Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
70
Favori
230.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DonanımHaberin Sony Mobile Türkiye müdürü ile konuşması var. Fiyat 2799 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix506

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

O değil Z4 çıkmadan Z5 nasıl çıkıyor? Sony'i anlamak güç.

Japonlarda 4 rakamı uğursuz olarak kabul edilir o yüzde 4 çıkmadı z3 plus çıktı

Skolastik düşünce yıkılalı asırlar geçti.

Dediğiniz şey, bugün Avrupa'da birçok otel, lokanta ve iş yerlerinde 13 rakamının uğursuzluğuna inanılıp kullanılmaması gibi.

• iayksl İ kullanıcısına yanıt
    z5 in indirim takviminde ilk indirimi gerçekleşecektir rakipleri çok sert bir fiyat ile satılıyor v10 çıktı z5 ten bir hayli üstün s6 2k dan ucuza bulunuyor ki bu sefer sonynin fazla üstünlüğü yok ve fiyat fazlalığı var z5p 3bine ve fazlasına çıkarsa topuğuna değil kafasına sıkmış olur ki bu kadar zaman geçiktiler ve çok uzun bi süre önce fiyat açıkladılar açıklamasalar belki ama z5p çıkar ve satamaz 2yıl sonra 1000 tleye satılır z ultra gibi benim şahsi öngörüm z5 2.200 tlye satılıcak aralıkta zp de 2500 e .. çünkü şuan bile v10 vodafone ile taahütlü 2400 tl ye satılıyor ki bu lg hemen hemen her ay fiyar düşer..
    ben 3000 tlye almam z5p yi bu kadar bekledik kazık yedik bi daha kazık yemem muhtelen 6s alırım ios öğrenirim (ülkemde bu marka cihazlar ucuz yapılıp pahalı satılan bi mal nasılsa değerinide kaybetmiyor belki ilerde z6 olur marttada çıkar zaten garanti...) şarjı da artık sonynin yarı yarı düştü hemen hemen aynı süre verir diyolar ama emin olamıyorum apple bu pil yokki cihazda z5p batarya boşalma problemi var diye duyuyorum ki inşallah yoktur 3:40 dk falan ekran süresi gördüm nette.. umarım 4 saati rahat görür saygılar... not sdn de yazan fiyatlar lansmandan bi gün önce diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iayksl -- 27 Kasım 2015; 18:32:27 >

• Merhaba..
    Z5 premium fiyatı 2799 lira olacak.Sony çalışanı olduğumu belirtmek isterim.

İyi forumlar.
    Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: c.arda

Merhaba..
    Z5 premium fiyatı 2799 lira olacak.Sony çalışanı olduğumu belirtmek isterim.

İyi forumlar.
    Saygılarımla...

Xperia Z5 ve Z5 Compact fiyatı da düşecek mi Z5 PREMİUM çıktığında?

Peşin parayla indirim yapıyor musunuz? Bursa sony center indirim yapıyordu da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 28 Kasım 2015; 1:43:39 >
  • matrix506 kullanıcısına yanıt
    Bi süre fiyatlar sabit kalır teknosaya gelirseniz eğer gördüğünüz fiyattan alabilirsiniz fiyat isteme olarak. Ben teknosa da sony personeli olarak görev yapmaktayım.

Saygılarımla...

• c.arda C kullanıcısına yanıt
    net çıkış tarihi belli mi acaba?

• cmlakgndz C kullanıcısına yanıt
    Malesef. Aralık ortası bekleniyor.

İyi forumlar.
    Saygılarımla...

• c.arda C kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler

• Çıktığı gün siyah rengini alacağım :)
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    güzel tercih krom alacagım ama acaba siyah mı alsam diye kararsızım krom parmak izinden dolayı pek can sıkıcı olabilir diye düşünüyorum mat filmle nasıl durur bilemiyorum iki renk pek hoşuma gitmiyordu z serisinde hatta tüm telefonlarda tek renk hoşuma gidiyor ... z1 in siyahını almak için 1 hafta beklemiştim ama krom baya şık olmuş
  • Gerldiği gibi siyahını alacağım. 4s'i bırakma vakti geldi çoktan.
  • gel artık iki gözümün çiçeği gel beee
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakayatk

gel artık iki gözümün çiçeği gel beee

ürün satışta bir çok syon center'a gelmiş netten satışlarda başladı herkes hayrını görsün ben beklemekten sıkılıp 6s plus 64 lük aldığım için ::) uzaktan izleyeceğim sizleri
  • Beyler ürün satışta fiyat 2799 tl
    https://www.hepsisony.com/
    SONY CENTER - Türkiye'nin İlk Sony Center Merkezi - Sony Premium Seller - Hepsisony.com
    http://www.hepsisony.com/?urun-7730-sony-xperia-z5-premium-i-krom

