Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
62
Favori
256.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi ara güncellemeyle hoparlör sesi kısılmıştı hala kısık mı acaba. Bana diğer telefonların yanında sesi az çıkıyor gibi geldi. En son ilk güncellemesini kurup kafa dinlicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcnpl

Bi ara güncellemeyle hoparlör sesi kısılmıştı hala kısık mı acaba. Bana diğer telefonların yanında sesi az çıkıyor gibi geldi. En son ilk güncellemesini kurup kafa dinlicem

Sonrasında gelen güncelleme ile düzeldi ses olayı, son güncellemenin gözüken belirli bir yamuğu yok gibi duruyor şu an, bence deneyebilirsin.

• Arkadaşlar şarj cihazı bozuldu yenisini alacağım. Şimdi bizim telefon quick charge 2.0 destekliyor, peki ben 3.0 alırsam ne olur? 2.0 hızında mı şarj eder, yoksa 2.0 özelliğinden de mi mahrum olurum?

Şu markaları inceliyorum:
    Sony UCH10 QuickCharge 2.0
    Anker PowerPort+1 QuickCharge 3.0
    Spigen QuickCharge 3.0
    Aukey quick charge 2.0

Siz hangisini önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkaraburc

Arkadaşlar şarj cihazı bozuldu yenisini alacağım. Şimdi bizim telefon quick charge 2.0 destekliyor, peki ben 3.0 alırsam ne olur? 2.0 hızında mı şarj eder, yoksa 2.0 özelliğinden de mi mahrum olurum?

Şu markaları inceliyorum:
    Sony UCH10 QuickCharge 2.0
    Anker PowerPort+1 QuickCharge 3.0
    Spigen QuickCharge 3.0
    Aukey quick charge 2.0

Siz hangisini önerirsiniz?

Bende farklı markalardan 3 adet var.
    Uzun süredir hepsini kullanıyorum.
    Aukey 3.0, Blitzwolf 3.0 ve Sony UCH10..
    En hızlısı ve ebat olarak en küçüğü sony uch10.
    Tekrar alacak olsam yine uch10 alırım.
    Kesinlikle tavsiye ederim..
  • trigovina T kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun geri dönüşünüz için, Uch10 hepsiburada.comda var 20 lira ama satıcısı hepsiburada değil. Satıcısı hepsiburada olan da 50 lira, ikisinde de ithalatçı garanti yazıyor. Nerden almamı önerirsiniz?

• 3.0 alsanız da şarj hızı telefonun desteklediği kadar hızlı olabilir yani 2.0 hızında şarj edersiniz telefonunuzu ancak 3.0 aldım 2.0dan mahrum olup çok yavaş doldurma olayı gibi bir şey yaşanmaz merak etmeyin. Ben sony'nin kendi şarj aleti olan uch10'u tavsiye ederim, ki trigovina isimli arkadaş kullanıcısı olarak daha bilgilidir diye düşünüyorum. Son olarak cihazı satıcısı hepsiburada olandan alın derim en azından karşınızda bir muhatabınız olur herhangi bir sorun durumunda.

• mrkaraburc kullanıcısına yanıt
    Birde uch12 modeli var eklemeyi unutmuşum o da z5 compact ile uyumlu görünüyor ve 3.0 destekli bir cihaz. Göz atmak isterseniz diye eklemek istedim.

• quote:

Çok sağolun geri dönüşünüz için, Uch10 hepsiburada.comda var 20 lira ama satıcısı hepsiburada değil. Satıcısı hepsiburada olan da 50 lira, ikisinde de ithalatçı garanti yazıyor. Nerden almamı önerirsiniz?

N11 ya da Hepsiburada'dan alabilirsiniz.
    Faturalı ve orjinal ürün olmasına dikkat edin.
  • Hocam sony'nin orijinal sitesinden almanızı tavsiye ederim

• Arklar bnm tel 20 aylık sonu euroasia garantili.Şu ana kadar çok memnundum arada kirletince suda yıkıyordum bir sıkıntı yoktu bugün havuzda biraz kullanayım dedim bir kaç dk en fazla 20cm derinlikte kaldı su geçirdi ve kapandı kameraların önünde şuan buğu var ekranda su var telefon açılıyo pin ekranına gelince kendini yeniden başlatıyor ve üç dört kere kırmızı ışığı yanıyor kapadım bn de euroasia garantili İstanbul And yakasındayım sizce ne yapmalıyım önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: trigovina

quote:

Kardeş ben hepsiburada.comdan aldım satıcı da hepsiburadaydı, ürün orjinal kutusunda gelmedi, hadi tamam ithalatçı garanti dedim kutu farklı olabilir, ama cihaza bakıyorum cidden dandik duruyo, cihazın üstündeki yazılar kaliteli baskı değil hemen soyulcak gibi duruyor. Ne yapayım ben bunu şmdi iade edeyim mi?

