Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
70
Favori
230.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevapla seçeneğinden sonra resimlerin olduğun dosyayı cevap verme ekranında bulunan resim eklemek için tıklayın bölümünü tıklayarak resimleri seçebilir ve albüm şeklinde göster şeçeneği ile resimlerinizi yükleyebilirsiniz.
  • cmlakgndz C kullanıcısına yanıt
    Sevindim şarj aletine 80 liradan kurtardı beni kulaklıkta bende var z1den miras kaldı orta düzey güzel kulaklık başka ülkelerde genelde çıkmıyor du

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Service info ekranı

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlakgndz -- 2 Aralık 2015; 16:10:23 >

aynen süper olmuş Frimware info içerisinde olabilir. Yada configuration içeriside display. Bunlardan birinde olmalı.
    size özel mesaj gönderdim lütfen dikkate alın
  • Eğer modelini arıyorsanız bulamazsınız servis menüsünde 5.0 ile pili bile kaldırdılar extra bi uygulama ile öğrenirsiniz benim bildiğim sadece sharp üretti bu paneli zaten gizemli idi 4K ekran 6 ay önce bi kod çıktı herkes palavra dedi basınç testi yapın o menüden pressure gibi bir şey olacak tı ona bakın artıyor mu diye değerler

Selam, son eklediğiniz fotoğraflarda yer alan IMEI numarasını gizlemenizi öneririm.
  • couldi C kullanıcısına yanıt
    Sildim ama hala görünüyor mu?
    Komple sildim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlakgndz -- 2 Aralık 2015; 16:28:44 >
    silinmiş sorun yok
  • Merhaba peki ekranın ne olduğunu nasıl öğreneceğiz? Gizemli ekran derken neyi kastettiniz biraz daha açar mısınız konuyu? Ekranın pressure desteği var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbasoguz -- 2 Aralık 2015; 16:37:49 >
  • iayksl İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba peki ekranın ne olduğunu nasıl öğreneceğiz? Gizemli ekran derken neyi kastettiniz biraz daha açar mısınız konuyu? Ekranın pressure desteği var mı?
  • mbasoguz kullanıcısına yanıt
    Cihazın çıkma sürecinde pek bilgi yoktu 4K ekran söylentilerinede pek inanan çıkmadı onu kastettim ekran basınca duyarlı değil telefonda basınç sensörü var z2 den beri kullanıyor sony
    Terminal emilatör kodları bilmiyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iayksl -- 2 Aralık 2015; 17:23:19 >
  • Android-Hilfe.de
    Sony verbaut verschieden Display-Panels? – Sony Xperia Z1 Compact Forum
    http://www.android-hilfe.de/sony-xperia-z1-compact-forum/533875-sony-verbaut-verschieden-display-panels-2.html

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    şu parmak izlerinin iğrençliği ne güzelmiş. Güle güle kullanın cihazları ama sakın ola parmağınızı kullanmayın
  • kutu içeriği
     ★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★
    Güzelmiş
    euroasi mı bu cihaz ilginç kutuya fazdan iki parça ürün koymuş usb takılıyor demi diğer kısıma
  • Sonunda çıktı cihaz, kullanıcı yorumlarını bekliyoruz.
    Hocam kaçıncı hafta üretimi ve kaçıncı revizyon altında yazıyormu? Bizimle paylaşrmısın

• iayksl İ kullanıcısına yanıt
    evet, SONY CENTER ürünü direkt olarak. Telefondan telefona transferler için koymuşlar o kabloyu OTG idi adı sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.