Şimdi Ara

Sony Xperia Z5 inceleme videosu 'Tüm detaylarıyla mercek altında' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: subutay3838

Arkadaşlar letv one max 64 GB versiyonunu almayi çok istiyorum bu ay ancak fiyat + pasaport kaydi ile birlikte 2000 TL yi geçiyor.5-6 ay daha bekleyip z5 ultra mi akşam karar siz kaldim.düşünceleriniz nedir bu konuda,tsk

z5ultra daha iyi tabiki.tercih ve bütçe meselesi.z5ultra 4K ekranla ve son model donanımla geleceği için 3000tl'den gibi girecektir.
  • Sony kalitesi bir baskadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

camera inceleme sitenlerinden Dxomark z5 i 87 puan ile 1. sıraya yerleştirmiş

http://www.dxomark.com/Mobiles/Sony-Xperia-Z5-Mobile-review-Best-mobile-photo-video-scores-to-date

özellikle video stabilizasyon da 93 puan alarak rakiplerinde ois olmasına rağmen rekor kırıp onları geçmiş, bildiğim kadarı ile optik bir stabilizasyon yok z5 de steadyshoot var sadece

sony yazılımla titreşim engelliyor,OIS donanımı yok.z3 de titreşim konusunda OIS'li s6 ve g4'le başabaştı.z5'te bunu bir adım daha ileri taşımışlar.OIS koymamalarının başlıca sebebi kamera çıkıntısı.ayrıca yazılımla da aynı işi görüyorlar.

yazılımla yapmanın bir dezavantjı var o da görüş açısının daralması.ama xperia için bu da sorun değil çünkü normal görüş açısı zaten diğer telefonlardan geniş.z3'ün 25mm,z5'in de 24mm diye hatırlıyorum.bu yüzden daralmış görüş açısı bile diğer rakiplerle aynı genişliği veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

quote:

http://www.dxomark.com/Mobiles/Sony-Xperia-Z5-Mobile-review-Best-mobile-photo-video-scores-to-date

özellikle video stabilizasyon da 93 puan alarak rakiplerinde ois olmasına rağmen rekor kırıp onları geçmiş, bildiğim kadarı ile optik bir stabilizasyon yok z5 de steadyshoot var sadece

sony yazılımla titreşim engelliyor,OIS donanımı yok.z3 de titreşim konusunda OIS'li s6 ve g4'le başabaştı.z5'te bunu bir adım daha ileri taşımışlar.OIS koymamalarının başlıca sebebi kamera çıkıntısı.ayrıca yazılımla da aynı işi görüyorlar.

yazılımla yapmanın bir dezavantjı var o da görüş açısının daralması.ama xperia için bu da sorun değil çünkü normal görüş açısı zaten diğer telefonlardan geniş.z3'ün 25mm,z5'in de 24mm diye hatırlıyorum.bu yüzden daralmış görüş açısı bile diğer rakiplerle aynı genişliği veriyor.

bilgiler için teşekkürler,

dediğiniz gibi yazılımla başa baş yapıyor zaten, yok yere kamerayı çıkıntılı yapıp cihazın şeklini bozmaya gerek yok

birde 5x clear zoom olayı var z5 de örnek fotolarda optik zoom a yakın performans veriyor

tek eksikleri sadece sony için değil genel olarak tüm markalar, xenon flash koyamamaları, xenon tüpünü bu kadar ince telefonlara sığdıramıyorlar sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

quote:

bilgiler için teşekkürler,

dediğiniz gibi yazılımla başa baş yapıyor zaten, yok yere kamerayı çıkıntılı yapıp cihazın şeklini bozmaya gerek yok

birde 5x clear zoom olayı var z5 de örnek fotolarda optik zoom a yakın performans veriyor

tek eksikleri sadece sony için değil genel olarak tüm markalar, xenon flash koyamamaları, xenon tüpünü bu kadar ince telefonlara sığdıramıyorlar sanırım

xenon olmaması kötü evet ama telefonlarda kimse uygulamıyor artık.led onun yerini tutamıyor

• sony bu cerceve sacmaligini devam ettirdigi surece musteri kazanamaz ustelik 6 ayda bir model cikarirken 3 aya indi neredeyse isinma sorununa care bulmasi gereken yerde daha cok isiniyor artik m4 aqua zaten tam bir fiyasko oldu simarikligin bu kadari olmaz.Kendisi isinirken bizleri sogutuyor..

• bu risk niye erdi abi :D
    http://i.imgbox.com/55MCkE7y.png

• Ben z10 u bekliyorum.

Sony 6 ayda bir telefon çıkarttıkça sony almayalım. Hadlerini bilsinler. 1 kere aldım 1 daha almam

• yorumlara biraz baktımda hayret ettim.sony 3100 tl ye satılan iphonedan veya note5 ler samsung s6 lardan ne kadar geride kalmışda bu kadar küçümsenmiş anlayamadım adam samsung işlemci koyar yetmedi çük kadar 16 gb hafıza koyar millet peşinden koşar. birde kasası kalın diyenler var bir zamanlar hayranlıkla baktıgınız tüm zamanların en iyi telefonu dediğiniz iphone 5s bundan dahamı inceydi ki sonradan ince yaptıklarınıda gördük millet yamulur korkusuyla cebine koyamıyor.
    sony z5 e övgü yağdırmıyorum . ama tarafsız gözle bakmak gerek . sony piyasadaki üst segment telefonlara eşdeğer bir telefon çıkarmış. pahalımı evet pahalı ama ama apple daha pahalı . samsung note 5 i veya s6 edge yi bedavaya vermiyor.

