Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.164
Cevap
62
Favori
256.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj süresinden çok memnunum. Şuan telefon alacak olsam param olsa bile bunun yerini tutacak bişey bulamam heralde. Küçük ekran ve iyi donanım üzerine de güzel şarj süresi daha ne olsun. Genel anlamda iyi sadece son zamanlarda ortal bir problemimiz var bakalım bu sefer çözülecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcnpl -- 16 Temmuz 2017; 20:54:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda çok uygulama kullanmam interner müzik mesajlaşma ağırlıklı kullandığımdan küçik ekran daha kullanışlı geliyor bence değer ama piyasada kaldı mı

• maviufuklar M kullanıcısına yanıt
    Benim düzeldi yardımcı olduysam ne mutlu..

Creator düzeltildi

• arkadaşlar herkeste takılma donma falan yok, benim 20. ay telefonla 6.1 sürümü var jet gibi alet. ses, su, kamera sorunları yok, takılma donma zerresi yok. 7 güncellemesini yapmayacağım ekranda duruyor uyarısı. ısınma falan da yok.

uygulamalardan kullanmadıklarınızı silin, silinmezse önbellek temizleyip devre dışı bırakın. telefonu baştan ayağa temizleyin devre dışı bırakın, düzelir. çok şiitmeyin 6.1 güncellemesi jet gibi...
  • google playde millet android sistem webview' e çamur atıyor. ben de ondan şüpheleniyorum. haziran sonu gibi güncelleme almış, bende de o aralar sıkıntı başladı. güncellemesini kaldırdım bakalım düzelirse yazarım.

suçlunun o olma ihtimali çok yüksek, neden derseniz bir çok uygulamanın internet sayfası göstermesi için aracılık yapıyor. arka planda çok sayıda uygulamanın internet sayfasını ön bellekte tutmaya çalışıyorsa bizimki gibi rami az olan telefonlarda şişmeye neden oluyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxmania

google playde millet android sistem webview' e çamur atıyor. ben de ondan şüpheleniyorum. haziran sonu gibi güncelleme almış, bende de o aralar sıkıntı başladı. güncellemesini kaldırdım bakalım düzelirse yazarım.

suçlunun o olma ihtimali çok yüksek, neden derseniz bir çok uygulamanın internet sayfası göstermesi için aracılık yapıyor. arka planda çok sayıda uygulamanın internet sayfasını ön bellekte tutmaya çalışıyorsa bizimki gibi rami az olan telefonlarda şişmeye neden oluyor olabilir.

Şimdi baktım da ben zaten devre dışı bırakmışım çok önceden yani sorun ondan olmayabilir. Ne işe yarıyor bu acaba önemli bişeyse açayım

• Sorun creator ile çözüldü sanırım. Eskiden kullandıkça boş ram azalırdı şimdi azalıyor artıyor normal haline döndü. Bi kaç güne anlaşılır tam olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: DobloJTD

Beyler selam anlaşılan bu kasılma takılma donmalar hepimizde mevcut onarım yaptım düzelmedi...

Yabancı forumlardan almış olduğum bir çözüm var ben uyguladım sıkıntı ortadan kalktı..

Uygulamalardan movie creator uygulamasını devre dışı yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatıyoruz problem sona eriyor...

Herkese iyi forumlar.

Telefon bu şekilde düzeldi arkadaşlar, problem movie creator uygulamasında imiş. Ayrıca webview programını da kontrol ettim, bende devre dışıymış zaten. Sıkıntı ondan değil yani.

• johnsin kullanıcısına yanıt
    Telefon kendine geldi resmen birkaç saattir gayet akıcı bir şekilde kullanıyorum daha sonra kasma başlamaz inşallah çok sağolun arkadaşlar elleriniz dert görmesin
  • Bende de öyle. Bu öneriyi yapan arkadaşa teşekkür ederim. Forumda yeniyim etiketleyemedim

• Benim düzelmedi ya, hatta bazen kamera da çalışmıyor, fotoğraf çekmiyo basınca ana ekrana atıyor. Sizde de oluyo muydu

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkaraburc

Benim düzelmedi ya, hatta bazen kamera da çalışmıyor, fotoğraf çekmiyo basınca ana ekrana atıyor. Sizde de oluyo muydu

Sizdeki sorın benimkinden farklı sanırım onarımı deneyin ama herşeyi siliyor ve uzun sürüyor bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcnpl -- 18 Temmuz 2017; 11:51:4 >
  • mcnpl M kullanıcısına yanıt
    Ben zaten telefon donuyo diye onarım yaptım yine düzelmedi sonra buraya yazmıştım
  • quote:

Beyler selam anlaşılan bu kasılma takılma donmalar hepimizde mevcut onarım yaptım düzelmedi...

Yabancı forumlardan almış olduğum bir çözüm var ben uyguladım sıkıntı ortadan kalktı..

Uygulamalardan movie creator uygulamasını devre dışı yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatıyoruz problem sona eriyor...

Herkese iyi forumlar.

Bende de son birkaç haftadır acaip ısınıp donuyordu. Sıcaklardan falandır diye düşündüm. En son tak etti, onarma yaptım sonra bu mesajı görünce uyguladım telefon kendine geldi. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkaraburc

Benim düzelmedi ya, hatta bazen kamera da çalışmıyor, fotoğraf çekmiyo basınca ana ekrana atıyor. Sizde de oluyo muydu

Bende oluyordu aynısı, kapatıp açınca düzeliyordu.

Şimdi tamamen düzeldi.

• quote:

Herkese iyi forumlar.

ya arkdaş sen nerdeydin ya dediğini yaptım telefon bir ohhh çekti resmen nefes aldı bütün o sıkıntılar movie creatormuş daha bir kere olsun bile de kullanmamışımdır boşuboşuna eziyet çekiyormusuz bu kadar zaman bi zımbırık program yüzünden

Teşekkürlerimi sunarım
  • AlbNil kullanıcısına yanıt
    Bende uygular uygulamaz buraya yazdım...

Rica ederim önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: gltsry06

Selamlar

Z5 compactta şarj esnasında birisi bizi ararsa şarj olmayı kesiyor o anki yüzdede sabit kalıyor. Başına gelen oldumu bunun bir çözümü varmıdır?

Merhaba, sorun donanımsal bence ve bende de var. Herhangi bir şekilde telefon pilden fazla akım çekerse şarj etme akımı düşüyor. Ampere uygulaması ile dikkatimi çekti. Örneğin data bağlantısında fazla akım çekince de opmakta.

• Skype görüntülü konuşmasında telefon şarjdayken bile arka planda falan hiçbir şey açık olmadığı halde şarjı azalıyor bu sorunun çözümü nedir?
  • Arkadaşlar Movie Creator'ü sildim düzelmedi yazmıştım. Ama telefonu kapatıp açmamıştım, bugün öyle yaptım, şimdilik sorun yok gibi.
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.