Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.164
Cevap
62
Favori
256.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu yeni aldım çok güzel. Sonra güncelleme henüz indirmedim güncelleyen arkadaşlar yorum yapabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme bence. Hangi sürüm yüklü

• Şu an 7.1.1 yüklü

• Telefonu 2.el aldım.4ay 2018 şubata kadar garantisi var.ıphone 5 s le kararsızdım Z5 compact aldım. Şu ana kadar gayet başarılı önceki telefonum s5 miniye göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazannazmiye -- 22 Ekim 2017; 16:31:35 >
  • bugün *#*#7378423#*#* servis menüsünü yeniden bir kurcalayayım dedim, basınç kontrol fln, menülerde gezerken gerçek batarya kapasitesi ile karşılaştım.

yukarıdaki tuşlamalardan sonra
    -service tests
    -battery health test menüsünden görebilirsiniz.
    Actual batt(uAh) : 2293435 değerinin görüyorum bu da = 2293 mAh ediyor. Yani bataryanın yaklaşık 400mAh'lik kısmı ölmüş. Sizlerde durum nedir paylaşan olursa bir karşılaştırma yapabiliriz.
    Telefonu 2016 şubat ayından beridir kullanıyorum.
  • 1 aydır kullanıyorum servisten yeni gönderdiler. 2538 çıktı

• murettep kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı dönemde almıştım, 2413 mah kapasite gösteriyor, good, no need to replace bilgisi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 25 Ekim 2017; 11:42:45 >
  • cihaz denize düştüğü için su aldı çalışmıyordu. kvk ya verdim. bana gelen cevap "CİHAZ SIVI TESTİNDEN PASS GEÇTİ CİHAZ SIVI GEÇİRMİYOR. ANCAK ANAKART EKRAN FLEXS VE KAMERA SIVILIDIR. GARANTİ HARİCİDİR" yapılması için 2203 tl fiyat istediler telefonun alış fiyatı 2000 tl ydi. madem su geçirmiyor nasıl kamera sıvılı oluyor ben anlamadım. dalga mı geçiyor bunlar
  • lamblia kullanıcısına yanıt
    Aynısı bana da oldu teleservise gönderin

Teleservis bana yeni z5 compact gönderdi

Önce kvk ya göndermiştim garanti dışı dediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim telefon %20 de kapanma sıkıntısı başladı. servis menüsünde batarya duumu kötü değiştirin yazısı çıkıyor. sanırım işlemcinin ısınma poblemi ve çok sık şarj benim telefonun bataryasını daha garantisi bitmeden öldürdü.

garanti kapsamında ücretsiz değiştirirler mi? ücret alınıyorsa ne kadara malolur bilen birisi cevap yazabilir mi?
  • murettep kullanıcısına yanıt
    Benim telefonun pili 2840000 gösteriyor

Bu değer sanırım sıfırkenki değeri , ağustos ayında yeni telefon göndermişti teleservis

Hiç kullanmadım kapalı şekilde dolapta duruyordu

Yani kutudan ilk çıktığında bu değerle çıkıyor sanırım

Sizin 20 ay olmuş alalı , bence iyi dayanmış pil 540mah ölmüş

• sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Şimdi inceleme sitelerine baktım 2700mah yazıyor 3 sitede

Bende niye 2840mah gösteriyor ?

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benım cıhazı Subat 2016 da almıstım 2780 mAh yazıyor sıyah Rev1

Diyorki normalde su geçirmiyor sen kapağı açık suya sokmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

Şimdi inceleme sitelerine baktım 2700mah yazıyor 3 sitede

Bende niye 2840mah gösteriyor ?

Lityun-iyon bataryalarda state of charge durumu okumanın belirli sıkıntıları var. Kalibre edilmiş şekilde okumak için aslında en iyi yöntem ilk önce şarjı %0'a kadar bitirmek. Sonra telefon kapalı durumda iken %100'e kadar şarj etmek ve ondan sonra bakmak gerekiyor. Bu kalibrasyon işlemi ya da pili %0 a getirmek ve %100'de uzun süre bekletmek batarya kimyasına zarar verebildiği için sürekli yapmamak gerekiyor ama bir kereden bişey olmaz tabi ki isterseniz bu şekilde yapıp tekrar değeri okuyabilirsiniz.
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    internet üzerinden teleservise cihaz gönderimi yapamıyorum. siz nasıl gönderdiniz? elden mi teslim ettiniz?
    Kargoyla gönderdim

Yalnız benim telefon tatlı suya maruz kalmıştı

Sizin telefon denize düşmüş

• arklar selam benim de teli havuzda kullandım su geçirmişti 20 aylıktı ve garantiye kvk soğanlık firmasına verdim teli tamamen yeniledi ve verdiler ücretsiz olarak bilginiz olsun yönergelere uygun kullanınca sorun çıkmıyor bildiğim kadarıyla garantisi de hatta uzadı 2019 a kadar iyi oldu tüm ksayı ve anakartı değiştirmişlerdi şuan bir sıkıntım yok kullanıyorum
  • Yorumlara göre güncellememem gerekiyor.

Bir süre daha böyle devam edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.