Şimdi Ara

Sony xz premium ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3000 bütçe var az esniyebilir önerirmisiniz sony kullanan varmı acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kesinlikle düşünmeden alabilirsin.https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/73778-84706-86939-100148-100697/sony-xperia-xz-premium_xiaomi-mi-6-128gb_nokia-8_oneplus-5t-128gb_xiaomi-mi-mix-2-128gb/ O fiyat bandında sana şu listedeki ithal telefonları önerecekler; Mi6, Mi Mix2, One Plus 5T. Bu telefonlara kesinlikle paranı verme. Fiyatları hemen hemen Sony XZ Premium ve Nokia 8 ile aynı olmasına rağmen; Suya karşı dayanıklılıkları yok, hafıza kartı girişleri yok, genelinde kulaklık girişi yok, ithal garanti ve servis konusunda da kesinlikle ne sony nede nokia nede herhangi bir markayla kıyaslanamazlar bile. Paranın karşılığını hak eden şeçenekler Nokia 8 ve Sony XZ Premium. 2000-3000 arası alınması gereken bence bu telefonlar haricinde telefon yok.
    Ben Sony XZ Premium kullanıyorum. En kötü 6, ev ortamında orta parlaklık ayarında kullanımda da 9-10 saate kadar ekran süresi alıyorum. Ayrıca 4K HDR ekranı muazzam bir kullanım hissi veriyor. Çerçevesiz ve narin yapılı telefonları hiç sevmiyorum. Kaba duran ve sağlamlık hissi veren telefonları seviyorum. Ek olarak simetrik ön görüntüsü de çok hoşuma gidiyor. Bu yüzden Sony tasarımını seviyorsan mutlaka Sony XZ Premium almalısın. Performans olarak da en iyilerden şuanda.

• dostum o butceyle xz premiuma bakma hic.ne kadar esnetirsin bilmiyorum ama galaxy s8 plus ve huawei mate 10 pro var alabilecegin..snapdragon 845 li zenfone 5z de ne zaman gelir bilmiorum ama agresif bir fiyattan gelecegi soyleniyor.ithalatci garantili dusunursen de snapdragon 845 li xiaomi mi mix 2s gelecek yakinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerası nasıl acaba ve servis durumu nasıl

• technoB T kullanıcısına yanıt
    Samsungdan pek hoşlanmıyorum huawei de çok beğeniyorum fakat arada 1400 tl fark var sony ile

• alpergenc18 A kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 25 Aralık 2020; 0:58:26 >
  • alpergenc18 A kullanıcısına yanıt
    Sen butce hem 3000 diosun esneyenilir diosun sonra arada 1400 tl fark var diosun.o zaman sony al , nokia 8 al ya da ithalatci garantili xiaomi mi mix 2 al.baska da marka kalmadi zaten duzgun.

• Ben 9 aydır Xz Premium kullanıyorum kamerada çok iyi donanım zaten üst düzey 260 tane uygulama kurulu çok seri ve stabil cihaz 9 ayda 1 defa bile sıfırlamadım cihazı tık demedi başka markanın üst düzey telefonu olsaydı çoktan kafayı yemişti

• Eğer kamera için alıyorsanız Sony den vazgeçin çünkü halen en üst seviye cihazı bile bir Samsung Galaxy S6 kadar fotoğraf çekemiyor. Ayrıca Sony servisi olan teleservice e yolunuz düşerse yandınız.

• technoB T kullanıcısına yanıt
    Esner derken 1400 demedim 100 200 arası 1400 e yeni bir telefon daha alınabilir

• iyide zaten mate 10 pro 3300 şu anda s8+ da 3500. hangisine için siniyosa onu al. 3 cihaz da pişman etmez seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefransuva -- 30 Mayıs 2018; 14:40:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: technoB

Sen butce hem 3000 diosun esneyenilir diosun sonra arada 1400 tl fark var diosun.o zaman sony al , nokia 8 al ya da ithalatci garantili xiaomi mi mix 2 al.baska da marka kalmadi zaten duzgun.
    Oruç mu vurdu iyi misiniz?

Esneyebilir kelimesi telefon alan biri için ne zaman 1400-1500 lira oldu?

Hadi araba alırken esneyebilirim diyen adama benzer bie öneri sunun anlarım da 3000'lik bütçede nasıl 1400'lük bir esneme tahmin ettiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.