• Sony yapmış.. Kısacası bu. Olumsuz eleştirenler samsung ve apple fanları. Fanatikliğe gerek yok. Birincisi sony telefonları kamera konusunda en geniş açıyı sunuyor. İkincisi daha snp810 kullanmayanlar ısınıyor diye suçluyorlar kaldı ki telefonlara fan takmak mümkün değil ısınması olağan bu kroniktir hatta ince telefonlarda daha belirgindir, çerçevesi z1 kadar göze batmıyor kaldıki z1 hala perf olarak s6 yada m9 la yarışabilir, hatta g3 ten perf olarak çok daha iyidir. Kaldıki biz z5 ten bahsediyoruz... Eski apple kullanıcıları yeni android kullanocıları perf ve bağlantı özellikleri olarak appleye eşdeğer bir telefon alıcak. Batarya ömrü konusunda sony herzaman iondan sonra üst sıralarda, sony yi diğer android bandındaki sıradanlıklarla karıştırmayın

Güncelleme

Kamera

Ekran

Batarya

Arayüz

Perf

Kablolu ve kablosuz bağlantılar

Tasarım

Hizmet yani satıp benden çıktı artık demiyor her konıda memnun kalırsınız ben z2 kullanıyorum ve hala s6 yla yan yana koydığımda s6 oyuncak gibi duruyor... Ve bakır ve aştın renkleri çok şık

• ekran boyutunu beğendim olması gereken boyda olmuş android alacak olsaydım z5'i iyice incelerdim 1 2 aya muhtemelen 1900e tr garantiliside bulunur
  • hem performans hem tasarım hem sağlamlık ve suya dayanıklılık hem de uzun pil ömrü olarak piyasayada tek ve rakipsiz olan compact serisi dışında alınacak modelin yok sony....Ama compact da harika iş çıkarıyorsun hakkını verelim...

• güzel olmuş..

• ikibinlerin dörtbinlerin havalarda uçuştuğu bir dönemde adama sormazlarmı telefonlardaki batarya olayı nedir yahu diye 20 sene öncekilerdede batarya vardı 20 sene sonrakilerdede var kaç para verirsen ver o kablo o telefona girmek zorunda güneş enerjisi ile çalışmayan ve şarz derdine son vermeyen model olduktan neyin tartışmasını yapıyorsunuz?adam güneş enerjisini depolayan sırt çantası yapmış 500 TL'ye satıyor siz yok kasıyormuş yok ekranı şöyleymiş yok snapdragonmuş kılmış yünmüş derdindesiniz.Bu tuzağa düşmekten vazgeçin artık.

• Sony Xperia serisi zaten harika Z5 daha başka olmuş hakkını vermek lazım
  • Z1 ve z2 kullandım simdi z5 kullanıyorum mükemmel bir telefon farkı göreceksiniz rakipsiz diorum otomatik cemara düzeltilmiş 23 m cekiyor manuel e almana gerek kalmıyor. hız da performans da süper cok şık bir telefon yeşilini aldım. Sim kartla hafıza kartı aynı bölümde oda güzel olmus alacaklara tavsiye ediorum. Ve iphone nin adı var. Z5 le kıyaslanamaz. Kamera bataryası hızı süper ve görünüm olarak cok iyi daha ne lazım :) geri kalan özellikleri belli zaten. nazar değmez insallah :))

• İPhone 6 kullanıcı olarak bu mesajı yazıyorum sizlere 2. Telefonum olarak z5 i yada biraz daha bekleyip z6 almayı düşünüyorum kamera olarak şüphem yok arkadaşların yorumları beni de Sony ailesine dahil etme düşüncesine sevk etti sıra da sadece telefonu almak kaldı geriye

• 2 aydır Z5 kullanıyorum. Şarj konusunda problemlerim var. Mesela şuan şarjda ve 3 dakika içinde şarjı %3 düştü. Yeniden başlattım ve %100 oldu. Şuan da 99 oldu. Şarjdayken şarjı düşüyor. Normal mi bu durum :( Prizle alakalı bir durum olabilir mi? Önerisi olan yazabilir mi :(

• 2 aydır Z5 kullanıyorum. Şarj konusunda problemlerim var. Mesela şuan şarjda ve 3 dakika içinde şarjı %3 düştü. Yeniden başlattım ve %100 oldu. Şuan da 99 oldu. Şarjdayken şarjı düşüyor. Normal mi bu durum :( Prizle alakalı bir durum olabilir mi? Önerisi olan yazabilir mi :(

• Ben de z1 de yaşadım aynı sorunu.Defalarca servise gitti, en sonunda batarya değişti de sorundan kurtuldum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.