Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
62
Favori
256.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %80 civarına denk geliyor aslında, o kadar da kötü bir değer değil. Kullanım şekli etkilemekle birlikte aslında telefona format da atmam gerekiyor asıl pil performansını görmek için. Ama garanti varken değiştirmeyi düşünebilirim. 2 senedir telefonu kullanıyorum, bir 2 sene daha kullanırım belki, ben kullanmazsam anneme veririm vs. 4 sene sonra %60 pil değeri olacağını tahmin etsek, o seviyedeki batarya kendini gerçekten hissettirir bence. 2400 için değiştirmeye gerek yok ama bence.
  • Sony bu telefonun satışını erken bitirdi , şuan z5 ve z5 premium un satışı devam ediyor, bunun da satışına devam etse emin olun alan çok olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

Sony bu telefonun satışını erken bitirdi , şuan z5 ve z5 premium un satışı devam ediyor, bunun da satışına devam etse emin olun alan çok olurdu

Şu an sıfırı elinde olan varsa alabilirim ben mesela :)
  • Ekranın üst kısmında sararma olduğu için dün ankara teleservice'e teslim ettim. Bugün garantisi olmasına rağmen 374 tllik fatura çıkardılar. Sebebi power tuşunu yanındaki çatlakmış. Bu çatlağın kronik oldugunu herkes biliyor. Teslim alıp kvk'ya vermeyi düşünüyorum. Başka yapılabilecek birşey var mı?
  • orjinal scr44 kılıf isteyenler benimle temasa geçebilir
    hediye olarak geldi 1 kere denendi kutusuna koyuldu sıfır kutulu kullanma kılavuzu vs mevcut
    izmir içi 50 tl elden teslim ya da sahibinden gittigidiyor yolu ile satabilirim

★SONY XPERIA™ Z5  COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★★SONY XPERIA™ Z5  COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★★SONY XPERIA™ Z5  COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★

• quote:

Orijinalden alıntı: moza80

orjinal scr44 kılıf isteyenler benimle temasa geçebilir
    hediye olarak geldi 1 kere denendi kutusuna koyuldu sıfır kutulu kullanma kılavuzu vs mevcut

★SONY XPERIA™ Z5  COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★★SONY XPERIA™ Z5  COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★★SONY XPERIA™ Z5  COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★

Orijinalse alıyorum kardeşim... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: moza80

orjinal scr44 kılıf isteyenler benimle temasa geçebilir

Özelden yazdım,ulaşmadı sanırım. Av.bmbayoglu@hotmail.com adresine numaranı gönderirsen sevinirim.

• Burakbay7 B kullanıcısına yanıt
    pm attım ürün orjinal gittigidiyorda satış açabilirim istenirse
  • brkmrdgn B kullanıcısına yanıt
    aynı çatlak bendede vardı fakat ekranda sararma yoktu, teknosa üzerinden kvk ya ilettim. Cihaz 1 ay sonra comple ekran kasa hatta arka kapak değişmiş olarak geldi.
  • finito kullanıcısına yanıt
    Bugün teleservice'ten teslim alıp KVK'ya verdim. Servise verirken çatlak olduğunu belirttiniz mi? 1 ay da baya uzun süreymiş genelde 1-2 gün içinde teslim aldım şimdiye kadar ki garantıye vermelerde.
    Benim de telefonumda benzer sorun var (power çerçevesinde çatlak), üstelik telefonu hep kılıfla kullandığım halde. Sizin deneyiminize göre ben de servise vereceğim.
  • Telefonu vatan computer'dan almıştım, şimdi garantiye yollamak istiyorum telefonu vatan'a vermek yerine teleservice verebilir miyim? Bi sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkan0075 kullanıcısına yanıt
    Telefonu bugün KVK'dan teslim aldım. Kasa ekran ve batarya değiştirilmiş hiçbir ücret istemediler. Telefon 0 gibi oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: brkmrdgn

Telefonu bugün KVK'dan teslim aldım. Kasa ekran ve batarya değiştirilmiş hiçbir ücret istemediler. Telefon 0 gibi oldu :)

Bataryayı neden degıstırmısler sen mı talep etmıstın sorunu neydı bataryanın sararma ekranın ustunde cızgı seklinde yatay boydan boyamıydı

• Evet batarya aşırı ısınıyor ve şarjı az gidiyor diye belirtmiştim bu yüzden değiştirmişler. Sararma ise ekranın sağ üst köşesinde dikey olarak yaklaşık 2 cm uzunluğundaydı. Isınınca daha da belirginleşiyordu.

Eski bataryaya test menusunden bakmısmıydın kaç amper kapasitesi kaldı gösteriyordu

• Bakmıştım kaç amperi kaldığını hatırlamıyorum ama çok düşmemişti. Batarya durumu iyi olarak görünüyordu

• Telefonumda güç tuşunda çatlak ve arka buzlu canım da çatlak baya bi şekilde servise versem ne olur?

• arkadaşlar benim cihazda da ekranda sararma var güç tuşunun orada çatlak da var bir ay kaldı garantinin bitmesine ne yapmamı tavsiye edersiniz.

kvk mı teleservice mi iyice karıştı kafam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Joe. -- 29 Aralık 2017; 17:4:53 >
  • Wappush uyarısını çözebilen var mı? Çok pis bir şey hep sms geldi zannediyorum. Yukarda hep bir uyarı

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=125833454

• 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.