Şimdi Ara

Sony Xpreia XZ1 Rev5 Dokunmatik Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Aydır kullanıyorum. Çok severek kullanıyorum. Telefon cebimde bana dönükse ve o anda telefon çalıyorsa çıkarıp cevaplamak için kaydırma ekranı tamamen donuyor aramaları kaçırıyorum. Sistem sıfırlama yaptım. Güvenli modda başlattım hepsinde aynı. Keşfettiğim şey şu eğer ekran açıksa ve ekranı vücudunuza tamamen değirerek (ekran silme gibi) o anda 5 10 saniye ekran donuyor. Aynı işlemi ekran kapalıyken yaptığımda hemen açıp kullanabiliyorum hiç bir sorun olmadan. Yaşayan var mı acaba böyle bir şey? 1 hafta sonra fark ettim. Bir test edin derim. Not: Tüm yazılım sürümleri yüklü. En güncel sürüm yüklü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam ayarlar menüsünde arama kısmında akıllı arama işleme olacak o açık mı ona bakın birde ekran ayarlarında ortam ekranı gibi bir şey var o da açık mı diye bakın açıklarsa kapatın. Ama sorun hala devam ediyorsa ekran daki ekran koruyucusunu çıkarın baktınız o da olmadı ise servise gitmesi lazım . donanımsal bir soruna benziyor.
  • Hocam sorun donanımsal değil işte kapalıyken olmuyor sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu konu daha önce ana konuda konuşuldu sadece senin cihaza has bir durum değil. Emin olmmakla birlikte muhtelemelen Sony nin bilerek yaptığı birşey yani cihazı cepten çıkarırken yanlışlıkla hemen açılmaması için böyle bir önlem almışlar. (Bence)

Alışınca sorun yaşamıyorsun bence bazen işe de yarıyor dar giyindiysem mesela cepten çıkarmak biraz uğtaştırıyor bu tip durumlarda işlevsel. Parmakla kaydırmakta çok sorun yaşıyorsan arama ayarlarındaki akıllı arama işleme özelliğini aktif et çağrı geldiğinde cihazı direk kulağına götür görüşme başlasın.

• Hocam anakonuda ben yazmıştım ama cevap gelmedi bununla alakalı sony servisi ise telefon yeni olduğu için garantiye yollamak istemiyorum şu an su geçirmez açıldığında su geçirmezlik özelliği fabrikasyon gibi olmayacak. Ama donanımsal arıza olmadığından eminim sadece hangi güncelleme ile böyle oldu acaba ve yazılımsal bir özelliği açma kapama yapılmalı bence mağazalarda bulunan cihazlarda denedim sorun yok acaba güncelleme ile mi yapılan bir durum anlam veremedim.

• Aynı problemden dolayı muzdaribim. Problem diyorum bilerek çünkü o kadar telefon kullandım ilk defa karşılaşıyorum böyle bir durumla. Bundan ayrı bir problem daha var yağmur yağdığı zaman telefonu kullanmak istediğimde telefon yağmur damlalarının düştüğü yere işlem yapıyor. Yani parmakla dokunuyormuş gibi algılıyor. Acaba herkes aynı şekilde mi kullanıyor yoksa problem mi bilemedim. Aynı şekilde garantiye vermek istedim ama acaba bu cihaz için bu olay normal mi diye vazgeçtim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.