Siz hangi satıcıdan almıştınız tam olarak? İnternette orjinal olduğuna güvenebileceğim bi yer bulamadım ben.

• Daha önceki güncellemelerin birinde pek ısınmıyordu cihaz, hangi versiyondu o hatırlayan var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trigovina

quote:

Kardeş ben hepsiburada.comdan aldım satıcı da hepsiburadaydı, ürün orjinal kutusunda gelmedi, hadi tamam ithalatçı garanti dedim kutu farklı olabilir, ama cihaza bakıyorum cidden dandik duruyo, cihazın üstündeki yazılar kaliteli baskı değil hemen soyulcak gibi duruyor. Ne yapayım ben bunu şmdi iade edeyim mi?

Siz hangi satıcıdan almıştınız tam olarak? İnternette orjinal olduğuna güvenebileceğim bi yer bulamadım ben.

Ürün faturalı ise orjinaldir. Hepsiburada kendi gönderdiği ürünler için çakma ya da replika ürün satmaz.
    Denediniz mi? Şarj süresi nasıl? Hala ürünün orjinal olmadığını düşünüyorsanız iade edin bence.
    Ben n11'den almıştım ama çok oldu..

• trigovina T kullanıcısına yanıt
    Ürün kesinlikle orjinal değil, kutu orjinal kutusu değil biliyorum, baskı kalitesi de ortada, bandrol de yok. fatura da gelmedi. ama cihaz çok hızlı şarj ediyor bilemedim, zarar vermediğinden emin olsam kullanırım.

Ben sony'yi aradım uch10 orjinal modeli türkiyenin hiç bir yerinde kalmadı dedi.
  • Arkadaşlar çoğu zaman yazarken,tel saptıyor bir harfe tıkladığımda diğer üç beş harfede basılmış gibi saçma sapan şeyler yazıyor.harfe basılınca mavi bir renkle diğer harflerin üzerine gidiyor.ekranı açıp kapayınca düzeliyor.acaba nemli havadan olabilirmi.

• son bir kaç gündür telefonda bi lag var nedendir anlamadım gitti. uygulamaları kaldırıp yeniden yükledim değişen bir şey yok. Tekrar o kadar şeyi indirip kurmak da istemediğim için sıfırlamak istemiyorum. Önerisi olan var mı? o değil noguat hiç olmadı bu telefona
  • Movie creator devre dışı mı şuan

• Beni sinir eden herhangi bir Wifi ağına bağlı değilken ikide bir kablosuz ağ var bildiriminin çıkmasını engellemek için Wifi ye girip üstten ayarlar tıklayıp ağ bildirimi genel bir ağ kullanılabilir olduğunda bilgilendir seçeneğini kapatırsanız bir daha çıkmaz.. Geçen gün şans eseri gördüm.)

• mcnpl M kullanıcısına yanıt
    Bana sordun farzediyorum, Evet devre dışı zaten ne olduysa bu "movie creator'u devre dışı bırakınca hızlanıyor" muhabbetinden sonra oldu. Telefon gayet akıcıydı, sonra bir yerde gördüm bu movie creatoru devre dışı bıraktım, telefon başladı lag yapmaya. lag diyorum çünkü takılma yok. Sadece rahatsız edici bir gecikme var telefonda. Sonra movie şeysini etkinleştirsem de bişey değişmedi. Hep aynı. Tekrar bi yazılım onarma falan yapmam gerekiyor sanırım.

Bir de bu telefonun sesi marshmellowdayken nasıl çıkıyordu ya, telefon normal bir ses cihazı gibi bas vuruyordu müzik çalarken titriyordu nerdeyse. Şimdi ses de çok kötü bence eskiye göre. Bunun flashtool falan haricinde eski yazılımı geri yükleme yolu yok mu ya?
  • Bu sonyda ilk cihazım o yüzden başka yöntem bilmiyorum ama üşenmesem eski yazılımlara geçerdim. Bir de parmak izi okuma 7.0dan beri daha iyi gibi geliyor bana. Eskiden el hafif nemliyken bike okuma sorunu çıkıyordu uğraştırırdı. Sorunlar da bu romlardan sonra başlıyor dediğiniz gibi ses farkı var gibi hem kalite hem seviye düşük geliyor bana

• 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.