Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.164
Cevap
62
Favori
256.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir çok yerden ekran denedim ama görüntüde hep kaymalar oldu anakartı bozuk veya onarılmayacak derecede olan arkadaş varsa ekranına talibim :)

Forum üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
  • 2 sorum var lütfen yardımcı olun,

1. Telefonu garantiye verdim ve arka kapağı kırıktı sanırım onu değiştirmeden sorunu çözmüyorlar peki kvk arka kapağı tahmini kaç tl ye değiştirir.

2.Telefon birden kapandı tekrar açtığımda ekrana hiçbir görüntü gelmedi ama aradigimda çalıyordu şarj oluyordu ama ekran sadece siyah ışık olarak açılıyor ve görüntü gelmiyordu. Nadiren Sony yazısı görünüp geri gidiyordu. Servis bunu yapabilir mi yara Sony yazısını görüp bu çalışıyor deyip geri gönderir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Becquerel kullanıcısına yanıt
    Arka cam 150 tl civarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Joe. kullanıcısına yanıt
    Hocam pm gönderemiyorum

Burdan cevaplayım önce teleservise verin olumsuz yanıt alırsanız kvk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Telefonu HDMI kabloyla TV'ye bağlayan var mı?

Nasıl bir kablo kullanabilirim?

Kablo almadan önce Z5 C'nin mini USB girişinin 5 pin mi 11 pin mi olduğunu öğrenmek gerekiyormuş.

Z5 C'nin mini USB girişi kaç pindir?

Kullanıp memnun kalan arkadaş varsa hangi marka kablo kullandığını yazabilir mi?

• Arkadaşlar selam, yeni bir sorunum oldu size sormak istedim ilk olarak benim z5 compact hiç bir şey yokken şarjdan sabah aldım iki kamera da çalışmamaya başladı düşme filan hiç bir şey olmadan, ilk kez başıma geldi hiç bir kamera sorunum yoktu şimdiye kadar. telefonun garantisi bitti aslında çokta memnundum.

Ne yapacağım ve ne olduğu hakkında bilgi ve önerisi olan var mıdır? durum şu kameraya yada uygulamalar aracılığıyla kameraya girdiğimde ekran simösiyah kalıyor veya menüye atıyor. bir uyarı filan da vermiyor ön kmaeraya da geçemiyorum ekrana hiç bir şey gelemediği için iki kamerada mı sorun anlamadım? nasıl yapılır sorun nedir? bilen varsa çok sevinirim? Acaba yazılımsal mı donanımsal bir sorun mu var telefonumda? İstanbul and yakasında oturuyorum önerdiğiniz servis te olursa eğer.
  • Başka kamera uygulaması demiş miydiniz

• denedim hiç bir şekilde açılmadı servis menüsünden test ettim kamera bağlı değil uyarısı verdi. Galiba donanımsal bir sorun var.
  • züttürük Z kullanıcısına yanıt
    movie creatoru devre dışı bırak telefonu kapat aç bir daha dene
  • Z5 Compact için en iyi Android sürümü ve en iyi Stock Romu hangisi yardımcı olur musunuz, Şuan 6.0.1 var ama şarjı biraz çok gidiyor gibi bir de Arena of Valor var o oyunda geçişleri çok yavaş, oyundan mı yoksa telefondan mı kaynaklı o yavaşlık.

• ekranda sararma olduğu için teleservice e göndermiştim cihazı. aynı zamanda güç tuşunun yanındaki çatlak sebebiyle 385 lira masraf çıkardılar bunu ödemediğim takdirde hiç bir işlem yapmayacaklarını söylediler durumu hem teleservice mh ile hem sony eurasia ile görüştüm hiç bir sonuç alamadım.

hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum ancak servisten de sonyden de şöyle bir şey talep ettim. kullanıcı hatası olup olmadığının incelenmesini istedim çünkü herhangi bir şekilde fiziksel şiddet uygulanmadı cihaza, genel kullanımdan kaynaklanan bir sorun bu bunun içine tasarım da girer kullanılan materyal de girer kısacası üreticinin sorunudur benim değil. bu yüzden incelenmesini incelendiği takdirde bana ifade edildiği gibi bir "darbe" kaynaklı bir hasar olmadığı anlaşılıp garanti kapsamına alınacak eğer inceleme de olumsuz olursa bu belgelenmiş olacak ve itiraz hakkım olacak. ancak herhangi bir işlem yapılmadı prosedür dışı denilerek.

sizce servisin standart çıktısı hakem heyetine başvurmak için yeterli midir nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz

• castraelectro kullanıcısına yanıt
    denedim ama bir gelişme yok telefoncular yapmayalım diyor yaa nedir bu sorun düzelmicek mi abi? yok mu çözüm?!?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Becquerel

2 sorum var lütfen yardımcı olun,

1. Telefonu garantiye verdim ve arka kapağı kırıktı sanırım onu değiştirmeden sorunu çözmüyorlar peki kvk arka kapağı tahmini kaç tl ye değiştirir.

