Şimdi Ara

Sony Xperia Z5 inceleme videosu 'Tüm detaylarıyla mercek altında' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ARKADAŞLAR SAMSUNG GALAXY S6 EDGE Mİ YOKSA BU MU .

Sony Z5 takip edip almaya niyetlenen biri olarak üzülerek söylüyorum ki S6 Edge bu yılın telefonudur diyorum açık ara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicat.As

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ARKADAŞLAR SAMSUNG GALAXY S6 EDGE Mİ YOKSA BU MU .

kendi secimin ama ben s6 edge diyorum

Edge de hafıza genişlemesi yok.Z5 in kac gb a kadar destek verdiğini gsmarena dan kontrol edebilirsiniz.
  • Abi bu nasıl bir parmak izi tanımlama arayüzüdür;
    -Hadi başlayalım
    -Güzel, tekrar dokun
    -Harika devam et...
    -Bravo
    -Harika gidiyor...
    -Devam et!
    -İyi iş...
    -Güzel, devam et!
    -Bitmek üzere
    -Az kaldı
    -Biraz daha
    -Az kaldı...
    Yorum yapmayacağım, ama yapmış oldum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

Abi bu nasıl bir parmak izi tanımlama arayüzüdür;
    -Hadi başlayalım
    -Güzel, tekrar dokun
    -Harika devam et...
    -Bravo
    -Harika gidiyor...
    -Devam et!
    -İyi iş...
    -Güzel, devam et!
    -Bitmek üzere
    -Az kaldı
    -Biraz daha
    -Az kaldı...
    Yorum yapmayacağım, ama yapmış oldum :)

Senin için fesatmış ne sandın :D,Şaka şaka bende öyle sandım :D

• arkanızdan atlı kovalıyor ya! az yavaş 2 sene sonra z10 çıkar :D

• Gercekten guzel bi cihaz ama sd810... azicik daha beklemek ve yeni telefonumda sd820 gormek isterim eger samsung SoC kalitesini bir yerlere tasimaz ve SD kart ve saglam pil konusundaki yanlisindan donmezse. Bu senenin telefonu s6 dir bence (simdiye kadar tabii ki) ama pil ve sd kart yuzunden onu da alamiyorum. Bu cihazi 2/3 ay daha bekleyip sd820 ile cikarsalardi keske. Bu arada compact da cok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SERDARbdrm

Gercekten guzel bi cihaz ama sd810... azicik daha beklemek ve yeni telefonumda sd820 gormek isterim eger samsung SoC kalitesini bir yerlere tasimaz ve SD kart ve saglam pil konusundaki yanlisindan donmezse. Bu senenin telefonu s6 dir bence (simdiye kadar tabii ki) ama pil ve sd kart yuzunden onu da alamiyorum. Bu cihazi 2/3 ay daha bekleyip sd820 ile cikarsalardi keske. Bu arada compact da cok iyi.

Hocam maalesef SD 820'yi telefonlarda görmemize en az 5 ay var. 2016 Mart gibi olacak deniyor.
  • İnceleme Sony flat ofiste gerçekleştirilmiş sanırım :)

• Çerçeve kalın oldukdan sonra gerisi hikaye

• z5c gelsin alırım diyordum ama 810 ile gelmesi z6c yi beklememe sebep olacak. n4 ü iki sene daha kullanırım bu gidişle.
  • İnce çerçeve diye gidip lg samsung alanların yarısı ekranı kırıp servislerde bekliyor.
    Bana göre sony nin çerçeveler ideal daha da inceltirse nereden tutacaksın her konu altında çerçeve diye ağlayanlar?.
    Sd810 ısınıyor diye papağan gibi tekrarlayanlar var şuan sd820 olmadığına göre ne kullanacaklardı?
    Adamlar sd810 ısınıyor diye çift soğutma kullanmışlar ve sorunu çözmüşler gibi gözüküyor.
    Isınma diye ağlayanlar hiç apple cihaz kullandılar mı acaba?,şuan elimdeki 5s wifi la bile ısınıyor.
  • Abi ne ara Z4 çıktı ? :D Sony biraz hızlı gidiyor bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

İnce çerçeve diye gidip lg samsung alanların yarısı ekranı kırıp servislerde bekliyor.
    Bana göre sony nin çerçeveler ideal daha da inceltirse nereden tutacaksın her konu altında çerçeve diye ağlayanlar?.
    Sd810 ısınıyor diye papağan gibi tekrarlayanlar var şuan sd820 olmadığına göre ne kullanacaklardı?
    Adamlar sd810 ısınıyor diye çift soğutma kullanmışlar ve sorunu çözmüşler gibi gözüküyor.
    Isınma diye ağlayanlar hiç apple cihaz kullandılar mı acaba?,şuan elimdeki 5s wifi la bile ısınıyor.

