Şimdi Ara

sony xs-h03 tweeter aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün fiyatı uygun görüp sony h03 tweeter aldım.
    33tl.

pioneer ub3050 ye taktım. (ayrıca anfim yok)
    kesinlikle 5 tl ye aldığım ts-250 çin malı tizlerden daha iyi değil. aynı ayarda diyelim. fakat ses rengi enteresan. dinlemeniz lazım. frekans aralığı daha açık. blues dinleyenlere çok uygun. belkide o frekans açığını kapatmak için takılabilir.

tek güzel yanı birçok aksesuarla gelmesi. kapı içine gömme takılırsa görüntü olarak çok güzel duracağına eminim. kapı içine gömme yaptırmayı düşünüyorum ancak sağlam bi usta lazım. plastiği delerken paramparça yapmalarından çekiniyorum.

sony xs-h03 tweeter aldım.

• Plastiği delerken ona özel bir matkap ucu vardir onunla delinir. Dağilmasini önler vede çatlamasini biz çok uygulamiştik. Hiç bi seferde plastiği zarar geldiğini görmedik..

Şimdi tizin tonuna gelince. Genelde bir crossrover yardimi ile sürülüp sadece belirli frekanslarla sınırlandirsaniz daha iyi sonuclar alabilirdiniz. Şimdi normal bir tiz gelmiş olucaktir illaki öle. Ama dikkat ederseniz bir çok marka örnek ts-s20 en yakın örnek küçük bir crossrover vardir. Sizin suan yaptiğiniz bütün frekanslari çaldirmaya çalişmak. :)
  • gene anfi yok.neyse sana birkaç şey söylemek isterim.anfisiz tweeter ve woofer dan verim alamazsın (bunu söylemiştim) ikinci konuya gelecek olursak tweeter araca monte ederken performans alabilmek için kafa yönüne bakmalıdır.ki yanında verilen aparatlar bu işe yarar.bu tweeter dan bende alacağım umarım iyidir.yada sen satarsan senin ts-s20 leri.nerde o japon malı ts-s20 ler.
  • Tweeter alacaksanız, ben 2 tl ye ucuz bi tweeter aldım direk teybe bağladım çok güzel bir ses aldım şiddetle tavsiye ederim.
    gerekiyorsa 2 çift bağlarsın bütün tiz olayını çözersin.4 tl ye malolur. bende denemek içiin almıştım belki işe yarar diye çok memnun kaldım
    bir çift daha aldım. tiz sesli müzik sevenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Plastiği delerken ona özel bir matkap ucu vardir onunla delinir. Dağilmasini önler vede çatlamasini biz çok uygulamiştik. Hiç bi seferde plastiği zarar geldiğini görmedik..

Şimdi tizin tonuna gelince. Genelde bir crossrover yardimi ile sürülüp sadece belirli frekanslarla sınırlandirsaniz daha iyi sonuclar alabilirdiniz. Şimdi normal bir tiz gelmiş olucaktir illaki öle. Ama dikkat ederseniz bir çok marka örnek ts-s20 en yakın örnek küçük bir crossrover vardir. Sizin suan yaptiğiniz bütün frekanslari çaldirmaya çalişmak. :)

sony de üzerine monteli bi kondansatör var. ama değerini bilmiyorum.
  • Ucuz yollu tweeter'lar teybin orjinal çıkışıyla kullanılabilir ama sony,pioneer gibi kaliteli markaların tweeter'ları yüksek performans için mutlaka amfiyle kullanılmalıdır.
  • Arkadaşlar xs-h03 ve pioneer td s20 in paket içeriğine cross over devreleri dahil değil mi?
  • 50 watt rmslik tweeter amfi ister. Cadence fxa 4060 gibi bir amfiyle çok iyi tizler alabilirsiniz
  • nerelrde bula biliriz bende aracıma kaliteli bir tiz baglatmak istiyorum

araçta harward 3000+3000 amfi +2 pıoneer 460 w var birde orjinal mp3 çaların 4 hoperloru var

sistemim 2 tanede twetter istiyor yalmız arka pandizotun üzerine öyle indiricem delmeye niyetim yokk .
  • O Sony tizlerden bende de var. Minicik bir boyu var ama güzel tiz veriyor. Ben de arabama bağladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.