Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
70
Favori
230.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aldım hocam
  • cmlakgndz C kullanıcısına yanıt
    deneyimlerinizi bekliyoruz hocam özellikle ekran süresi ses kalitesi ve düzeyini
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlakgndz

aldım hocam

hayırlı olsun, darısı başımıza :D
  • Merhaba arkadaşlar ben uzun süredir takip ediyorum ürünün çıkmasını bekliyorum. Fakat benim bir sorum var. Takip eden arkadaşlar biliyordur daha önce Sony Xperia C5 ultrada Siyah Beyaz ve Yeşil renklerinde farklı ekranlar kullanmış ve bu ekranlar arasında ciddi bir kalite farkı olmuştu. Bu durumu bizzat cihazları yan yana koyarak incelemiş ve farkı görmüştüm. Bu konu yine aynı şekilde işlenmişti. "Innolux LCM" "Truly LCM" olmak üzere iki ekran kullanmıştı.
    ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| http://forum.donanimhaber.com/m_110086861/tm.htm

Xperia Z5 premium'u incelerkende fark ettim ki renklere göre ekranlarda farklılık gördüm. Erdi beyin Sony Xperia Z5 serisi hakkında her şey "Global müdür ile özel röportaj" başlığı altında ki
    Donanım Haberyoutube
    Sony Xperia Z5 serisi hakkında her şey "Global müdür ile özel röportaj"
    https://www.youtube.com/watch?v=0Lrryy3vC-U
    linkindeki videonun tam olarak "3.51" sn üç renkte yan yana açık bir şekilde gösterilmiş dikkatlice bakarsanız siyah olan renk bariz şekide sarımtırak görünüyor. Gold ve chrome renkleri ise aynı beyazlıkta göze daha hoş gelen bir şekilde görünüyor. Sizce Sony yine faklı renklerde farklı ekranlar kullanmış olabilir mi? Renklerde hangi marka ekranlar kullanılmış bilen var mı? Ürünü satın alan arkaşlar rica etsem arama ekranına * # * # 7378423 # * # * yazarak servis menüsüne girerek bize ekranın marka modeli hakkında bilgi verebilir mi?

• MesutBY kullanıcısına yanıt
    daha iyisi sizin olsun diyecem de şuan benim için en iyi telefon bu :)
    şuan telefonu kullanıyor musunuz ? yoksa sipariş ettinizde gelcek mi
  • fiyat olarak sahibinden de bursadan bir telefoncuda distribütör garantili 2.5 civarinda gördüm telefonu acaba sonycenterdan falan aldigimizda garanti kvk falanmi oluyor fiyat farki o sebebdenmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlakgndz

daha iyisi sizin olsun diyecem de şuan benim için en iyi telefon bu :)

mbasoguz isimli arkadaşın dediği arama ekranına * # * # 7378423 # * # * yazıp ekranın marka modeli bilgilerini paylaşabilir misiniz?
    Çok bilmem ben onları ama biraz daha açarsanız dediğiniz şeyi yaparım.
    sadece arama ekranında * # * # 7378423 # * # * tuşlayın ve gelen ekranda ekranın marka modelini buraya yazın, bu kadar
  • iayksl İ kullanıcısına yanıt
    şuan elimde fotoğraf yüklemeye çalıştım kutu içeriği için ama yükleyemedim :(
    Merhaba normal birisini aradığınız ekrana gelip * # * # 7378423 # * # * yazdığınızda karşınıza servis menüsü gelecek burada service info bölümünden display'a girdiğinizde bilgiler burada bulunuyor. Daha sonra bu menüden geri tuşu ile sorunsuzca çıkabilirsiniz. Ayrıca service test bölümünden cihazınız da ölü piksel olup olmadığını da kontrol edebilirsiniz. Bu arada hangi rengi tercih ettiniz?
    dediğiniz yere giriyorum orada sadece model info diye bir yer var, orada da sadece E6853 yazıyor. Onun için soruyorum nerede bulacağımı söylerseniz eğer bakarım.
  • mbasoguz kullanıcısına yanıt
    service infoya girdiğimde display diye bir seçenek yok, service test kısmında var orada da sadece renkler geçiş yapıyor. ölü piksel yok çok şükür. Krom aldım.
    Öncelikle hayırlı olsun renk seçeneği güzel ben siyah olanı tercih edeceğim galiba. Peki aynı menü de touch panel firmware diye alan olması lazım aşağılara doğru olması lazım. Bu alanda da ekran bilgileri olması gerekiyor.
    öncelikle hayırlı olsun şarj aletinin üzerinde ne yazıyor uch 10 sa çok iyi olur ep serisi ise berbat kulaklık çıktımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbasoguz

Merhaba arkadaşlar ben uzun süredir takip ediyorum ürünün çıkmasını bekliyorum. Fakat benim bir sorum var. Takip eden arkadaşlar biliyordur daha önce Sony Xperia C5 ultrada Siyah Beyaz ve Yeşil renklerinde farklı ekranlar kullanmış ve bu ekranlar arasında ciddi bir kalite farkı olmuştu. Bu durumu bizzat cihazları yan yana koyarak incelemiş ve farkı görmüştüm. Bu konu yine aynı şekilde işlenmişti. "Innolux LCM" "Truly LCM" olmak üzere iki ekran kullanmıştı.
    ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| http://forum.donanimhaber.com/m_110086861/tm.htm

Xperia Z5 premium'u incelerkende fark ettim ki renklere göre ekranlarda farklılık gördüm. Erdi beyin Sony Xperia Z5 serisi hakkında her şey "Global müdür ile özel röportaj" başlığı altında kihttps://www.youtube.com/watch?v=0Lrryy3vC-U linkindeki videonun tam olarak "3.51" sn üç renkte yan yana açık bir şekilde gösterilmiş dikkatlice bakarsanız siyah olan renk bariz şekide sarımtırak görünüyor. Gold ve chrome renkleri ise aynı beyazlıkta göze daha hoş gelen bir şekilde görünüyor. Sizce Sony yine faklı renklerde farklı ekranlar kullanmış olabilir mi? Renklerde hangi marka ekranlar kullanılmış bilen var mı? Ürünü satın alan arkaşlar rica etsem arama ekranına * # * # 7378423 # * # * yazarak servis menüsüne girerek bize ekranın marka modeli hakkında bilgi verebilir mi?

Bahsettiğiniz bu olaya canlı canlı şahit oldum. Arkadaşımın z2 siyle benimkinin ekranları net bir şekilde farklıydı beyazlar onda daha sarımtıraktı. Ama bu olaya teknoloji siteleri pek değinmedi o zamanlar önemli bi konuydu aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mbasoguz kullanıcısına yanıt
    buraya fotoğraf nasıl yükleyebilirim söylerseniz eğer ben oraların ekran görüntüsünü alıp yükleyeyim buraya
  • iayksl İ kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, şarj aleti UCH10, kulaklık ise MH750.
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınızın telefonunun rengi farklı mıydı? Genelde farklı renklerde farklı ekranlar kullanılıyor. Benim içinde çok önemli bir konu sonuçta az paralar verip almıyoruz cihazları.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.