Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.088
Cevap
70
Favori
229.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dişe dokunur birşey yok hocam. İşlemci sorunlu cihaz olarak da soğutma açısından da çok iyi değil. root atıp arka planı ve gereksizleri temizlersen bir tık fayda eder ama dişe dokunur seviyede olmuyor. soğutma boruları ile işlemci koruması arasına termal ped koyduk işe yaramadı termal macunu orjinali kaldırıp zalman stg2 denedik yine kesmedi termal ped yerine bakır ped koyduk yok o da olmadı soğuma hızı iyileşiyor ama yine fazlasıyla ısınıyor ısınınca da malum performans düşüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler selamlar, ihtiyacı olan varsa elimde 2 adet çok kaliteli Nillkin Nature Gri kılıf var. 2 sene önce yanlışlıkla almıştım aliden unutmuşum çekmecede. Cihazla birebir uyumlu butonlar şarj girişi vs. aranızda bilen vardır nillkin ürünlerini. Tanesini 30 a almıştım, ikisini 30 a veririm isteyen olursa, ankara etlikde olan varsa elden teslim edebilirim.

• ben hala kullanıyorum telefon kafada uçup yere düşmesine ragmen ekranı filan ayrıldı yinede bana mısın demiyor tavsiye ederim eğer bu yourumu okuyup ikinci el almak isteyen olursa
  • Selamun aleyküm . Kullanmış olduğum z5 premium büyük ihtimal su almadan ötürü anakartı yandı. Telefoncu tamiratının mümkün olmadığını söyledi...

Grupta z5 premium anakart satan var mı acaba? Ekranı pert olmuş anakart sağlam cihaz olan var ise alabilirim.

Veya ne yapmamı önerirsiniz başına böyle bir şey gelen var ise.
    Teşekkürler

• Kadirfke K kullanıcısına yanıt
    Harcadığın masrafa değmez. Git başka cihaz al hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Montajını kendim yapabiliyorum hocam. Anakartını söktüm duruyor cihaz. Çıkma anakart bulsam 200 tl civarı kendim yaparım pek masrafa gerek kalmıyor. Yapma amacım aslında evde yedek cihaz olsun. Cihaz bozulunca kaldık telefonsuz yeni telefon aldım nasipse yolda gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirfke -- 22 Nisan 2020; 22:11:48 >
  • Kadirfke K kullanıcısına yanıt
    Sahibinden e bak o zaman hocam burada bulma şansın düşük ama orada illaki çıkar

• selamaleykum arkadaşlar hayırlı ramazanlar cihazım da resimde gözüken pimler kopuk bununla ile ilgili sağlam tamirci lazım önermeniz rica olunur..

• Elden düşürmem sonucu ekran kırıldı, yarıso çalışmıyor şıan. Ekran değişimi için telefoncular 400 tl dediler. Hem güvenilir hem de uygun fiyatlı tavsiyesi olan var mı acaba?

• Merhaba arkadaşlar,

Bilmiyorum dünya da bu telefonu kullanmaya benim gibi inat eden kaç kişi kaldı ama
    inadım inat sonuna kadar gideceğim.

Ama bir daha sony alırmıyım asla hayır.

Aldığımdan beri bir telefon sıfır ekran ışığında kullanılır mı?
    evet işlemci olarak güzel ama ısındığında telefon kendiden geçiyor.

Kulaklık problemini 20 tl ye soket aldım çözdüm ama çabuk bozuldu jackı fazla bastırıp elimle tutunca kalıyor. çalışmaya başlıyor ama fıtık ediyor :))

Arka kapak yan tuşların olduğu soket ara ara çıktığı için sürekli açık :))
    Arka kamera camı çizik iyi çekmiyor fotoğrafları bulanık ama kapağı söktüğümde iyi

Hele en önemli anlarda ısınmadan dolayı devreden çıkması ise tamamen yere vurmalık bir Telefon ama eldekinin kıymetini bilip kendime hakim olmaya çalışıyorum.

Telefon fiyatları uctu gitti 2000 TL bandındaki alacağım telefonların hepsi işlemci olarak bu ayarda olduğu içinde telefonu gittiği yere kadar devam diyorum.

