Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
70
Favori
230.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçıncı hafta üretimi bilmiyorum ama rev3
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlakgndz

Kaçıncı hafta üretimi bilmiyorum ama rev3

çok soru soruldu cevaplarınız için teşekkür :) ben de android sürümünü merak ettim?

ekran koruyucu yapıştırınca, nasıl görünüyor yansıma? kenarları çıkıntılı olması elinizi rahatsız ediyor mu?
  • Okuyor kullanıcısına yanıt
    Android 5.1.1 var şuan, ekran koruyucu yapıştırmadım henüz kısmetse yarın cam olanlardan arkalı önlü yapıştırcam. Çıkıntılar rahatsız etmiyor ama ele takılıyor. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbasoguz

Arkadaşınızın telefonunun rengi farklı mıydı? Genelde farklı renklerde farklı ekranlar kullanılıyor. Benim içinde çok önemli bir konu sonuçta az paralar verip almıyoruz cihazları.

Aynen ben de siyah var onda beyaz da beyaz olan başka bi arkadaşımın ekranıda benimkiyle aynı. Yani karmakarışık bir durum. Üretim tarihiyle de alakalı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Özellikle Z5 premium da sony yine iki gün kullanım süresi vaat ederse 4k ekranlı ilk telefon olarak gündeme gelecektir

Hocam cidden 2 gün gidiyormu batarya ?

6 plusım 5 saat zor gidiyor...?

Cihaz biraz ucuzlasa alıcam.

• Çıktı sonunda. Otg kablosu çıkmasıda iyi. Buna 200gb sd kart alırım mis gibi kullanırım. Depolama benim için tam bir nimet tüm gerekli dosyaları telefonda barındırmak isteyen bir tipim. Bilgisayarla iletişimimi kesecem yani :)

En ucun nereden alabilirim ürünü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix506

quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Size tavsiyem geçmeyin z5p gerçekten kaliteli cihaz fakat ip6 plus dan geçmeye değmez sabredip z6p bekleyin
    premium serisi compact gibi yılda bir üst modeli çıkıyor zaten sony de z serisini artık yılda bir tanıtacak
    Kimse yanlış anlamasın sony çok kaliteli cihazlar yapıyor ben sadece israf etmeye karşıyım gerek yok boş yere üreticileri zengin etmeye eski telefonun yetmiyor ise düşünmeden Z5 premium alınabilir fakat daha 1 yılını yeni doldurmuş hala rakibi çok az telefonlar verilip geçmeye değmez

değer asıl iphone değmez

fark ortada

45 DK 4K VİDEO KAYDI YAPABİLİYOR - SU GEÇİRMEZ - 4K EKRAN - 2 GÜN PİL ÖMRÜ

DAHA NE OLSUN

videonun başına ve 6:45 dk sına dikkat

İphone işimi görmüyor hocam yakın bir zamanda geçicem.

Z5 premiuma.

• telefon ısınıyormu hocam şarjı nasıl gidiyor
  • mbasoguz kullanıcısına yanıt
    Haklısınız farklı panel kullanmış olabilir ve ya Xperia kullandığınız için bilirsiniz ekran modları da farklı olabilir canlı ekran seçilince ya da xreality mod dediğiniz olay gerçekleşebilir en iyisi mağazada bakıp incelemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midnightmrt -- 3 Aralık 2015; 7:04:04 >
  • Tam olarak test etme imkanım olmadı fakat sanıyorum 1 günü rahat götürecek cihaz olmuştur ama yine de 6s plus dan fazla bir farkı olmaz şarj süresi anlamında

• aliss A kullanıcısına yanıt
    Isınma şikayetine ben pek rastlamadım şarj süresi fena değil bir compakt cihazları kadar olmasa da piyasadaki en iyilerinden

• hangi renk düşünüyorsun hocam krom a 3d film takınca( mat gibi oluyor üçgenler var şeffaf) nasıl olur acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iayksl -- 3 Aralık 2015; 7:44:23 >
  • Premium'a gecmeyi düşünüyorum kullanıcı yorumlarini detayli olarak da rica ediyorum. En onemlisi kamera ve sarj durumu birde 4K ekranın gorunumu nasil.

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Hafta sonunda teknosa yada diğer teknoloji mağazalarında bulabiliriz inşallah. Bulursak inceleriz. Isınıyor mu diye soran arkadaşlar bu cihaz için Snapdragon 810 revizyonlu halini üretti eskiden 20nm ile ürettiği işlemciyi şimdi 16nm ile üretti araştırdığım kadarı ile Z5 serisinde 16nm ile üretilen işlemci kullanıldı birde üzerine çift bakır boru soğutması ve bilgisayarlarımızda kullandığımız termik macun kullanıldı. Pek sorun olacağını sanmıyorum. Sony yaş tahtaya basmaz diye düşünüyorum. Bu arada hiç sony telefon satın almadım. LG G2 satın aldım en son LG den önce HTC kullanıyordum yani herhangi bir markaya fanboy olma gibi bir durumum söz konusu değil. Bence her marka dönem dönem iyi ürünler çıkartıyor örnek olarak benim için LG, G2 modeli efsaneydi fakat sonrasında G3 ve G4' ü malesef beğenmedim. Elbette bu benim için böyle beğenen arkadaşlarda olabilir. Bence şu an Z5 Serisi oldukça iyi bir yerde duruyor. Alınası cihazlar.

• Sanıyorum Z5 kullanıyorsunuz imzanızda resmi var
    Z5 ile Şarj durumunda çok az fark var kamera ise aynı

• ne kadar ekran süresi aldınız merak ettim 3g ile(nekadarı 3g ile) 5saat derseniz çok mutlu olacagım zannetmiyorum ama 5 saat olacağını umut işte
  • Yaklaşık 1 saat içinde bende cihazı almış olacağım inşallah krom renk

• bu kadar hızlı fiyatı çakılan cihaz görmedim

www.hepsiburada.com
    Sony Xperia Z5 Premium Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z5-premium-p-TELCEPSONXPZ5P-S

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

bu kadar hızlı fiyatı çakılan cihaz görmedim

şaşırdım neden böyle yapıyorlar? hepsiburada 2699'dan başlattı zaten de.. 2599 a güvendiğim bi siteydi, şimdi şüpheyle bakar oldum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okuyor

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

bu kadar hızlı fiyatı çakılan cihaz görmedim

şaşırdım neden böyle yapıyorlar? hepsiburada 2699'dan başlattı zaten de.. 2599 a güvendiğim bi siteydi, şimdi şüpheyle bakar oldum..

anlamak imkansız. aynı kazıgı z5 de yedim bir haftada 2500 lerden 2250 lere düşüverdi hemde sony garantili sonra allahtan iade Hakkı'm vardı iade ettim koyuldum z5p Yi beklemeye bekle Allah bekle gelmedi gitti dayanamadım iPhone 6s Plus 64 gold renk aldım 3850 ye cihaz şu an Hepsiburada da 3909 TL maşallah altın misali değer kazanıyor. fakat içimde z5p uhtesi kalmadı değil sony lerde çift hoparlör ve su geçirmezdim favori sevdiklerim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.