Şimdi her telefon ısınıyor ama mesela benim elimdeki g2 ısınınca öyle kasıyor ki ekran iyice kararıyor klavye bile 3-4 saniyede açılır hale geliyor telefon kullanılmaz hale geliyor iphone da performansda sıkıntı olmuyor

• Resim örneklerini orjinal halinde gösteren bi arayüz koyun artık mobile, 240x135 nedir..

• kayda değer çok önemli bi gelişme var z3 de su alma sorunu var çok fazla şikayet var birisi de benim. z5 de telefonun kalınlığı artmış ve ağırlığı da. galiba bununla ilgili bişeyler yapmışlar : bana sorarsanız almayın derim çünkü telefonum su geçirdi havuz da servise gönderdim ve rapor da tuzlu su dediler yapmadılar. mahkemeye başvurcam ama yinede param boşuna gidecek gibi çünkü ben ilk değilim başkaları da yaşamış ve sonuç hüsran paralar çöpe :)

• umarum s810 ile s820 arasında performans açısında çok fark yoktur, bir 6 ay daha beklemek istemiyorum

• şu ekran boyuta daha iyi oranlanmalı artık, dokunmatik tuşlar da bir değişmedi gitti. tasarımın iyi yanları oval olmaması ve ince görünmesi. bence bu da olmamış. onca parayı snapdragon 810 işlemciye gömmemeli. samsung işlemcileri daha başarılı, onlar da pili sabitlediler sd kartı kaldırdılar ve iyice bayan TW arayüzüne aynen devam ediyorlar. adam akıllı android telefon çıkmıyor arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

şu ekran boyuta daha iyi oranlanmalı artık, dokunmatik tuşlar da bir değişmedi gitti. tasarımın iyi yanları oval olmaması ve ince görünmesi. bence bu da olmamış. onca parayı snapdragon 810 işlemciye gömmemeli. samsung işlemcileri daha başarılı, onlar da pili sabitlediler sd kartı kaldırdılar ve iyice bayan TW arayüzüne aynen devam ediyorlar. adam akıllı android telefon çıkmıyor arkadaş...

Ekran oranlarini defalarca yazdigimdan tekrar listelemeye usendim.sony ekran kasa orani olarak lg'den sonra en yuksek oranlara sahip.ustelik stereo hoparlorler ve su gecirmezlige ragmen.

sanal tus bugun samsung disinda tum markalarda standart oldu.iyidir kotudur tartismiyorum ama piyasa bu yonde gidiyor yapacak bisey yok.

Samsung islemci olarak s7'de s820 kullanacak exynos degil.s6 ciktigi donemde ilk nesil s810'lar isiniyordu dogru.bu secim dogruydu ama son seri s810'larda ve s820'de sorunlar giderildi.genelleme yapmak cok dogru degil.s820 ise ocak-subat'tan once seri uretime hazir olmayacagi icin sony yeni nesil s810 kullandi.su an piyasadaki en iyi secim bu.s820 ise 2016'da 6" ekranli z5 ultra'da kullanilabilir deniyor.

Sony en azindan suya dayaniklilik,fm radyo ve sd kart desteginden vazgecmedi.ayrica samsung gibi pili ufaltmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 28 Eylül 2015; 17:59:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aycibin A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar letv one max 64 GB versiyonunu almayi çok istiyorum bu ay ancak fiyat + pasaport kaydi ile birlikte 2000 TL yi geçiyor.5-6 ay daha bekleyip z5 ultra mi akşam karar siz kaldim.düşünceleriniz nedir bu konuda,tsk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • camera inceleme sitenlerinden Dxomark z5 i 87 puan ile 1. sıraya yerleştirmiş

http://www.dxomark.com/Mobiles/Sony-Xperia-Z5-Mobile-review-Best-mobile-photo-video-scores-to-date

özellikle video stabilizasyon da 93 puan alarak rakiplerinde ois olmasına rağmen rekor kırıp onları geçmiş, bildiğim kadarı ile optik bir stabilizasyon yok z5 de steadyshoot var sadece
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.