Bu grubu takip eden ve kronik sorunları olmayan telefonu keşfettiyseniz benimle de paylaşırsanız sevinirim.

Hepinize iyi bayramlar ...

• rks028 R kullanıcısına yanıt
    kulaklığın takıldığını algılamama problemini Lesser AudioSwitch'i yükleyerek çözebilirsin. Kulaklığı takıp programdan kulaklığı aktif edince direkt sesi kulaklıktan veriyor.
  • babam kafamın etini yedi wifi çekmiyor falan diye, nedir bunun çözümü aynı yerden benim telefonumun wifisi full çekerken onun 1 diş bile çekmiyor
    forumda üstlere de baktım fakat tam bir cevap bulamadım
  • bscofieldt B kullanıcısına yanıt
    Şebeke ve Wifi sinyal sorunu tek parçadan kaynaklanmıyor maalesef yazılımsal da olmayabilir. Yine de bir companion ile yazılım onarımı yap düzelmez ise sökülmesi lazım. Birde sony telefonlar bir tık daha zayıf çekebilir onu da hesaba katın antenler içeride kaldığı için.

• arkadaşlar 2 ay önce batarya değişikliği yaptığım cihazım artık yüzde 50 ler seviysine gelince telefonla uğraşırken reset atıyor sürekl. kullanılamaz hale geldi telefon 4 sene oldu alalı çözümü bilen var mı?
  • ikidublekimiz İ kullanıcısına yanıt
    batarya dan da olabilir yazılım da olabilir ama büyük ihtimalle düşük kalite batarya aldın ondan yapıyor.
  • Hocam batarya kvk servis bataryası bizzat aldım yani bi format atıp tekrar deneyeyim o zaman belki çözümlenir@ouzqan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikidublekimiz -- 26 Haziran 2020; 14:30:59 >
  • ikidublekimiz İ kullanıcısına yanıt
    2015 model telefon bataryanın üstünü çekip atabilir misin belki batarya da eskidir. Birde kvk servisinden mi aldın yoksa kvk servis ürünü diyen satıcılardan mı
  • Son iki haftadır telefonun kendi kamera uygulamasını kullanamıyorum.
    Sorun on kamera başka yazılım tarafından kullanılıyor hatası idi.
    Kurcalarken arka kamera da çalışmaz oldu.
    bir companion ile yazılım onarımı yaptım. oda root atmıştım ondan dolayı bir hata mesajı verdi.
    ama bir defa fabrika ayarlarına getirmiştim. sanırım sıfırlama seçeneği kalıyor elimde
    Aslında ekonomik olarak sıkıntım olmasa değiştiririm ama bir yandan da inat ediyorum. 49. aydayım baktın mı bir akıllı telefon için çok uzun süre gelebilir.

Ama bir daha sony mi uzak dururum. 23 mp 4k kamera var diye aldık telefonun kamera tuşuna basmaya çekinir olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rks028

Son iki haftadır telefonun kendi kamera uygulamasını kullanamıyorum.
    Sorun on kamera başka yazılım tarafından kullanılıyor hatası idi.
    Kurcalarken arka kamera da çalışmaz oldu.
    bir companion ile yazılım onarımı yaptım. oda root atmıştım ondan dolayı bir hata mesajı verdi.
    ama bir defa fabrika ayarlarına getirmiştim. sanırım sıfırlama seçeneği kalıyor elimde
    Aslında ekonomik olarak sıkıntım olmasa değiştiririm ama bir yandan da inat ediyorum. 49. aydayım baktın mı bir akıllı telefon için çok uzun süre gelebilir.

Ama bir daha sony mi uzak dururum. 23 mp 4k kamera var diye aldık telefonun kamera tuşuna basmaya çekinir olduk.
    flashtool ile full wipe seçili olarak yazılım kendine gelir cihaz bu durumda iken çok aç kapa yapma şarjı bitmesin.
  • Son günlerde kvk servis kullanan oldu mu? Destek devam ediyor mu hala Z5 serisine?

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.