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Sony centeri aradım bugün yarın bekliyoruz dedi gözlerim yerinden fırlayacak gibi oldu :) 1.5 aydır sabrediyorum hocam bildiğiniz gibi değil, xperia z kullanıcısıydım o telide anneme vermiş bulundum birkere turkcell t50 var allah düşman başına vermesin o derece eziyet çekiyorum :) iphone 6 var kullandım 1 hafta süper hızlı manyak birşey ama ilk 3 gün öyleydi sonra alışınca çok sıradan geldi hatta apk kurmak canmış hocam herşey para iosda
  • 2 aydır bekliyorum hayırlısı olsun haftaya bende alırım inşallah sizide beklerim hocam kararınız geçerli ise
    birde arkadaşlar cihazı incelemden incelemiş gibi davranmayalım lütfen alacak insanlara gerçekçi yorumlarınızı yazın teşekkürler 3g tam ışık (oto) ekran süresini çok merak ediyorum yarın akşama inşallah birisi ekler.... umarım sabrın sonu selamet olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Beyler ürün satışta fiyat 2799 tl
    http://www.hepsisony.com/?urun-7730-sony-xperia-z5-premium-i-krom

İphone 6 plus kullanıyorum z5 premiuma geçmeyi planlıyorum ileriki zamanlarda 5 6 ay sonra fiyat 2500 seviyelerine inermi sizce?

• Aranızda cihazı kullanan varmı?

• 6 ay sonra alma derim işlemcisi o zaman kötü olacağını ( piyasadaki olacak olan işlemcilerden ki şuan 3. sırada işlemci a9x ve samsung 7serisinden sonra geliyor genel manada ) varsayıyorum fiyat olarak düşer 300 lira ama halefi z6 ülkemize gelmiş olacaktır ve fiyatı öngörüme göre 2800 tl civarı olacaktır dövizde artış olmadığını düşünürsek ve sony ara telefonlarda(ultra ve compact gibi) fiyat indirimi sevmiyor z6 ekranıda 4k olacağını kestiremiyorum pek ama 4k ekran hakkında düşüncem zihinlerde pek olumlu etki bırakmaycak 810 platformu güç bazında çok akım çeken bir mimarı ... fhd den 4k ya istek doğrusunda geçiş yapan ekran düşüncesi mükemmel ötesi... piyasaki 2k ekranlara garezim yok samsung ve lg nin ekranları belli özellikle lg şarj konusunda ekran çözünürlüğü yüzünden bayağı geriye gitti
    iyi kötü yönlerine razı isen al derim unutma ki maddi olarak apple ürünleri gibi ülkemde değerleri sabit kalmıyor ve artmıyor android tabanlı telefonlar gibi benim genel mantığım şudur fiyat olarak (lg konusunda haklı olabilirsin gflex2 ve g4 ün fiyatı aşırı düştü çabuk ucuzluyor beklemek mantıklı olabilir bu markada ) cihazı alırsın düşen parayıda kulladığın zamana sayarsın ben bazen takıntılılı olabiliyorum güncel olmasında aldığım üründe ... zamanında 2300 gibi bir fiyata z1 aldığım ve son bir aya kadar kullandım servise gönderdim 500 tl gibi masraf çıktı mantıklı olarakta yaptırmadım yakın zaman kadar satılıyordu 1000 tlye şuan piyasada yok ve 1000 tlye satılırkende şuan alsam diye düşüncem olmadı ama bazende sıkıldığım oldu telefondan satmak istegimde zamanında 5s 32gbden 100 tl fazla paraya aldığım telefon 4s parasına anca ikinci el parası ediyordu. sonynin ayrıcalıkları vardır iyi ve kötü katlanmak istersen al derim yakın zamanda

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.