .en güzel rengi siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk aşk

dün z5 i inceleme fırsatım oldu.gerçekten harika bir telefon .kamerası net ve gerçekçi .en güzel rengi siyah

telefon cok şık ama kamera olayinda kafam katisik az once kamerayi bu seferde teknosada baktim. kamerayi uzak tarafa tutunca ayni renkleri veriyorguzel ama yakin mesafeye tuttum sarı rengi turuncuya yakin bir renk olarak gösterdi. turuncuyu ekrana kirmizi verdi . bir garip ya ben renk köru oldum yada z5 in yakin cekimlerinde sorun var. z5i almayi düşünüyordum çok cekimser kaldım telefonu alan yada bakan arkadaşlar yakin cekim renklerini kontrol ederek buraya yorum yazabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony-Xperia-Z5-inceleme-videosu-Tum-detaylariyla-mercek-altinda.htm Arkadaşlar dediğim olay bu videoda 7.36 dk ya bakın kamera elin içini farklı renk göstermiyor mu benim yanılıyorum genç yasta renk körü olmamışımdır umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    hocam renk körünün çeşitleri var ve bu çeşitlerden hiçbiri turuncuyu kırmızı göstermez. ama şunu söyleyebilirim ki o kamera nesneyi değil ekranı çektiği için eğer renk aralığı z5 in ekranında gözükenden az ise en yakın rengi gösterir. hangi cihazla çektiklerini bilmediğim için daha fazla yorum yapamam. ayrıca ekran modundan canlıyı seçerseniz xperia cihazlarda turuncuyu parlak turuncu olarak geçen kırmızı ile turuncu arası bir renk gösterir.

iki adet z5 ile çekilen görüntü ekliyorum hocam karar sizin ben şahsen almayı planlıyorum şu kurlar yerine oturunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 13 Kasım 2015; 18:15:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

premiumu ne zaman gelicek?

Premium aralık ayının içinde piyasaya çıkacakmış bursa bimeks teki sony ci çocuk dün böyle dedi

• IPHONE VE SAMSUNG herkeste var sıkıldım artık.farklılık isteyenlere sony
  • Benimde Z5C çok hoşuma gitti eskisi gibi taksit olayı olsaydı alırdım kesinlikle
  • bugun aliyorum z5 i n11 .comdan sitenin indirimi karta verilen ekstra puan ile 2160 a geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

bugun aliyorum z5 i n11 .comdan sitenin indirimi karta verilen ekstra puan ile 2160 a geliyor.

hangi mağazadan alıyorsun, arkadaşlar n11 z5 alan var mı hangisi mağazasından alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperentugrul

quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

bugun aliyorum z5 i n11 .comdan sitenin indirimi karta verilen ekstra puan ile 2160 a geliyor.

hangi mağazadan alıyorsun, arkadaşlar n11 z5 alan var mı hangisi mağazasından alayım

http://urun.n11.com/cep-telefonu/sony-xperia-z5-cep-telefonu-P83221226

maltepe avm carrefour alışveriş merkezindeki sony bayisi. 2260 n11 de fiyati var 75 tl de n11 indirim yapıyor 55 tl maxipuana puan var .

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.