Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
62
Favori
256.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefonun arka camında küçük bi çatlama oldu zannedersem anahtar şıkıştırdı. Tamirci yapabilirmi yoksa servisemi göndereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik dinlerken ses aniden kısılıyor ve kulaklık kablosu üzerindeki tuşlardan yükseltilemiyor.

Bu kadar ses kulağa zarar verirmiş.

Sana ne kardeşim.

Kulak benim, müzik benim.

Çözüm var mı arkadaşlar?

• Telefonun kamerası foto video çekmiyo odak problemi var. Dışarıda ekran değişimi yaptırdığım için teleservis onarım yapmadı. Yapabilecek varmı aramızda. Saygılar telefonunu satmak isteyen varsa talibim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gingobil_109 -- 7 Kasım 2017; 23:21:50 >
  • ramazannazmiye R kullanıcısına yanıt
    Servise gönder hiç düşünme dışarıda yaptığın en ufak bi işlem ileride ağır sorun olduğunda servisin kabul etmeme sebebi

• abiler kardeşler hele bi yardım edin.

iphone 6 kullanıyorum 2.5 senedir. cihazımdan çok memnundum fakat yeni güncelleme gelene kadar. telefon bildiğiniz t20'ye döndü. pcden temiz kurulum yapmama rağmen deli gibi kasıyor cihaz. üstüne günde 3 defa şarj ediyorum ve ses çipi bozuldu(telefon görüşmesi yapamıyorum).

yıllardır ios sistemine alışmış olan biri bu cihazla yapabilir mi ?

android ekosistemini bilmiyor değilim. t20, nexus 5 tarzı cihazlar kullanmıştım. ikinci elde 1000 liraya daha 1.5 sene garantlisi z5 compact buldum alınır mı sizce? Şimdi yeni bir telefona 3000 lira verecek durumum yok.

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • bu arada benim telefonu geçen hafta cuma günü pilden dolayı elden ankara arvato teleservice garantiye vermiştim, pazartesi gününe pili değiştirmişler. salı günü teslim aldım ve çok şükür hiçbir ücret istemediler. arka cam kapağı açmak için iki yerden çerçeve kenarında ufak soyulma olmuş, normaldir sanırım. bu süreçte tek yaşadığım sıkıntı yedek telefon olarak verdikleri e3' tü. z5 compact canmış.

şimdilik tek endişem arka kapak açılıp pil değişiminden dolayı su geçirmezlik özelliğinde sorun çıkma ihtimali. özen göstererek kullanırım, daha bi özen göstermem gerekecek sanırım.
  • 1000 liraya alınabilir bence ben ikinci elini 900 e aldım 5 ay fslan garantisi var güzel bi telefon performansı ve pil ömrü gsyet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: maxmania

bu arada benim telefonu geçen hafta cuma günü pilden dolayı elden ankara arvato teleservice garantiye vermiştim, pazartesi gününe pili değiştirmişler. salı günü teslim aldım ve çok şükür hiçbir ücret istemediler. arka cam kapağı açmak için iki yerden çerçeve kenarında ufak soyulma olmuş, normaldir sanırım. bu süreçte tek yaşadığım sıkıntı yedek telefon olarak verdikleri e3' tü. z5 compact canmış.

şimdilik tek endişem arka kapak açılıp pil değişiminden dolayı su geçirmezlik özelliğinde sorun çıkma ihtimali. özen göstererek kullanırım, daha bi özen göstermem gerekecek sanırım.

Birden kapanıyor muydu sorunu neydi

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    aşırı ısınmaya bağlı olarak pilde şişme ve performansta düşme olmuştu. servis menüsünde de pil kapasitesinin yarı yarıya azaldığını gösteriyordu. üstüne üstlük pil kalibrasyonu da kafayı yemişti, 1-2 saat içinde telefon kapanır hale gelmişti.
  • Telefonumu kvk dan hiçbirşey yapılmadan geri aldım. bana cihaz su geçirmiyor ama cihazın içi sıvılı deyip 2203 tl masraf çıkarmışlardı.Ben de teleservise mail attım. hemen dönüş yaptılar. bana ankaraya karşı ödemeli göndermemi söylediler. ben de ankara arvato teleservise kargoyla gönderdim. telefonum 2 günde yapıldı. ücretsiz kargolandı. bu kadar kısa süreceğini ummazdım. hiçbir ücret de almadılar. Telservice candır . telefonumun kasası değişmiş, anakartı değişmiş, hoparlörler düzelmiş. sıfır gibi oldu telefon. son güncellemeleri de yapmışlar. e daha ne olsun . Yalnız parmak izi menüsü kaybolmuş. daha önce de başıma gelmişti ama halletmiştim.şimdi unuttum nasıl yapıldığını. bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• Arkadaşlar tel yazarken sapıtıyor, abuk subuk kafasına göre yazıyor.açıp kapatınca düzeliyor.başına gelen varmı acaba.

• Arkadaşlar Merhaba...

Telefonum normal şarj aletinden ara sıra şarj almamaya başladı, bilgisayardan sorunsuz şarj edebiliyorum. Sebebi nedir sizce?

Bir de; Şarj aleti olarak UCH 10 mu, UCH 12 mi daha iyi? Tavsiyeniz nedir?
  • 3 GB Ram'a Geçselerde Rahatlasam Artık
  • System32Deleted kullanıcısına yanıt
    derken neyi kastettin?
  • murettep kullanıcısına yanıt
    Durum bu hocam. Şubatta garanti bitiyor, bitmeden son kez batarya değişimi isteyelim en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

Durum bu hocam. Şubatta garanti bitiyor, bitmeden son kez batarya değişimi isteyelim en iyisi

Daha önce batarya değişimi isteyenlerin yorumlarını duysak iyi olur, arkadaşlar servis sonrası telefonun su geçirmezlik durumu ne oluyor, bir arkadaş da ankara teleservice'te batarya değişim için gönderdiğini, arka tarafta kanırtma izleri olduğunu söylemiş, ciddi büyüklükte izler mi?

• Gerekli aparat olsa kendim değiştirebilirim daha önce z3 söküp kapatmıştım. İhtiyaç oşursa garanti de bitti kimseye emanet etmek istemem cihazı çünkü su geçirmesin diye aldım özellikle. Önceki telefonumun bozulma sebebi de su olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

Daha 2230 mah görünüyor fazla kapasite ölmemiş ama neden kırmızıyla kötü durumda diyor onu anlamadım dememesi lazım bende 2401 good diyor benimkide mi yolcu acaba neye göre değerlendiriyor ki batarya ömrünü

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Kapasite 2250'nin altına gelince Bad uyarısı veriyor sanırım. State of healt durumu, her batarya kalibrasyonunda farklı gözüküyor. Bende bazen 2300'lü bazen 2200'lü oluyor, bazen bad bazen good yazıyor.
  • murettep kullanıcısına yanıt
    Bad yazınca bataryayı degıstırmek mı gerekır 2200 az bı deger degıl kı

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.