Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
70
Favori
230.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hemen hemen aynı sonuçlar çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşırı kullanımlarda z2 rahatlıkla 1 günü çıkarırken z3plus çıkaramıyor umarım bu cihaz bu konuda iyidirki değiştirmeye değssin
  • aliss A kullanıcısına yanıt
    bence z3+ varsa devam et ( ben z5p almadım halen bilmiyorum ama nasıl )
  • İyi günlerde kullanın. Kutu içeriğinden hızlı şarj cihazı çıkıyor mu?
  • Telefon 29 saat önce şarjdan çekildi.Oyun oynanmadı, internette sörf yapıldı açıkken, stamina kapalı, wifi devamlı açık.
     ★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★

• 6 plustan z5 premiuma geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlakgndz

Telefon 29 saat önce şarjdan çekildi.Oyun oynanmadı, internette sörf yapıldı açıkken, stamina kapalı, wifi devamlı açık.
     ★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★

Batarya oturunca 6 saate yakın olur diye tahmin ediyorum ekran süresi

• ultiMance kullanıcısına yanıt
    1 günü yoğun kullanımda rahatça çıkaracak sanırım, bana da o yeter :) bu şarj bitsinde biraz yoğun kullanımla deneyeceğim. Almayı düşünenlere yararlı olur belki.
  • Arkdaşlar telefonu alanlar kulaklık ses çıkışı, kamera deneyimlerini paylaşabilirler mi? ayrıca ekran nasıl çok önemli bu telefon için ekran. galerideki 4k vidyoyu izlerken ekran gerçekten farkını hissettiriyor mu yoksa 4k hikaye mi?
  • z6 serisş antuta< çıkmış düşünceler nedir 5 model varmış
  • quote:

1 günü yoğun kullanımda rahatça çıkaracak sanırım, bana da o yeter :) bu şarj bitsinde biraz yoğun kullanımla deneyeceğim. Almayı düşünenlere yararlı olur belki.

öncelikle hayırlı olsun. kulaklık ses çıkışı, kamera deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? ayrıca ekran nasıl? çok önemli bu telefon için ekran. galerideki 4k vidyoyu izlerken ekran gerçekten farkını hissettiriyor mu yoksa 4k hikaye mi?
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Ses çok yüksek çıkmıyor ama bence kalitesi güzel, kulaklık ile kullanmadım onu bilmiyorum. Kamerada da parlaklık ve renk ayarlarını değitirip güzel kareler çıkıyor ortaya bence. Ekran hakkında ben yorum yapmayım, ekran konusunda SONY aşığı olarak objektif olmam çok olası değil ama illa fikrimi sorarsanız bence çok başarılı bir ekranı var, kendi çektiğim 4K videolarda ki detaylar vs çok başarılı bir şekilde görünüyor.

edit: kendi çektiğim derken drone ile çektiğim 4K videodan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlakgndz -- 4 Aralık 2015; 18:12:36 >
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sony centerde satılanlardan Uch10 model sony adaptörü çıkıyor 5 V/1800 mA (9 W)
    9 V/1700 mA(15,3 W)
    12 V/1275 mA (15,3W)
    Qualcomm Hızlı Şarj 2.0 Sınıf A Desteğine sahip. Alacak olan arkadaşlar dikkat etsin xperia lounge kampanyası var çok şekil kulaklık 150 tl yerine 90 tlye düşmüş ben aldım bir bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkbey -- 4 Aralık 2015; 20:06:53 >
  • quote:

Ses çok yüksek çıkmıyor ama bence kalitesi güzel, kulaklık ile kullanmadım onu bilmiyorum. Kamerada da parlaklık ve renk ayarlarını değitirip güzel kareler çıkıyor ortaya bence. Ekran hakkında ben yorum yapmayım, ekran konusunda SONY aşığı olarak objektif olmam çok olası değil ama illa fikrimi sorarsanız bence çok başarılı bir ekranı var, kendi çektiğim 4K videolarda ki detaylar vs çok başarılı bir şekilde görünüyor.

edit: kendi çektiğim derken drone ile çektiğim 4K videodan bahsediyorum.

Teşekkürler yorumlarınız için. Ekran testlerde de efsane görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgakayatk

Evet hocam sony centerde satılanlardan Uch10 model sony adaptörü çıkıyor 5 V/1800 mA (9 W)
    9 V/1700 mA(15,3 W)
    12 V/1275 mA (15,3W)
    Qualcomm Hızlı Şarj 2.0 Sınıf A Desteğine sahip. Alacak olan arkadaşlar dikkat etsin xperia lounge kampanyası var çok şekil kulaklık 150 tl yerine 90 tlye düşmüş ben aldım bir bakın derim

Teşekkürler. Muhakkak Sony Center mı olması gerekiyor?
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Onu bende bilmiyorum hocam ben sony centerden aldım içinden çıkıyor diğer perakende zincirleri için birşey demem yanlış olur almadan önce sorup öğrenin derim. Hızlı şarj çok önemli %2 den tam doluma 1 saat 20 dk de doldu :)
  • kırılmaz cam yapıştırdınız mı?? parlaklığını merak ediyorum.. hepsiburadaya mesaj attım ürün içinden uch10 çıkıyor mu diye, :) bilgilerde ürün içeriğini değiştirme hakkına sahiptir durumu vardı, bakalım..

@tolgakayatk @cmlakgndz
  • Okuyor kullanıcısına yanıt
    Sipariş verdim hepsiburada.com dan ön arka temperli cam yarın gelir inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

Z5 kamera performansinda v10 u ezmis gorunuyor..

https://youtu.be/GolO4yvSqLM

Kamerada gerçekten ezmiş ama Walkman'in mucidi ve audio konusunda da lider bir firmanın ses kalite ve gücü, V10'nun yanında transistörlü radyo gibi kalmış Bu ses konusunun güncelleme ile düzelme imkanı olabilecek mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Sipariş verdim hepsiburada.com dan ön arka temperli cam yarın gelir inşallah

Cihazınız hayırlı olsun. Keyifle kullanın.

Z5'in kasası, düz olarak yere düşünce darbeyi önlemek için hem ön, hem arkasındaki çerçeve kenarı 0.5 mm kadar çıkık idi. Z5P de öyle mi?

Bu durumda temperli cam yapıştırınca o çıkıntıyı bir nevi sıfırlayacağına göre, darbeyi tüm yüzeye aktarmış olacak diye düşünüyorum. Temperli camı uyguladıktan sonra kontrol edip bilgi verir misiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.