2.Telefon birden kapandı tekrar açtığımda ekrana hiçbir görüntü gelmedi ama aradigimda çalıyordu şarj oluyordu ama ekran sadece siyah ışık olarak açılıyor ve görüntü gelmiyordu. Nadiren Sony yazısı görünüp geri gidiyordu. Servis bunu yapabilir mi yara Sony yazısını görüp bu çalışıyor deyip geri gönderir mi?

Arkadaşlar telefonum garantiden geldi arka cam için 120 tl ödedim. Telefon sorunsuz açıldı ama farkettim ki serviste mikrofonumu bozmuşlar karşıya ses gitmiyor aynı şekilde ses kaydetmeye çalışstığımda da sadece cızırtı geliyor. üstelik telefonu bir gün kullandıktan sonra gtarantiye göndermeme sebep olan aynı hata tekrarladı, yani telefonun ekranı sadece siyah ışık olarak görünüyor. telefon çalışır durumda ancak ekranda hiçbir görüntü yok. tekrar garantiye vereceğim. acaba aynı sorunu yaşadığım için bir hak iddaa etme şansım var mıı?

• Çerçeve arkada çıkıntılı olduğundan parmalarımı acıtıyor arka cama kırılmaz cam takıyorum o yüzden. Ön arka 12tl. Önde de kendi filmi vardı iyice yıpratmıştım söktüm öne de cam taktım meğer ekran kaliteli canlı bişeymiş:D Telefon yeni gibi oldu. Parlaklığı kıstım ama daha parlak. Bendeki film baya baya yıpranmıştı ama. Telefonun köşeler iyi olduğundan düşmelere daha dayanıklı kırılmaz cam takma sebebim tamamen çizilmesin temiz kalsın diye

• arkadaşlar donanımhaberforum mobil kullanıyordum,sonra açmaz oldu.playstor dan tekrar yükledim ama açılmıyor.masa üstünden giriyorum telle,ama nick le giriş yapamıyorum.anca evde masa üstünden girebiliyorum.
    acaba siz mobil nasıl girebiliyorsunuz.
  • Beyler garanti bitmesine 15 gün kalmıştı su testi yapayım dedim yıkadım su girmedi tabağa su doldurup içine bıraktım 20-25 dk sonra su girdi. ayrıca telefon şarjdayken yere düşürmüştüm şarj kablosunun ucu bozulmuştu çalışmıyordu. kırılmaz cam veya kılıf kullanmıyordum diye cam cizilmiş cerceve bayagi bi kötü olmuştu ve yere düsürdügüm icin bi kaç yeri soyulmuştu. Batarya performansıda azalmıştı garantiye verdim ekran cerceve batarya değişmiş kablosu onarılmış şekilde geldi. telefon sıfır gibi oldu:) ekranda jelatini bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurlord

Beyler garanti bitmesine 15 gün kalmıştı su testi yapayım dedim yıkadım su girmedi tabağa su doldurup içine bıraktım 20-25 dk sonra su girdi. ayrıca telefon şarjdayken yere düşürmüştüm şarj kablosunun ucu bozulmuştu çalışmıyordu. kırılmaz cam veya kılıf kullanmıyordum diye cam cizilmiş cerceve bayagi bi kötü olmuştu ve yere düsürdügüm icin bi kaç yeri soyulmuştu. Batarya performansıda azalmıştı garantiye verdim ekran cerceve batarya değişmiş kablosu onarılmış şekilde geldi. telefon sıfır gibi oldu:) ekranda jelatini bile var

hangi servise verdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Joe.

quote:

Orijinalden alıntı: ugurlord

Beyler garanti bitmesine 15 gün kalmıştı su testi yapayım dedim yıkadım su girmedi tabağa su doldurup içine bıraktım 20-25 dk sonra su girdi. ayrıca telefon şarjdayken yere düşürmüştüm şarj kablosunun ucu bozulmuştu çalışmıyordu. kırılmaz cam veya kılıf kullanmıyordum diye cam cizilmiş cerceve bayagi bi kötü olmuştu ve yere düsürdügüm icin bi kaç yeri soyulmuştu. Batarya performansıda azalmıştı garantiye verdim ekran cerceve batarya değişmiş kablosu onarılmış şekilde geldi. telefon sıfır gibi oldu:) ekranda jelatini bile var

hangi servise verdiniz

KVK hocam.. Garanti süresince sadece iki defa verdim ikisinde de çok memnun kaldım

• Arkadaşlar son dönemde telefon çok yavaşlamaya başladı. Oyun filan yok. Var mı böyle sorun yaşayan

• cakirtr C kullanıcısına yanıt
    Benim de çok yavaşladı. Bazen rehberde aradığım kişinin ismini yazıyorum. Bir kaç saniye sonra buluyor. Normalde çeyrek saniyede bulması lazım. Android 7.1.1 için 2gb ram yetersiz mi kalıyor acaba? Keşke Android 6ya dönebilsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazozu kaşıkla açan adam -- 28 Şubat 2018; 4:31:44 >
  • 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.